-->

Komikler Burada

En Komik ve En Eğlenceli Fıkralar, En komik Videolar, En komik Resimler, En Güzel Hazır Mesajlar.

31 Temmuz 2013 Çarşamba

Azaltılmış Doktor Numunesi

Reprezant:
- "Doktorcuğum senden bir şey rica edeceğim!" Doktor:
- "Tabi canım çekinmeden söyleyebilirsin." Reprezant:
- "Nasıl söylesem bilmem ki, bu seneki ilaç kotamı dolduramadım, eğer bu kotayı doldurmama yardım edersen sana çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, TV. gibi şeylerden istediğini alırım." Doktor:
- "Tabi yardımcı olurum, yalnız o söylediklerinin hepsi benim evde var, illa bir şey yapmak istiyorsan sen bana güzel bir hatun ayarla ben de senin kotanı doldurmana yardımcı olayım?" Reprezant:
- "Tamam anlaştık sen benim kotamı doldur, ben de sana hatun bulacağım" der. Birbirlerine söz verirler. Bir zaman sonra doktor ilaç Reprezantını arayarak:
- "Hey arkadaşım! Ben sözümü tuttum ve eczanede bulunan ilaçlarını bitirdim, sıra sende, sözünü tut" der. Reprezant:
- "Tamam seninle şu gün, şu otelde saat 21'de lobide buluşalım." der. O gün doktor tam o saatte otelin lobisinde beklemeye başlar. Reprezant gene o saatte lobiden içeriye şahane bir hatunla beraber girer, doktor hatunu görür görmez çarpılır ve tanışır tanışmaz hemen adına ayrılmış odaya çıkar, kapıyı açar, içeriye girip öpüşmeye başlarlar. Doktor soyunur, lambayı kapatıp yatağa girerek hatunu okşamaya baslar. Elini göğsüne atar, eline bir şey gelmez! Yavaşça elini aşağı kısma indirir, gene bir şey hissetmez! Bunun üzerine telaşla yataktan fırlayarak ışığı yakar, yüzüstü yatan kadını çevirip bakmak isterken, birden sırtındaki amblem ve yazılara gözü takılır. Kadının sırtında bir TIP Amblemi ve altında şöyle bir yazı:
- "Dikkat! Azaltılmış Doktor Numunesidir."

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder