-->

Komikler Burada

En Komik ve En Eğlenceli Fıkralar, En komik Videolar, En komik Resimler, En Güzel Hazır Mesajlar.

27 Ocak 2012 Cuma

Ayı Avlamaya Gelmiyorsun

Frankie ayı avlamak için tek başına ormana gidiyor. Elinde tüfeğiyle ormanda gezerken karşısına küçük kahverengi bir ayı çıkıyor, o da hemen ateş edip öldürüyor. Tam ayının yanına gidecekken omzuna pat pat bir el dokunuyor, başını bir çeviriyor ki arkasında kocaman siyah bir ayı. Ayı diyor ki:
- "Sen en iyi arkadaşımı öldürdün. Şimdi iki seçeneğin var; ya seni parçalayıp yiyeceğim ya da seni burada bir güzel becereceğim." Frankie çaresiz ikinci seçeneği kabul ediyor. Siyah ayının işi bittikten sonra Frankie eve dönüyor. 2 hafta ağrılar içinde kıvranıyor ve aklına koyuyor:
- "Gidip o siyah ayıyı bulacağım, intikamımı alacağım." Hafta sonu Frankie tekrar ormana gidiyor. Akşama kadar bakmadığı yer kalmıyor, sonunda siyah ayıyı buluyor.. Tüfeğini ateşlediği gibi ayıyı öldürüyor. Tam yanına gidecekken yine omzuna bir el dokunuyor, bir bakıyor bu kez arkasında kocaman kahverengi bir ayı:
- "Sen kardeşimi öldürdün. Şimdi iki seçeneğin var: ya seni parçalayıp yiyeceğim ya da bir güzel becereceğim." Frankie yine parçalanmaktansa diğerine razı oluyor. Büyük kahverengi ayının işi bittikten sonra, Frankie yerinden kıpırdayamıyor. Ertesi sabah birileri onu bulunca hastaneye kaldırıyorlar, haftalarca yatıyor ve yine aklına koyuyor:
- "Gidip o kahverengi ayıyı bulacağım, bu yaptığını canıyla ödeyecek." diyor. Frankie hafta sonu yine ormana gidiyor. Yine epey bir dolaştıktan sonra büyük kahverengi ayıyı buluyor, hemen vurup öldürüyor. Tam yanına gidecekken yine omzuna bir el dokunuyor. Bir arkasını dönüyor ki, bugüne kadar gördüğü en iri yarı kocaman bir ayı. Bizimkine gülüyor:
- "Hadi Frankie itiraf et, sen buraya ayı avlamaya gelmiyorsun."

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder