-->

Komikler Burada

En Komik ve En Eğlenceli Fıkralar, En komik Videolar, En komik Resimler, En Güzel Hazır Mesajlar.

2 Şubat 2017 Perşembe

Kırç

Kırç - Asker Fıkraları - Komikler Burada

Tabura yeni bir komutan gelmiş ve askerleri toplayarak bir konuşma yapacağını belirtmiş. Bütün askerler toplanmışlar ve komutan başlamış konuşmaya:
- "Bugün tanışmak için sizleri buraya topladım. Benim adım Ahmet, soyadım Kırç. Yeniden söylüyorum, Kırç. Arada R var. Sakın ola diliniz sürçmesin çok fena yaparım. Herkes iyice ezberlesin hata istemem!" Askerler dağılmışlar ve herkes:
- "Arada R var, arada R var," diye içinden ezbere koyulmuş. Komutan ise bu konuda ne kadar hassas olduğunu göstermek için sağda solda gördüğü askere soruyormuş:
- "Sen!"
- "Emredin komutanım!"
- "Soyadım ne benim?"
- "Kırç komutanım!"
- "Aferin! işinin başına!" Komutan böyle böyle her gün bir kaç kere soyadını soruyor ancak kimse şaşırmıyormuş. Laz ise bu konuda çok sancılıymış. Ya bir gün piyango kendisine çıkarsa ve şaşırırsa diye daralıp dururmuş. Nihayet bir gün tören esnasında komutan aniden arkasına dönmüş ve Laz'ı işaret ederek:
- "Sen! Soyadım ne benim?" diye sormuş. Laz heyecandan konuşamıyor, nutku tutulmuş. Yaprak gibi sallanmaya başlamış. Komutan gayet sinirli:
- "Sana söylüyorum, yanıt ver, asabımı bozma!" Hemen arkasındaki arkadaşı bakmış Laz'in başı belaya girecek hemen fısıldamış:
- "Arada R var, arada R var." Bunun üzerine Laz yanıt vermiş:
- "Gört!"

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder