-->

Komikler Burada

En Komik ve En Eğlenceli Fıkralar, En komik Videolar, En komik Resimler, En Güzel Hazır Mesajlar.

15 Haziran 2020 Pazartesi

En Güzel Babalar Günü Mesajları

En Güzel Babalar Günü Mesajları - Hazır Mesajlar - Komikler Burada

Baba sevgisini koru. O sevgiyi kesip atarsan, Allah da senin mutluluk ışığını söndürür. Hz. Muhammed (S.A.V.) Babalar gününüz kutlu olsun.

Baba, cennetin orta kapısıdır. Hz. Muhammed (S.A.V.) Babalar gününüz kutlu olsun.

Babacığım bu kutlu günde ellerinden doya doya öper babalar gününü kutlarım. Seni çok ama çok seviyorum. Evladın.

Babacığım seni çok seviyorum. İyi ki varsın, iyi ki yanımdasın, iyi ki babamsın. Babalar günün kutlu olsun.

Babam olduğun için çok mutluyum, sahip olduğum en iyi baba ve arkadaşsın. Babalar günün kutlu olsun babacım.

Ailemin reisi, büyük aşkım. Medarı iftiharım, sevgilim, herşeyim! Babalar günün kutlu olsun.

Ailemizin yıkılmaz direği babamıza sevgilerimizle. Huzur ve dert ortağım. Babalar günün kutlu olsun.

Allah seni başımızdan eksik etmesin ve varlığınla bize hep huzur ver. Babalar gününüz kutlu olsun.

Ateşin yaktığından, güneşin hareket ettiğinden, gerçeğin bir yalan olduğundan şüphelen ama benim seni sevdiğimden asla şüphelenme babacığım, babalar günün kutlu olsun.

Babam. Seni her özlediğimde anlıyorum ki, sen benim yaşamam için gerekli olan enerji kaynağımmışsın. Babalar günün kutlu olsun babacım.

Bana bir masal anlat baba. İçinde hem sen olsun, hem ben olsun, hem de annem olsun. Babalar günün kutlu olsun.

Bana güç verdin, destek verdin, her zaman ama her zaman yanımdaydın, hayat boyu bütün bunlar için sana teşekkür edebilmem imkansız. Fakat yine de deneyeceğim. Teşekkür ederim baba. Seni çok seviyorum.

Bana uçabileceğim kanatlar verdiğin için teşekkürler, sevgin ve anlayışınla hep yanımdaydın, daima sığınağımdın. Benim için ne kadar paha biçilmez bir değerde olduğunu asla unutmuyorum. Babalar Günün kutlu olsun.

Bana verdiğin sonsuz sevgiyle bütün dünyam çiçek açtı. Onları hiç soldurmadım babacığım. Babalar günün kutlu olsun.

Bana yaptığın dünyadaki en büyük iyilik bana dünyanın en iyi örneği olmandır. Babaların en iyisi, bu gün sadece senin. Babalar günün kutlu olsun.

Başımızın tacı babalarımızın yaşam boyu mutlulukları temennisi ile Babalar Gününüz kutlu olsun.

Benim yanımda olmaktan hiç bıkmayan, onca hatama karşı beni sevmeye devam eden koca yürekli insan, canım babama. Seni çok ama çok seviyorum. Babalar Günün kutlu olsun birlikte nice güzel Babalar Günümüz olsun.

Benzemez hiç bir şeye bu sevgi. Ne şiir yeter anlatmaya, ne yürek yeter bunu sığdırmaya. Babalar günün kutlu olsun babam.

Bilir misiniz babalar kızlarına ellerini uzatırsa, kızlar onu cehenneme kadar takip eder. Babalar günün kutlu olsun canım babam.

Bir adam sevdim adam gibi adam hiç bırakmayan ve son zerresine kadar seven bir adam uzatmaya gerek yok o adam benim babam. Babalar günün kutlu olsun.

Bir gün değil her gün senin günün BABAM. Babalar günün kutlu olsun.

Biricik babama sevgilerimle!. Babalar günün kutlu olsun.

Bizim bugünlere gelmemizi sağlayan ve hakkını hiçbir zaman ödeyemeyeceğimiz babamızın babalar günü kutlu olsun.

Bizler için dünyanın en iyi örnek insanı olan babacığım. Dualarından beni eksik etmemen dileği ile babalar gününü kutluyor, ellerinden ve yanaklarından hasretle öpüyorum.

Bizleri büyütürken omuzlarındaki ağır yükü bize hissettirmeden verdiğin zorlu mücadeleyi şimdi daha iyi anlıyorum babacığım. Şefkatli gözlerinden ışık, yüzünden gülümsemen hiç eksik olmasın. Babalar günün kutlu olsun.

Bu güzel günde seni ne kadar çok sevdiğimi bil istedim. Ben seni yılın bir günü değil, ömrümün her günü seveceğim. İyi ki varsın baba. Babalar günün kutlu olsun.

Bugün başardığım ve elde edebildiğim her şeyde senin payın var. Babalar günün kutlu olsun.

Canım babam ellerinden öper babalar gününü kutlarım. Seni çok seviyorum canım babam. Hakkını helal et, kendine de herzaman iyi bak.

Canım babam! Varlığın hep yüreğimi ısıttı, bana mutluluk ve güven verdi. Seni seviyorum iyiki varsın, Babalar günün kutlu olsun.

Çok sevdiğim canım babacığıma kucak dolusu sevgilerimi sunar, Babalar gününü kutlarım.

Derdimi, neşemi, hüznümü, mutluluğumu paylaştığım en iyi arkadaşım. Babalar günün kutlu olsun!

Dua vakti geldiğinde, ellerini Mevla'ya açtığında, bizleri de unutmaman dileği ile babalar gününü kutluyor, ellerinden öpüyorum canım babam.

Dün sana kızdıklarımı bugün ben yapıyorum baba. Çünkü aslında senin küçük bir kopyanım. Umarım senin kadar sevgi dolu olurum Babacığım.

Dün, bugün ve yarın. Daima seni sevdim, hep seveceğim. Bizim ki bitimsiz, tanrısal bir sevgi. Babacığım babalar günün kutlu olsun.

Dünyadaki çiçeklerın en güzeli güldür, güllerin en güzeli ise sen. Babalar günün kutlu olsun babacığım.

Dünyadaki en büyük varlığım. Canım babam. Bu özel günde seni ne kadar sevdiğimi söylemek istedim. Babalar günün kutlu olsun canım babam.

Dünyanın en yakışıklı babasına, seni çok seviyoruz, babalar günün kutlu olsun!

Evimizin güneşi bir tanecik babacığıma kucak dolusu sevgiyle. Canım babacığım, sen bizim herşeyimizsin. Babalar günün kutlu olsun bir tanecik babacık.

Evimizin güneşi bir tanesi olan canım babama kucak dolusu sevgi ve saygılarımla. Babacığım bir günümde değil her günümdesin. Babalar günün kutlu olsun.

Evimizin güneşi bir tanesisin canım babam, kucak dolusu sevgi ve saygılarımla kocaman öpüyorum. Babalar günün kutlu olsun.

Evimizin yakışıklısı. Babamız canımız bir tanemiz. Bil ki seni her gün daha çok seviyoruz. Varlığınla gurur duyuyoruz. Sen bizim her şeyimizsin. Babalar günün kutlu olsun.

Fedakârlık, sevgi, sabır ve güzellik ne demek tarif et derlerse; babam derdim canım babam seni bir gün değil her gün çok seviyorum. Babalar günün kutlu olsun.

Geceler çok uzun sabah olmuyor baş yastıkta ama uyku tutmuyor bir tıkırtı duysa hemen kalkıyor. Canım babam seni çok seviyorum. Babalar günün kutlu olsun.

Gelinciklerin en sadesine papatyaların en güzel kokanına güllerin en güler yüzlüsüne babaların en sevgilisine babalar günün kutlu olsun biricik babacığım.

Gölgen yeter BABAM.Babalar Günün Kutlu Olsun.

Gözlerimdeki yaşları silendin sen Babam. yüreğimdeki kederi giderendin sen Babam.

Gül kokulu ellerinden doya doya öperim. Canım babam seni çok seviyorum. Babalar günün kutlu olsun.

Hayatımızın her anında emeği bulunan babalarımızın, babalar gününü kutlar; saygılar sunarız.

Hayatın anlamı ve tüm güzelliklerini öğreten adam, benim sevgili babam. Babalar günün kutlu olsun.

Her sabah uyandığımda seni bulurdum yanımda canım Babam benim.

Her zaman söylemesem de, babam onu ne kadar çok sevdiğimi iyi bilir. Ve ben ne kadar karışık, saçma cümleler yazsam da hepsini anlar ve bilir. Çünkü o benim biricik babam. Babalar günün kutlu olsun babacığım.

Her zaman yanımda olduğun için teşekkür ederim sevgili babam.

Hiç bir şey üzmesin Seni, sakın ağlama, gözlerine yaş değmesin, gül yüzünden gülücükler eksik olmasın, kalbinden yerim eksilmesin, unutma Sen hep benim bir tanemsin babacığım. Babalar Günün kutlu olsun.

Huzur ve dert ortağım babalar günün kutlu olsun.

İlk adımlarımı atarken ellerimden tutuyordun. Şimdi fark ediyorum ki babacığım, ellerimi hiç bırakmamışsın. Babalar günün kutlu olsun.

İyilik gördüğünde artmayan, kötülük gördüğünde eksilmeyen gerçek sevgin için, sana hep minnettarım babacığım. Babalar günün kutlu olsun.

Kalbi sevgi dolu, sevecen, cömert, kibar, kucağı sıcak, anlayışlı, şefkatli. Bu vasıfların tümünü taşıyan tek erkek. Ben ona baba diye sesleniyorum. Benim için dünyadaki en özel erkek! Babalar günün kutlu olsun canım babacım.

Kanından kan verdin, var ettin beni, aldın kollarına kucağına, sarıldın baba rızık temin ettin zorlukla yıllarca bana, alın teri döktün gurbetlerde yoruldun baba. Babalar günün kutlu olsun canım babam.

Karlı dağ gibisin babam. babalar günün kutlu olsun. iyiki varsın iyiki benim babamsın

Kelimelerle anlatılamayan fedakârlık ve karşılıksız sevgiyi tarif et desen bana herhalde sadece “BABA” derdim. Babalar günün kutlu olsun Babam.

Koklanacak gül, açılacak gonca, yaşanacak hayat ve alınacak nefes olan sevgili babam. İkliminden tasasızlık, sevginden cesaret ve gözlerinden esaret aldığım günleri hep yaşamak isterim. Babalar gününü en içten dileklerimle kutlarım.

Kollarından daha huzurlu, daha güvenli, yüreğinden daha sıcak ülke yokmuş babacım. Babalar günün kutlu olsun.

Meğer dilimdeki ve beynimdeki en güzel kelime senin adınmış. Sana her seslenişimde ya acım diniyor ya da sevgim coşuyor. Babalar günü kutlu olsun.

Mesafeler ne kadar uzak olursa olsun sevgisini her zaman üzerimde hissettiğim dün de bugün de yarın da hep yüreğim kadar yakınımda olan babacığım seni çok seviyorum.

Minicik bir yavruydum, ben hep yanında, değişmiyordu düşüncen olsam da . yaşında, hayatla savaşı sen öğrettin bana, yanı başında, tüm zorluklara karşı korudun, beni sen baba. Babalar günün kutlu olsun canım babam.

Namaz vakitlerinde, elimden tutup beni camiye götürdüğün çocukluk günlerim tatlı bir hayal olarak hep zihnimde canlanıyor. sağlığın ve mutluluğun için hep duacıyım. Babalar günün kutlu olsun canım babacığım.

Sabırlısın, sıcaksın, şefkatlisin, koruyucumsun, bağışlayansın. Biricik babamsın. Seni çok seviyorum. Hayatın anlamı ve tüm güzelliklerini öğreten adam, benim sevgili babam. Babalar Günün kutlu olsun.

Sen Allaha dilenen dilek, göklere uzanan ellerimsin. Sen gözümden süzülen yaş, düşüncem, hasretimsin. Sen anlatmak ısteyipte anlatamadığım, kelimelerle ifade edemediğim biricik babamsın. Babalar günün kutlu olsun.

Sen benim babamsın hayat kaynağım hayatımda inan tek dayanağım yokluğun içimi, inan yakmakta bıraksalar beni ağlayacağım. Seni çok seviyorum, uzaklardan babalar gününü kutluyorum.

Sen dünyanın en iyi babasısın. Seni çok seviyorum canım babam. Babalar günün kutlu olsun babacım.

Sen güçlü bir çınar gibisin. Arkamı ne zaman sana yaslasam sanırım ki dünyayı bile fethedebilirim. Çünkü bana hep güç veriyorsun. Babalar günün kutlu olsun.

Sen güllere özenme güller sana özensin. Üzme tatlı canını sen güllerden güzelsin. Özgürlük kadar özel güller kadar güzelsin.

Sen olmadan ben asla varolamam baba. Seni seviyorum. Babalar günün kutlu olsun canım babam.

Seni çok özledim benim güzel Babam. Varlığın ışık saçıyor dünyama. Babalar günün kutlu olsun.

Senin gibi bir babaya sahip olduğum için ne kadar şanslı olduğumu her zaman bileceğim. Seni seviyorum canım babacığım. Bugün başardığım ve elde edebildiğim her şeyde senin payın var. Babalar günün kutlu olsun.

Seninle birlikte o kadar çok şey öğrendim ki babam; karşılıksız sevmeyi, şefkati, insan sevindirmeyi ve affetmenin ne kadar büyük bir erdem olduğunu. Seninle büyümekten hep mutluluk duydum babacığım iyi ki varsın, Babalar Günün kutlu olsun.

Sensiz bir babalar günü geçiriyorum ve inan bana, kendimi çok yalnız hissediyor, çok üzülüyor ve çok üşüyorum. Sen benim arkadaşım, sevincim ve ışığımsın. Babalar günün kutlu olsun baba.

Sevgili babacığım gurbet uzak olsa da sevgin o kadar yakın ki bilmelisin ellerinden öperim sevgiler. Babalar günün kutlu olsun.

Sınırsız bir sevgi, anlatılmaz bir sevgiyle beni seven babam, sana layık olmak için yaşıyorum. Babalar günün kutlu olsun.

Üzerine sabır tohumu ekip sevgiyle suladığın gülünün bilmeni istediği bir şey var. Seni çok ama çok seviyorum. Babalar günün kutlu olsun.

Varlığımızın temeli, en kutsal varlıklarımızdır babalar. Onlar bir gün değil, her gün baş tacımızdır. Tüm babalarımızın babalar gününü kutlar saygılar sunarım.

Varlığıyla bana güç veren, her durumda benden desteğini eksik etmeyen babacığım, dualarında beni de unutmaman dileği ile babalar gününü kutluyor, ellerinden öpüyorum.

Varlığıyla bize güven ve huzur veren biricik babalarımızın babalar günü kutlu olsun.

Yaşantısıyla, ilkeleriyle bize hep güzel örnek olan canım babam. Senden uzakta, senin değerini şimdi daha iyi anlıyorum. Babalar Günün kutlu olsun, ellerinden öperim.

Yüreğin huzurlu, yüzün güleç, kazancın bereketli olsun canım babacığım. Babalar gününü kutluyor, ellerinden öpüyorum.

Zor zamanları kolay geçirmek için yanınızdan hiç eksik olmaması gereken ilk kişi kimdir tabi ki babamız. Babalar gününüz kutlu olsun.

Zor zamanlarımda varlığından güç alırım, saçlarımın arasında gezdirdiğin parmaklarının sıcaklığını her zaman hissettim babacığım. İyi ki Sen varsın. Babalar günün kutlu olsun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder