-->

Komikler Burada

En Komik ve En Eğlenceli Fıkralar, En komik Videolar, En komik Resimler, En Güzel Hazır Mesajlar.

15 Nisan 2017 Cumartesi

Çıplaklar Kampı

Çıplaklar Kampı - Fena Fıkralar - Komikler Burada

Yaşlı adam dul kaldıktan sonra, vakit geçirmek için turla, Avrupa seyahatine çıkmış. Konakladıkları otelde, yerel gazetede gördüğü 'çıplaklar kampı' ilanı üzerine kampa gitmeye karar vermiş. Tur operatörüne giderek:
- "Ben hasta oldum. Bu nedenle, 'bir haftalık çevre illeri gezisine' gidemeyeceğim, dönüşte beni buradan alın." diyerek, doğru çıplaklar kampının yolunu tutmuş. Yaşlı adam, kampın kapısından içeri girmiş, her taraf yemyeşil, deniz masmavi, resepsiyonda iki tane çıplak kız. Kızlardan biri:
- "Hoş geldiniz efendim."
- "Hoş bulduk yavrucuğum"
- "Ne kadar kalacaksınız?"
- "Bir hafta." demiş.
Kayıtlar yapılmış. İhtiyar adam odasına yerleştikten sonra, kurallar gereği soyunarak aşağı inmiş. Ancak utanıyor, önünü, arkasını tutarak, ağaçların arasında gezerken, uzakta çıplak bir esmer hatun görünce bizim altmışlık ihtiyarın yaşlı kuşu havalanmaya başlamış. Tam o esnada çalıların arasından sarışın bir kız çıkmış ve:
- "Buyrun efendim. Beni çağırdınız."
- "Çağırmadım."
- "Çağırdınız efendim, kuş havalanınca ben gelirim." demiş.
İhtiyar oracıkta işi bitirip, bir de teşekkürden sonra, uzaklaşmış. Bizim ihtiyar inanamamış. Cennette olduğunu zannederek, çimlere uzanıp yorgunluk atmaya başlamış. İşte o rehavetle 'zooorrrt' diye bir gaz koyvermiş. O anda çalıların arasından NBA basketbolcusu gibi bir zenci çıkmış. Kalın bir sesle:
- "Buyrun beni çağırdınız."
- "Kimseyi çağırmadım evladım."
- "Çağırdınız efendim, zooorrrt yapınca ben gelirim" demiş ve bizim moruğu halletmiş. Bizim ihtiyar arkasını tuta tuta, homurdanarak, eşyasını toparlamış, doğru resepsiyona hesabını kesmeye gelmiş. Resepsiyondaki kız:
- "Nereye gidiyorsunuz efendim, daha geleli iki saat oldu. Daha birçok sürprizimiz var."
- "Kızım bana bak, ben altmış yaşındayım. Benim kuş, haftada bir kaç defa havalanır ama ben günde en az 20 defa gaz çıkarırım."

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder