-->

Komikler Burada

En Komik ve En Eğlenceli Fıkralar, En komik Videolar, En komik Resimler, En Güzel Hazır Mesajlar.

3 Ekim 2016 Pazartesi

3 kız kardeş

Bir kadının üç tane kız çocuğu vardır. Tesadüfen üçüne de aynı zamanda talip çıkar. Tek bir düğünle üçü de evlenir ve yuvadan uçup giderler. Kızların hepsi de farklı şehirlere gitmişlerdir. Anneleri, el bebek gül bebek büyüttüğü kızlarının evlilik yaşamlarını; ancak özellikle aşk hayatlarını merak etmektedir. Ancak kızları yatak olaylarını açık açık anlatmaktan çekindikleri için bir yöntem geliştirirler. Kızlar annelerine, o günkü Hürriyet gazetesinde çıkan gazete ilanlarına atıfta bulunarak, aşk hayatları hakkında, e-mail yoluyla bilgi vereceklerdir. Evliliğin birinci haftasında büyük kızdan mesaj gelir. Mesajda: ‘ruffles' yazmaktadır. Kadın merakla Hürriyet gazetesini alır ve ilana bakar:
"Ruffles. Hem eğlenceli hem de doyurucu"
Kadın çok mutlu olur ve yeniden mesaj beklemeye başlar. Bir süre sonra ortanca kızından bir e-mail mesajı gelir. Mesajda ‘Maxwell coffee" yazmaktadır. Hemen gazeteyi eline alır ve ilanı bulur:
"Maxwell. Her damlada büyük zevk."
Kadın yine çok mutlu olur ve bu kez küçük kızından mesaj beklemeye başlar. Uzun süre mesaj gelmez. Kadın tedirgin olur, ama beklemeye devam eder. En sonunda küçük kızından da beklediği mesaj gelir: "Turkish Airlines" Kadın merak ve heyecanla Hürriyet gazetesini eline alır ve ilanı okuduktan sonra düşüp bayılır:
"Turkish Airlines, Haftada 7gün, günde 3 sefer. Üstelik hertarafa."

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder