-->

Komikler Burada

En Komik ve En Eğlenceli Fıkralar, En komik Videolar, En komik Resimler, En Güzel Hazır Mesajlar.

25 Mart 2012 Pazar

dişi deve

Bir İngiliz subayı Mısır'da bulunan bir kaleye komutan olarak atanmış. Kaleyi gezerken ortalıklarda dolaşan dişi deve dikkatini çekmiş. Sahibinin kim olduğunu sorunca kaledeki askerlerden onun cinsel ihtiyaçlarda kullanıldığını öğrenmiş ve hemen kale dışına atılmasını emretmiş. Tabi hayvan oraya alıştığından, kalenin dışından bir yere ayrılmıyormuş. Kaledeki askerler deveye yiyecek atıp orada besliyorlarmış. Gel zaman git zaman soylu İngiliz komutan azmış. Tam kalede canı sıkkın şeyi tüfek gibi dolaşırken aklına deve gelmiş. Gururuna bir deveyi halletmeyi sindirememiş ve sabretmeye karar vermiş. Bir gün, iki gün, bir ay derken en sonunda dayanamamış ve gece herkesin uyuduğuna emin olduktan sonra kalenin dışına çıkıp deveyi yakalamış. Bir güzel becermeye başlamış. Hayvan can havli ile başlamış bağırmaya. kaledekiler dışarı çıkıp vaziyeti görünce komutanlarını çok ayıplamışlar. Komutan:
- "Ne yapayım ben de insanım benimde cinsel ihtiyaçlarım var. Hem sanki siz deveyi becermiyor musunuz?" deyince kaledeki askerler gülüşmüşler ve şu cevabı vermişler:
- "Komutanım siz bizi yanlış anladınız. Biz deveyi cinsel ihtiyaçlarımızı tatmin etmek için kullandığımızı söylediğimizde, üzerine binip 10 Km. ilerideki geneleve gittiğimizi söylemek istemiştik."

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder