-->

Komikler Burada

En Komik ve En Eğlenceli Fıkralar, En komik Videolar, En komik Resimler, En Güzel Hazır Mesajlar.

23 Mayıs 2017 Salı

Daire Kirası

Daire Kirası - Fena Fıkralar - Komikler Burada

Bir gün Adamın biri, tele kızın birisi ile beş yüz dolara anlaşır ve geceyi beraber geçirirler.
Ancak sabah olup sıra parayı ödemeye gelince, adam cebinde yeteri kadar para olmadığını anlar ve tele kıza:
- "Üzerimde yeterli para yok, iş yerine vardıktan sonra parayı zarfla göndereceğim. Zarfın üzerine de daire kirası yazacağım." der. Kız da kabul eder.
Adam iş yerine vardıktan sonra parayı hazırlarken:
- "Aslında gece o kadar da iyi geçmedi, beklediğim kadar da eğlenmedim." diye düşünür ve kadına beşyüz dolar yerine ikiyüzelli dolar göndermeye karar verir. Zarfın üzerine daire kirası olduğunu belirttikten sonra içine de şöyle bir not iliştirir:
- "Hanımefendi, size beşyüz yerine ikiyüzelli dolar yolluyorum. Çünkü ben; Dairenizin daha önce hiç kullanılmamış olduğunu düşünmüştüm ve dairenizin daha küçük olduğunu sanıyordum. Ayrıca dairenizin ısıtma sistemini de hiç beğenmedim. Daha sıcak olmasını bekliyordum" der ve zarfı kurye ile yollar.
Kadın zarfı açtığında, paranın eksik olduğunu ve yanına bir not iliştirilmiş olduğunu görür. Notu okuduğunda hemen cevap olarak şunu yazar:
- "Beyefendi, böylesi güzel bir dairenin, daha önce kullanılmamış olabileceğini nasıl düşünürsünüz?  Aslında daire hiç de büyük değil. Sizin, dairenin içini dolduracak kadar eşyanız olmadığı için, size büyük gözükmüş olabilir. Ayrıca ısıtma sistemi de iyidir, ancak siz ateşlemeyi beceremediyseniz ben ne yapabilirim."

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder