-->

Komikler Burada

En Komik ve En Eğlenceli Fıkralar, En komik Videolar, En komik Resimler, En Güzel Hazır Mesajlar.

27 Şubat 2017 Pazartesi

Hacı Murat

Hacı Murat - Karışık Fıkralar - Komikler Burada

Hacı Murat (Murat 124) marka aracın biri otobanda giderken benzini biter. Aracın sahibi, otobanda otostop yapmaya başlar. Tam o sırada bir Mercedes, Murat 124'ün yanında durur. Mercedesin şoförü:

- "Hayırdır kardeş?" der.
Hacı Murat'ın sahibi:
- "Benzinim bitti de, size zahmet 20-30 km. ileride bir benzin istasyonu var, giderken aracımı da çeker misiniz?" der.
Mercedesin sahibi:
- "Olur. Fakat ben buraları bilmem, benzin istasyonuna yaklaştığımızda bana selektör yap ki aracınızın farkına varayım ve benzin istasyonuna sizi bırakayım" der. Murat 124'ü Mercedese halatla iyice bağlarlar ve yola koyulurlar. Yaklaşık 10-15 km. hızla giderken bir BMW, Mercedese yaklaşarak dalga geçmeye başar. Bunu gören Mercedesin şoförü dayanamayarak gaza basar ve BMW ile yarışmaya başlar. Bu arada Murat 124'ün varlığını unutur. Murat 124'ün sahibi benzin istasyonuna yaklaşınca selektör yapmaya başlar.
Helikopter ile trafik kontrolü yapan trafik polisleri yukarıdan, bir Mercedes ve bir BMW'nin otobanda kapıştıklarını görürler. Trafik polisi bunu derhal amirine haber verir ve:
- "Amirim otoban üzerinde uçuyoruz fakat bir Mercedes ve bir BMW otobanda kapışmışlar ve süratli bir şekilde gidiyorlar."  demiş. Amir:
- "Olabilir orası otoban, karışma yetkimiz yok." demiş. Trafik polisi tekrar:
- "Ama amirim işin ilginç tarafı, Mercedes ve BMW kapışmış gidiyorlar fakat arkalarından bir Hacı Murat sürekli selektör yapıp yol istiyor." demiş.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder