-->

Komikler Burada

En Komik ve En Eğlenceli Fıkralar, En komik Videolar, En komik Resimler, En Güzel Hazır Mesajlar.

12 Mayıs 2020 Salı

12-18 Mayıs Hemşireler Haftası Mesajları

12-18 Mayıs Hemşireler Haftası Mesajları - Hazır Mesajlar - Komikler Burada

"Önce İnsan" diyerek halkla hizmeti amaç edinmiş, insanların sağlıkları için çok önemli ve kutsal bir görevi yerine getiren, bu yüce mesleğin mensubu bütün fedakar, cefakar hemşirelerimizin "Hemşireler Gününü" kutlayarak meslek hayatlarında başarılar dilerim.

Sağlık hizmetlerinin sunumunda etkin bir rol oynayan ve mesleklerini büyük bir fedakarlıkla yerine getiren bütün hemşirelerimizin, 12 Mayıs Hemşireler Gününü ve 12-18 Mayıs Hemşireler Haftasını kutlar sağlık ve mutluluk dilerim.

Her türlü olumsuzlukta, maddi ve manevi zorlukta ülkemizin her köşesinde, insan hayatının kutsallığından ödün vermeksizin, her türlü özveri ve gayretle mesleğini icra etmeye çalışan tüm hemşirelerimizin "12 Mayıs Hemşireler Gününü" Kutlar sağlık ve mutluluklar dilerim.

Ülkemizin her köşesinde insan hayatının kutsallığından ödün vermeksizin sonsuz sabır, her türlü özveri, gayret ve sevgi ile mesleğini icra etmeye çalışan, değerli Hemşirelerimizin 12-18 Mayıs Hemşirelik Haftasını kutlar, meslek hayatlarında başarılar dilerim.

12 Mayıs Dünya Hemşireler günü, sağlık personelimize kutlu ve hayırlı olsun.

12-18 Mayıs Hemşireler haftası. Bütün hemşirelerimizin Hemşireler günü kutlu olsun.

Ebe ve hemşireler günü kutlu olsun. Bu ülke sizinle gurur duyuyor.

Fedakar hemşirelerin Hemşireler günü kutlu olsun.

Fedakarlık, samimiyet ve iyi niyetin ete kemiğe bürünmüş haline gelen; hemşirelerimizin hemşireler haftasını kutlar, şiddetten uzak, mutlu ve huzurlu bir hayat dileriz.

Gece gündüz demeden sağlığımız için çalışan tüm hemşirelerimizin hemşireler günü kutlu olsun.

Hayatımız ve sağlığımız için emek harcayan hemşirelerimizin Hemşireler Günü ve Hemşireler Haftası kutlu olsun.

İnsan sevgisiyle dolu, şefkatle, sabırla yapılan bu kutsal ve onurlu mesleğin mensubu olan tüm hemşirelerimizin “12 Mayıs Hemşireler Günü” nü en kalbi duygularımla kutluyor, tüm sağlık tesislerinde görevli hemşirelerimize görevlerinde üstün başarılar diliyorum.

Sağlık sektörünün vazgeçilmez haline gelen tüm hemşirelerin hemşireler günü kutlu olsun.

Sağlıklı bireyler ve sağlıklı bir toplum için; çok önemli ve kutsal bir görevi ifa eden bu yüce mesleğin mensubu bütün fedakar hemşirelerimizin, Hemşireler Haftasını kutlar, meslek hayatlarında başarılar dilerim.

Samimiyet, sabrın ve iyi niyetin sembolü olan hemşirelik, temelinde insan sevgisi şefkat bilgi ve beceri ile yoğrulmuş kutsal bir meslektir. Bu mukaddes rolü üstlenerek sonsuz sabır, özveri, gayret ve sevgi ile mesleğini icra etmeye çalışan tüm hemşirelerimizin "12 Mayıs Hemşireler Günü"nü tebrik eder sağlık, mutluluk ve başarılar dilerim.

Sevgi, şefkat ve hoşgörünün simgesi haline gelen hemşirelerimizin hemşireler günü kutlu olsun.

Tüm hemşirelerimizin, Hemşireler Haftasını kutluyor, sağlık ve mutluluk diliyorum

Ülkemizin dört bir yanında görev yapan hemşirelerimizin Hemşireler Haftasını kutluyor, aileleriyle birlikte sağlıklı, mutlu ve huzurlu günler diliyorum.

Yurdun her yerinde, tüm güçlüklere karşın hizmet veren hemşirelerimizin, görevlerini kolaylaştırmak için herkes üzerine düşeni yapmalı, gereken özeni göstermelidir. Güç ve yüce bir görev üstlenen hemşirelerimizin, Hemşirelik Haftasını kutluyor, mutluluk ve esenlikler diliyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder