-->

Komikler Burada

En Komik ve En Eğlenceli Fıkralar, En komik Videolar, En komik Resimler, En Güzel Hazır Mesajlar.

8 Ekim 2016 Cumartesi

Çim biçme makinesi

Süpermarkete bir eleman aranmaktadır. Elemanın süper tezgahtarlık bilgisine sahip olması ön koşullardan biridir. Bunun için her gelen adaya bir de uygulama yaptırılarak performansına bakılmaktadır. Bir gün içeri bir aday daha girer ve işe talip olduğunu söyler. Bunun üzerine oradaki deneyimli tezgahtarlardan biri gelerek sınamak için:
- " Evlat şimdi beni iyi izle" der. İlk gelen müşteri :
- "Bir paket çim tohumu istiyorum" der. Bunun üzerine tezgahtar yeşil, sarı, uzun, kısa, çabuk büyüyen, kalın, ince bir sürü çeşit çim tohumunu ballandıra ballandıra anlatır ve adam sonunda:
- "Bana yeşil ve ince olanından bir paket lütfen" der ve tam parayı ödeyip çıkacakken bizim kurt tezgahtar:
- "Beyefendi bir dakika size bir de çim biçme makinesi verelim" diyerek söze girer ve onlarca çeşit çim biçme makinesini avantajlarını, ödeme kolaylıklarını, bir daha böyle bir fırsat bulamayacağını adama gene ballandıra ballandıra anlatır ve sonunda adam çim biçme makinesini de alarak mağazadan ayrılır. Bizim kurt:
- " Haydi evlat bir de seni görelim" der ve eleman tezgaha geçer. Yeni gelen bay müşteri bizim adaydan orkid ister. Bunun üzerine eleman bayağı ateşli bir şekilde orkid çeşitlerini, renklerini, kalınlıklarını vs. vs. bizim kurt tezgahtardan hiçte aşağı kalmayacak biçimde anlatır. Müşteri en sonunda bilmem ne renkte orkidden bir düzine kadar alır. parayı ödeyip çıkacakken bizim aday:
- "Beyefendi size bir de çim biçme makinesi satalım" der. Adam:
- " Hoppalaaa, niye ki?" diye sorunca bizimki:
- "Beyefendi hafta sonu bir iş yapamayacaksınız, bari çimleri biçin!"

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder