-->

Komikler Burada

En Komik ve En Eğlenceli Fıkralar, En komik Videolar, En komik Resimler, En Güzel Hazır Mesajlar.

22 Mart 2020 Pazar

Hawaii Köprüsü

En Komik Fıkralar - Karı Koca ve Kadın Erkek Fıkraları - Hawaii Köprüsü - komiklerburada

Adamın biri, California'da bir kumsalda yürürken, ayağı eski bir lambaya takılmış. Adam lambayı kumların içinden çıkarmış ve ovalamış. Bir süre sonra, lambadan Cin çıkmış. Adam çok şaşırmış.
Cin adama demiş:
- "Tamam, beni lambadan kurtardın ama bu ay içindeki dördüncü çıkarılışım ve bu işten sıkılmaya başladım. Bu yüzden, üç dileği unut. Sadece bir dilek hakkın var."
Adam oturmuş ve bir süre düşündükten sonra Cin'e demiş:
- "Her zaman Hawaii'ye gitmek istedim ama uçaktan korkarım ve deniz beni çok kötü tutar. Benim için Hawaii'ye bir köprü yap. Böylece arabayla oraya gidebileyim."
Cin gülmüş ve demiş:
- "Bu imkansız. Bu işin lojistiğini düşün. Köprünün ayakları nasıl Pasifik'in dibine ulaşabilir? Ne kadar beton gerektiğini, ne kadar çelik gerektiğini düşün. Olmaz, başka bir dilek düşün."
Adam:
- "Tamam" demiş ve güzel bir dilek düşünmeye başlamış.
En sonunda Cin'e dileğini söylemiş:
- "Dört kere evlendim ve boşandım. Bütün karılarım her zaman duyarsız olduğumu ve onunla ilgilenmediğimi söylerdi. Bu yüzden, kadınları anlayabilmeyi diliyorum. Nasıl hissettiklerini ve neden ağladıklarını, bir şey söylemedikleri zaman gerçekten ne istediklerini, onları nasıl gerçekten mutlu edebileceğimi bilmek istiyorum."
Bunun üzerine Cin demiş:
- "Köprü iki şeritli mi olsun, dört şeritli mi?"


En Komik Fıkralar - Karı Koca ve Kadın Erkek Fıkraları - Hawaii Köprüsü - komiklerburada


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder