-->

Komikler Burada

En Komik ve En Eğlenceli Fıkralar, En komik Videolar, En komik Resimler, En Güzel Hazır Mesajlar.

23 Mayıs 2020 Cumartesi

En Güzel Ramazan Bayramı Mesajları

En Güzel Ramazan Bayramı Mesajları - Hazır Mesajlar - Komikler Burada

Bayramınız kutlu, yüreğiniz umutlu, umutlarınız atlı, sevdanız kanatlı, mutluluğunuz katlı, sofranız tatlı, mekânınız tahtlı, ömrünüz bahtlı, yuvanız bereketli olsun. Damağınızı, ruhunuzu ve çevrenizi tatlandıran, gerçekten güzel ve bereketli bir Ramazan Bayramı geçirmenizi dileriz.

Allah bu mübarek Ramazan Bayramınızı hayırlı işlerinizin başlangıcı olarak kabul etsin. Ramazan Bayramınız hayırlı ve mübarek olsun.

Bayram tüm insanlığa hayırlı olsun. Küskünlerin barıştığı, sevenlerin bir araya geldiği, rahmetle ve şefkatle dolu günlerin en değerlilerinden olan Ramazan Bayramınız Mübarek olsun.

Allah bayramınızı hayırlı ve mübarek etsin, inayetiyle gönlünüzü dolaşsın, sizleri ağır bir sorumluluk altında tutmasın. Ramazan Bayramınız Mübarek olsun.

Allah’a şükürler olsun Ramazan Bayramı bereketiyle, bolluğuyla gelsin, tüm insanlık için hayırlara vesile olsun. Bayramınız Kutlu olsun.

Allahın rahmeti üzerine olsun. Sana gelen her iyilik Allahtandır, bütün kötülükler nefsindendir. Mekanın cennet yuvan huzurlu kalbin Allah ile dolu bayramın mübarek olsun.

Allah'u Teala iki cihanda cümlemizi aziz ve bahtiyar eylesin. Cennetiyle, cemaliyle müşerref eylesin. Rıdvanı Ekberine vasıl eylesin. Ramazan Bayramınız mübarek olsun.

Başlayan her yeni günün tüm insanlık adına sağlık, huzur, mutluluk, birlik ve beraberlik getirmesi temennilerimle Ramazan Bayramınız mübarek olsun.

11 Ayın Sultanı Ramazanın Soframıza Getirdiği Bolluk Gibi Bu Bayramda Bol bol içinizde Huzur Olsun, Bayramınız Mübarek Olsun.

Adaletin terazisi, varlığın yaratıcısı, merhametin tek göstergesi olan yüce yaratan Allah hayırlı dualarda bulunan müminlerinin dualarını kabul eder, bu hayırlı bayramda dualarımız yüce Allah’a. Mübarek Ramazan Bayramımız hayırlara vesile olur inşallah.

Bayram sabahları, demli bir çay, su böreği, bayram şekerleri, şeker isteyen çocuklar, bir telaş bir koşturmaca. Köprü hep kalabalık, bayram programları, kolonya ikramları, bayram harçlıkları, uzun bayram tatilleri, ev gezmeleri, kısa hal hatır sormalar, el öpenlerin çok olsunlar ve daha bir dolu küçük ayrıntı. Hayatın üzerindeki "pause" düğmesine dokunun. Kısa bir süre için hayatı durdurun. Ramazan Bayramınız mübarek olsun.

Bayramdaki bütün tatlıları sana armağan ediyorum, bütün güzellikleri Allah kalbine yazsın, Ramazan Bayramın mübarek olsun.

Bayramınızı tevhidi imaniye ve uhuvveti islamiyede ittifaken tevazul ve telaifle tebrik eder alemi islama, maliki islama ebediyen saadet niyaz ederim.

Bayramlar berekettir, umuttur, özlemdir, yarınlara niyettir. Dualarınız kabul olsun, sevdikleriniz hep sizinle olsun. Ramazan Bayramınız mübarek olsun.

Bayramlar o kadar büyülüdür ki, gelişi bütün bir yıl beklenir ve gidişindeki keder de ancak böyle bir ikinci geliş ümidiyle hafifler; tasa iken sevinç olur, hüzün iken beklenen bir neşeye dönüşür. Ramazan Bayramınızın da böyle bir neşeyle gelmesi ve tüm ailenizi sevince boğup evinize bereket getirmesi dileğimizle. İyi bayramlar.

Bayramlar, dargınlıkların unutulduğu, insanların barıştığı, kardeşçe kucaklaştığı günlerdir. Bayramlar, milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulandığı, bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir. Sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle. Ramazan Bayramınız mübarek olsun.

Bayramlar, insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği günlerdir. Bayramlar, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları, kardeşçe kucaklaştıkları günlerdir. Ramazan Bayramın mübarek olsun!

Bayramlar, milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir. Hep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle, Ramazan Bayramınız mübarek olsun.

Bayramların En güzeli ve Hayırlısını Diliyorum Size Ramazan Bayramınız Mübarek Olsun.

Benim ömrümde ırmaklar vardır sularında hayallerimi yüzdürdüğüm, benim ömrümde sevdiklerim vardır bayramlar ayrı geçince üzüldüğüm. Ramazan Bayramınız mübarek olsun.

Bereketli, dargınlıkların unutulduğu, sevgi, saygı ve yeni dostluklarla perçinlenen, sevdiklerimizle beraber, nice mutlu bayramlara.

Bin damla serilsin yüreğine, bin mutluluk dolsun gönlüne, bütün hayallerin gerçek olsun, duaların kabul olsun bu bayramda. Ramazan Bayramın mübarek olsun!

Bir avuç dua, bir kucak sevgi, sıcak bir mesaj kapatır mesafeleri, birleştirir gönülleri, bir sıcak gülümseme, bir ufak hediye daha da yaklaştırır bizi birbirimize. Kalbiniz nur, eviniz huzur dolsun. Ramazan Bayramınız bereketli olsun!

Bir bayram gülüşü savur göklere, eski zamanlardan gülücükler getirsin, öyle içten öyle samimi, gözyaşlarını bile tebessüme çevirsin. Yüreğine damla, damla umut, günlerine bin tatlı mutluluk dolsun. Sevdiklerin hep yanında olsun, yüzün ve gülün hiç solmasın. Ramazan Bayramın kutlu olsun.

Bir cennet temennisi, bir huzur beklentisi, bir gözyaşı serpintisi ve bağışlanmış olabilmek dileğiyle; Ramazan Bayramınız mübarek olsun.

Bir çocuğun düşlerine yağmak, bir ümidi bin ümide bölmektir bayram. Yalnızlıklardan kurtulmak, ümidin kandillerini yakmak, gönüllerde yeni saraylar inşa etmek ümidiyle Ramazan Bayramınızın kutlu olsun.

Bir damla ümit serpilsin yüreğine, bir damla mutluluk dolsun günlerine , binbir duan kabül ve Bayramın Kutlu Olsun

Bir Ramazan Bayramı daha geldi. Bu bayramın öncelikle milletimize, İslam alemine ve de insanlığa hayırlar getirmesini Yüce Allah’tan diliyoruz. Kardeşliğin doğduğu, sevgilerin birleştiği, belki durgun, belki yorgun, yine de mutlu, yine de umutlu, yine de sevgi dolu nice bayramlara.

Bir şerefli ayı daha geride bırakmanın huzuru ile tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı'nı kutlarım..

Birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissedeceğimiz mübarek Ramazan Bayramınızı tebrik eder, mutluluklar dilerim.

Bizi yataran ALLAH'a şükürler Olsun, bütün müslümanlara hayırlı olsun, Ramazan Bayramınız Mübarek Olsun.

Bizim hayatımızda nehirler vardır, köpüklerinde umutlarımızı yüzdürdüğümüz ve bizim ömrümüzde güzel insanlar vardır, görünmeyince ölesiye özlediğimiz. Ramazan Bayramın mübarek olsun.

Bu bayram yetim, öksüz, hasta ve savaşın ortasında neler olup bittiğini anlamaya çalışan bütün çocukların yüzünün gülmesine sebep olur İnşallah. Bir kez daha sizlerle birlikte Ramazan Bayramına ulaşabilmek dileğiyle. Bayramınız Mübarek Olsun.

Bu Bayramda bin damla serilsin yüreğine, bin mutluluk dolsun gönlüne, bütün hayallerin gerçek olsun, duaların kabul olsun. Ramazan Bayramın mübarek olsun.

Bu bayramda gönlünüz dertlerinden arınmış, tüm gözyaşlarınız dinmiş olsun. Yüzünüz de hep gülümseme, kalbiniz huzurla dolsun. Ramazan Bayramı'nız kutlu olsun.

Bu değerli Ramazan Bayramında, kainatın yaratıcısı ve alemlerin rabbi bağışlayıcı ve acıyıcı yüce Allah tüm dualarınızı kabul etsin. Hayırlı ve bereketli Ramazan Bayramları dileğiyle.

Bu en mutlu günümüzde, güzel ve özel insanlara, hani vazgeçemediklerimize, saygılarımızı, sevgilerimizi, dualarımızı gönderiyoruz. Her gününüz bir bayram olsun.

Bu gün yüzün öpülmekten solsun, miden 5 kg şekerle dolsun, cüzdanını bücürler soysun, gönlün huzura doysun, bayramınız kutlu ve mutlu olsun.

Bu mutlu günde, güzel insanlara, özel insanlara, vazgeçemediklerimize; sevgilerimizi, saygılarımızı, dualarımızı gönderiyoruz. Her gününüz bayram olsun, Ramazan Bayramınız mübarek olsun.

Bu Mübarek Bayramda Kalplerinizde Barış Gözlerinizde Umut etrafınızda Sevgi olsun ramazan Bayramınız Mübarek Olsun.

Bu mübarek günde yüreğinizin huzur ve mutlulukla dolması niyetiyle Ramazan bayramınız mübarek olsun.

Bu Mübarek Ramazan Bayramı'nda, kainatın yaratıcısı ve alemlerin Rabbi bağışlayıcı ve acıyıcı yüce Allah tüm dualarınızı kabul etsin. Hayırlı Bayramlar.

Bu özel günler insanlar arasındaki sevgi ve saygının karşılıklı göstergesidir. Bayramlar küslerin barıştığı, kötülüklerin unutulduğu ve kardeşçe selamlaştıkları günlerdir. Her gününüzün bayram tadında geçmesi dileğiyle. Ramazan bayramınız mübarek olsun.

Bu ramazanda Birlikte Aynı Sofrada yer Almasakta Bayramda yanınızda Olacağız Mutlaka.. Ramazan Bayramınız Mübarek Olsun.

Bugün  her zamankinden daha çok dua edin, koruyucu melekleriniz avuçlarınızın içine çiçekler döksün, kalplerinize bedeninize ilham versin, bayramı en hayırlı şekilde geçirmeyi nasip etsin. Ramazan Bayramınız mübarek olsun.

Bugün Bayram! Mübarek Ramazan Bayramı Tüm insanlar birbirlerine daha çok yakınlaşsın, dargınlıklar ortadan kalksın, kardeşlik ve dostluk duyguları daha da kuvvetlensin. Tüm insanlar neşe ve mutluluk denizinde yüzsün. Bugün sevinç günü, kederleri bir yana bırakıp mutlu olalım. Ramazan Bayramı'nı doya doya yaşayalım. Hayırlı bayramlar.

Bugün dualarınızı her zamankinden daha çok yapın, koruyucu melekleriniz avuçlarınızın içine çiçekler döksün, kalplerinize bedeninize ilham versin, bayramları en hayırlı şekilde geçirmeyi nasip etsin bizlere. Ramazan bayramınızı kutlarım.

Bugün eIIerinizi her zamankinden daha çok açın. Avucunuza meIekIer güI koysun, yüreğiniz coşsun. Ramazan Bayramınız hayırIara vesiIe oIsun.

Bugün Mübarek Ramazan Bayramı. Tüm inananlar birbirlerine daha çok yakınlaşsın, dargınlıklar ortadan kalksın, kardeşlik ve dostluk duyguları daha da kuvvetlensin. Tüm insanlar neşe ve mutluluk denizinde yüzsün. Bugün sevinç günü, kederleri bir yana bırakıp mutlu olalım. Ramazan Bayramını doya, doya yaşayalım. Hayırlı bayramlar.

Bugün Ramazan Bayramı, yürekler bir olacak gönüllere kilitlenecek, gökler rahmet bereketiyle yağmurlar boşaltacak yeryüzüne. Bugün hepimizin yüreği şenlenip bayram sevinciyle coşacak. Ramazan Bayramınız mübarek olsun.

Bugün sevinç günü, kederleri bir yana bırakıp mutlu olalım. Ramazan Bayramını doya doya yaşayalım. Hayırlı bayramlar.

Cennetin huzuru içimize dolsun, bu mübarek günde dargınlıklar son bulsun, sevdiklerimiz mutlu olsun. Ramazan bayramımız mübarek olsun.

Çılgınca Esen Rüzgar, Kavurucu Güneşli terleten günler, Yıldızlarla Dolu Bir Dünyadır Bayramlar, Ramazan Bayramınız Mübarek olsun herşey istediğiniz Gibi Olsun inşallah.

Damağınızı, ruhunuzu ve çevrenizi tatlandıran, gerçekten güzel ve bereketli bir Ramazan bayramı dileriz. Hayırlı Bayramlar.

Dilerim rahmet yağsın hayat bahçenize.Dilerim güneş doğsun gönül evinize.Dilerim güller açsın gülen yüzünüzde.Nice güzel bayramlar yaşatsın RABBİM HEPİMİZE.Daha nive güzel bayramlara dileğiyle Bayramınız Kutlu Olsun.

Dostluğu, sevgiyi, geleceği, aşımızı, ekmeğimizi, soframızı, hüznümüzü, acımızı, yalnızlığımızı paylaştığımız; birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissedeceğimiz mübarek Ramazan Bayramınızı tebrik eder, mutluluklar dilerim.

Dostlukların sevgi ile beslendiği bu Mübarek Ramazan Bayramında gönlünün sevgi ile dolup tasması dileklerimle, Hayırlı Bayramlar.

Dua kapılarının ardına kadar açık olduğu, bela ve kötülüklerden arındırılan bu güzel bayram gününü, tüm sevdiklerinizle birlikte hayırlı ve mutlu geçirmeniz dileğiyle mübarek Ramazan Bayramınızı kutlarım.

Dualarım sizinle, bir dahaki ramazan bayramında güzel anılara imza atmak dileği ile ramazan bayramınız hayırlı olsun.

Dünya'da ve ahirette hakiki bayramları yapabilmek temennisiyle Ramazan Bayramınızı kutlar, hayırlara vesile olmasını temenni ederim.

Elinden kuran, dilinden İslam, kalbinden iman, yüreğinden sevgi, gönlünden merhamet, vücudundan sağlık eksik olmasın, bütün duaların kabul Ramazan Bayramın mübarek olsun.

Ellerim havada dua ediyorum Allah'ıma, bu mübarek Ramazan Bayramında herkes mutlu olur inşallah.

Ellerini aç melekler gül koysun, gülü kokla ki kalbin sevgiyle dolsun. Bu dünya sana ve sevdiklerine cennet olsun. Hayırlı Bayramlar.

En delice esen seher yeli, en güneşli günler, en parlak gecedir bayramlar. Yüreklerde bir esinti ve barış paylaşımına en sıcak merhabadır bayramlar. Ramazan Bayramınız mübarek, her şey gönlünüzce olsun.

En güzel anıları birlikte paylaşmak ve en güzel hatıraları bu bayramda tazelemek dileği ile mübarek ramazan bayramınız hayırlı olsun.

En güzel bayramın en güzel anları, sadece bugün değil her gün sana güzel bir anı olsun. Ramazan Bayramın mübarek olsun.

En güzel bayramlar sizin olsun. Aileniz ve sevdiklerinizle birlikte nice güzel bayramlar dilerim. Hepimizin baş koyduğu Allah yolunda yüce rabbim bütün dualarınızı kabul etsin. Kıldığınız namazlar, ettiğiniz dualar kabul olsun, mübarek bayramınız kutlu olsun.

En güzel günler sizin olsun. Yüzünüzde hep gülücük hayatınız da yüzünüz kadar güzel olsun. Ramazan Bayramınız mutlu olsun.

En ışıltılı bakışların gözlerinde, en tatlı sözlerin kulaklarında, tüm mutlulukların avuçlarında ve en sonsuz sevgilerin gönlünce yaşanması dileğiyle Ramazan Bayramınız mübarek olsun.

En kötü gününüz bu Ramazan Bayramı'ndaki gibi güzel olsun. Bayramınız kutlu olsun.

Evinize Gül Kokusu Essin, Kalplerinize Allah iyilik versin, Bu bayramda da ellerimiz her zamanki gibi Mutlulukla Birleşsin. Ramazan Bayramınız Mübarek Olsun.

Gecenin güzel yüzü yüreğine dokunsun, kabuslar senden uzakta, melekler başucunda olsun, güneş öyle bir geceye doğsun ki duaların kabul, Ramazan Bayramın mübarek olsun.

Geçmişin bugünle, ışığın gölgeyle, umudun gerçekle, üzüntünün neşeyle, öfkenin sevgiyle barışması dileğiyle Hayırlı Bayramlar.

Gönüller bir olsun bu mübarek ayda, düşüncelerimiz hemfikir olsun Allah’ın yolunda, hayırlara vesile olsun bu mutlu gün tüm Müslümanlara, Ramazan Bayramı mübarek olsun canım dostlarıma.

Güneşi yüreğinde gözleri ufuklarda muhabbet yolcuları arasında cennet hesabı yapmayan cennetlikler arasında olmanın duasıyla hayırlı Bayramlar.

Güzel düşünceler nefeslere dolarsa güzel dualar olur, dua ise yüce Allah’a gider nur olur, gökyüzünde buluşan dualarımızın nurlanması ümidiyle Ramazan Bayramınızı kutlarım.

Güzellik, birlik, beraberlik dolu, her zaman bir öncekinden daha güzel ve mutlu bir Ramazan Bayramı diliyor; büyüklerimizin ellerinden küçüklerimizin gözlerinden öpüyoruz.

Hayat nefes aldığımız kadardır, gerçek olan güzellikler yaşandıkça anlaşılır, bu güzel günü de birlikte yaşamanın ümidi ile Ramazan Bayramımız mübarek olsun.

Hayat yaşamayı, vefa hatırlamayı, dostluk paylaşmayı, özel günler ise hatırlamayı bilenler için vardır. Ramazan Bayramınız mübarek olsun.

Hayır kapılarının sonuna kadar açık, kaza ve belaların bertaraf olduğu Ramazan Bayramınızın yaşadığınız tüm sorunları alıp götürmesi dileğiyle.. Ramazan Bayramınız mübarek olsun, tüm dertleriniz deva bulsun!

Hayırlı dualarım tüm Müslümanlara bu güzel ayda bitti sonunda, gelecek ramazan ayın’da da sizleri görmekten mutluluk duyarım her seferinde bayramınız mübarek olsun.

Hep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle, Ramazan Bayramınız mübarek olsun. Allah tüm inananlara nice huzurlu, bereketli bayramlar nasip etsin.

Her bayram biraz sevinç biraz da huzurdur, aslında özlemdir, hatırlanmak isteğidir, zamana direniştir, umut tadında mutlu bir Ramazan Bayramı geçirmeniz dileğiyle.

Her Bayramda Hatırlanmak ve Hatırlatmak için, Ramazan Bayramınız Mübarek Olsun..

Her daim birlik ve beraberlik içinde, huzur ve sevgi dolu bayramlar geçirmek ümidiyle. Ramazan bayramınızı en içten dileklerime kutlarım.

Her ilkbaharda gelinciklerin en güzel başlangıçları müjdelemesi gibi, bu bayramın da sana ve ailene mutluluk ve neşe getirmesi dileğimle Ramazan Bayramını kutluyorum.

Her şeye kadir olan Yüce Allah, bizleri İslam dininin gösterdiği doğru yoldan ve sevdiklerimizden ayırmasın. Hayırlı ve bereketli bir Ramazan Bayramı geçirmeniz dileğiyle.

Herkesin Ramazan Bayramını kutlar, sağlık, esenlik ve huzur dolu nice bayramlar dilerim.

Heyecan ve özIemIe bekIenen kutsaI Ramazan Bayramı geIdi, hoş geIdin. Mübarek bayram uIusumuza sağIık, huzur, mutIuIuk, boIIuk ve bereket getirsin. HayırIı bayramIar diIeğiyIe.

Huzur kalbimizde olduğu sürece gözlerimizde parlayacaktır, tıpkı bugün içimizdeki huzur gözümüzdeki ışık gibi, Ramazan Bayramınız mübarek olsun..

Hüznümüzü, acımızı, yalnızlığımızı paylaştığımız; birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissedeceğimiz mübarek Bayramınızı tebrik eder, mutluluklar dilerim.

İslam’ın nurlu güneşi kalbine dolsun, makamın cennet Hz. Muhammed komşun olsun, günlerin mutluluk, gönlün saadetle dolsun Ramazan Bayramın Mübarek Olsun.

İslam'a gönül vermiş herkesin Ramazan Bayramını kutlar, sağlık ve mutluluklar dilerim.

İslamın nurlu güneşi kalbine dolsun, makamın cennet Hz. Muhammed komşun olsun, günlerin mutluluk, gönlün saadetle dolsun Ramazan Bayramın Mübarek olsun.

Kainatın yaratıcısı ve alemlerin Rabbi yüce Allah’a sonsuz şükürler olsun. Ramazan Bayramı bereketiyle, bolluğuyla gelsin, tüm insanlık için hayırlara vesile olsun.

Kalpler vardır sevgiyi yaşatmak için, insanlar vardır dostluğu paylaşmak için ve bayramlar vardır sevgi ile kucaklaşmak için. Ramazan Bayramınız kutlu olsun.

Kalplerde Sevgi Olsun Gözlerimiz ışık Dolsun ramazan Bayramınız Kutlu Olsun

Kardeşliğin doğduğu, sevgilerin birleştiği, belki durgun, belki yorgun, yine de mutlu, yine de umutlu, yine de sevgi dolu nice Ramazan Bayramlarına.

Karnın şekerle dolsun yanakların öpülmekten solsun cüzdanını bücürler soysun bayramın kutlu olsun.

Küskünlerin barıştığı, sevenlerin bir araya geldiği, rahmet ve şefkat dolu günlerin en değerlilerinden olan Ramazan Bayramınız kutlu olsun.

Maneviyatımızın yoğunlaştığı, iftar ve sahur bereketinin milli birlik, beraberlik, kardeşlik, yardımlaşma duygularının gönüllerimizde yer ettiği; semaya açılan dua elleri, kılınan teravih namazları, okunan hatimi şerifler ile bereketli geçirdiğimiz ramazan ayının sevinci olan Ramazan Bayramı’nızın hayırlara vesile olmasını dilerim.

Melekler her zaman sizinle olsun, bayramınız hayırlara vesile olsun. Ramazan Bayramınız mübarek olsun.

Melekler kapı kapı dolaşırkenbin melek çalsın kalbinin kapısını ve Yaradan hiç söndürmesin içindekiumut ışığını.Ateşin yakmadığı İbrahim”i,kuyunun boğmadığı Yusuf”u ,bıçağın kesmediği İsmail”i koruyan RABBİM Seni ve sevdiklerini korusun.İyi bayramlar!

Mutluluk içinde, sevdiklerinizle birlikte güzel bir bayram geçirmeniz dileğiyle. Ramazan Bayramınız mübarek olsun.

Mutluluk, huzur, hayırlarla dolu ve bugünden daha güzel yarınlar diliyorum, Ramazan Bayramınız mübarek olsun.

Mübarek Ramazan Bayramı sana ve ailene bol mutluluk, bol huzur ve refah bir hayat getirsin, bu bayramın güzelliğini ve bereketini evine getirsin, kalbine iman, nefesine güç versin. Ramazan Bayramın mübarek olsun.

Mübarek Ramazan Bayramı tüm İslam Alemine Mübarek olsun. Allah tüm inananlara nice huzurlu, bereketli bayramlar nasip etsin. Hayırlı bayramlar!

Mübarek Ramazan Bayramı tüm ulusumuza kutlu olsun. Allah tüm inananlara nice huzurlu, bereketli bayramlar nasip etsin.

Mübarek Ramazan Bayramını sevdiklerinizle beraber sağlıklı ve huzur içinde geçirmenizi dileriz. Bayram tüm insanlığa hayırlı olsun. İyi bayramlar.

Mübarek Ramazan Bayramınızı kutlar, hayırlı günlere haberci olmasını temenni ederim.

Mübarek Ramazan Bayramınızı tebrik eder hayırlara vesile olmasını dileriz. Bu hayırlı günde dualarınız kabul olsun. Dualarınızı eksik etmeyin.

Mübarek Ramazan Bayramı tüm İslam Alemine Mübarek olsun. Allah tüm inananlara nice huzurlu, bereketli bayramlar nasip etsin. Hayırlı bayramlar.

Mübarek Ramazan Bayramı tüm ulusumuza kutlu olsun. Allah tüm inananlara nice huzurlu, bereketli bayramlar nasip etsin.

Mübarek Ramazan Bayramını sevdiklerinizle beraber sağlıklı ve huzur içinde geçirmenizi dileriz. Bayram tüm insanlık için hayırlara vesile olsun.

Nimetlerin en iyisi çalışarak kazanılan, arkadaşların en iyisi de Allah’ı hatırlatandır. Ramazan Bayramınız Mübarek Olsun.

Önemli olan hatırlamaktır. Mübarek Ramazan Bayramı nızı sevdiklerinizle beraber sağlıklı ve huzur içinde geçirmenizi dileriz.

Rabbim nefsimize celaliyle, kalbimize cemaliyle, hayatımıza hikmetiyle, hatalarımıza rahmetiyle, mahşerde Muhammediyle yardım etsin inşallah. Hayırlı Bayramlar.

Rabbimin sevdiği, sevdirdiği, sevindirdiği ve razı olduğu kullardan olabilmek ümidi ile; Ramazan Bayramınız mübarek olsun.

Rahmet ayı Ramazan'ın sonuna gelmenin hüznünü taşıyan müslümanlar, Ramazan Bayramı'na ulaşmanın heyecanını ve mutluluğunu yaşıyor. İşte bayramda paylaşılabilecek en güzel bayram mesajları;

Ramazan Bayramı sana ve ailene bol mutluluk bol huzur ve refah bir hayat getirsin, bu bayramın güzelliğini ve bereketini evine getirsin kalbine iman nefesine güç versin. Ramazan Bayramın mübarek olsun.

Ramazan Bayramı geldi, hoş geldi. Mübarek Ramazan Bayramı ulusumuza sağlık, huzur, mutluluk, bolluk ve bereket getirsin. Hayırlı bayramlar dileğiyle.

Ramazan Bayramımızın İslam alemine ve ülkemize hayırlara vesile olmasını temenni ederim. Nice bayramlara; sağlık, başarı, mutluluk ve ülkemizin her konuda güçlü olduğu şekilde erişmek ümidiyle, iyi bayramlar.

Ramazan Bayramını sevdiklerinizle beraber sağlık ve huzur içinde geçirmenizi dilerim. Ramazan Bayramı tüm insanlık için hayırlara vesile olsun inşallah.

Ramazan Bayramını doya doya yaşayalım. Her şeye kadir olan yüce Allah, bizleri, doğru yoldan ve sevdiklerimizden ayırmasın. Hayırlı ve bereketli bir Ramazan Bayramı geçirmeniz dileğiyle.

Ramazan Bayramı'nın milletimizin diriliğine, mazlumların kurtuluşuna, insanlığın huzur, barış ve hidayetine vesile olmasını dileriz.

Ramazan Bayramının size ve sevdiklerinize sağlık ve saadet, İslam alemine sükunet ve selamet getirmesini dilerim.

Ramazan bayramının ulusumuzun dirliğine, mazlumların kurtuluşuna, insanlığın huzur, barış ve hidayetine vesile olmasını dileriz. Sağlıklı Nice Bayramlara.

Ramazan Bayramınız kutlu, yüreğiniz umutlu, umutlarınız atlı, sevdanız kanatlı, mutluluğunuz katlı, sofranız tatlı, mekanınız tahtlı, ömrünüz bahtlı, yuvanız bereketli olsun.

Ramazan Bayramınız kutlu, yüreğiniz umutlu, yuvanız bereketli olsun. Damağınızı, ruhunuzu ve çevrenizi tatlandıran, gerçekten güzel ve bereketli bir bayram geçirmenizi dilerim.

Ramazan Bayramınız mübarek olsun, tüm dertleriniz deva bulsun.Bin damla serilsin yüreğine, bin mutluluk dolsun gönlüne, bütün hayallerin gerçek olsun, duaların kabul olsun bu bayramda. Ramazan Bayramın mübarek olsun!

Ramazan Bayramınız mübarek olsun. Allah bu mübarek günlerin hürmetine vatanımıza, milletimize huzur, mutluluk barış ve saadet nasip etsin.

Ramazan Bayramınızı can-ı gönülden tebrik eder, nice nice yıllara sevdiklerinizle birlikte sıhhat, afiyet, saadet, selamet ve devletle ulaşmanızı nice nice Ramazanlara, mutlu bayramlara erişmenizi temenni ve niyaz ederim.

Ramazan Bayramınızı en içten dileklerimle kutlar, sağlık, mutluluk ve esenlik dolu günler dilerim.

Ramazan Bayramınızı kutlar, bu mübarek günlerin Allah’a ve Efendimize biraz daha yaklaşmak için vesile olmasını Rabbimizden niyaz ederim.

Ramazan Bayramınızın da böyle bir neşeyle gelmesi ve tüm ailenizi sevince boğup evinize bereket getirmesi dileğimizle. İyi bayramlar.

Ramazan Bayramınızın neşeyle gelmesi ve tüm ailenizi sevince boğup evinize bereket getirmesi dileğimizle. İyi Bayramlar.

Ramazan  Bayramı tüm İslam alemine kutlu olsun. Allah tüm inananlara nice huzurlu, bereketli bayramlar nasip etsin. Ramazan Bayramınız hayırlara vesile olsun. İyi Bayramlar.

Ramazan  Bayramı tüm İslam Alemine mübarek olsun. Allah tüm inananlara nice huzurlu, bereketli bayramlar nasip etsin.

Ramazan bayramını doya doya yaşayalım. Her şeye kadir olan yüce Allah, bizleri, doğru yoldan ve sevdiklerimizden ayırmasın. Hayırlı ve bereketli Ramazan Bayramı geçirmek dileğiyle.

Ramazan Bayramının ulusumuzun dirliğine, mazlumların kurtuluşuna, insanlığın huzur, barış ve hidayetine vesile olmasını dileriz. Sağlıklı Nice Bayramlara.

Ramazan Bayramınız mübarek olsun. Sevdiklerinizle birlikte, sağlıklı ve huzurlu nice bayramlara.

Ramazan Bayramınızı kutlar, ailenizle birlikte sevgi, saygı dolu, huzurlu, mutlu ve sıhhatli günler geçirmenizi dilerim.

Ruhu aşk ve muhabbet mührüyle damgalı, kalbi kutsi dava ile sevdalı, sinesi heyecan coşku tufanı ve şükür notaları ile örülmüş güzel insan Ramazanı Şerifleriniz hayırlı olsun.

Rüzgarın kemanını çaldığı ve yağmur damlalarının percerene vurduğu bir gecede yatağına uzanıp, keşke dediğin tüm güzelliklerin sizin olsun. Ramazan Bayramınız mübarek olsun.

Sağlıklı, huzur dolu, sevdiklerinizle birlikte nice bayramlara. Ramazan Bayramınız mübarek olsun.

Sana geIen her iyiIik AIIah’tandır, bütün kötüIükIer nefsindendir. Mekânın cennet yuvan huzurIu kaIbin AIIah iIe doIu Ramazan Bayramın mübarek oIsun.

Sema kapılarının açık olduğu bugünde, heybenizde tohum tohum dua menekşeleri saçmanız temennisiyle; Ramazan Bayramınız mübarek olsun.

Sen var ya sen. Dünyanın en karizmatik, yüreği sevgi dolu, bilgili, çok yakışıklı, centilmen birinin yazdığı mesajı okudun. Hadi iyisin, senin de bayramını kutlarım.

Sevgi söze dolarsa dua olur, dua Allah'a ulaşırsa nur olur, aynı yolda birleşen dualarımızın nur'a dönüşüp Rabbimize ulaşması dileği ile Ramazanın Mübarek Olsun.

Sevinç ve huzur dolu bir umutla geldi Ramazan Bayramı, bu mübarek bayram bizlere mutluluk, huzur, güzellikler nasip etsin. Bütün Müslümanların Ramazan Bayramı mübarek olsun.

Sofranız afiyetli, paranız bereketli, kararlarınız isabetli, yuvanız muhabbetli, Kalbiniz merhametli, bedeniniz sıhhatli, yüzünüz mutlu, bayramınız kutlu olsun.

Şeker gibi insanın şeker gibi bayramı olsun. Sevdiklerinizle uzun ve mutlu ömürler geçirmenizi temenni ederim. İyi bayramlar.

Şeker tadında bir Ramazan Bayramı diler her şeyin kalbiniz kadar güzel olmasını temenni ederiz iyi bayramlar.

Taptaze bir güneş doğdu bugün. O güneş hep senin ve sevdiklerin için parlasın. Işıl ışıl günler bizimle olsun. Ramazan Bayramımız mübarek olsun.

Tüm arkadaşların Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutlar, sağlık, başarı ve mutluluklar dilerim. Her şey gönlünüzce olsun.

Tüm büyüklerimin ve küçüklerimin Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutlarım. Nice mutlu bayramlara.

Tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı Mübarek olsun. Yüce Allah bizi nicelerine ulaştırsın.

Tüm İslam aleminin ve değerli dost ve arkadaşlarımın Ramazan Bayramlarını canı gönülden kutlarım. Bu bayramın sizlere sağlık, huzur, mutluluk, bol kazanç, hayırlar ve evlerinize bereket getirmesini Allah'tan dilerim. Bayramınız mübarek olsun.

Tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı mübarek olsun. Huzur ve barış dolu nice bayramlara.

Tüm yürekler sevinç dolsun, umutlar gerçek olsun, acılar unutulsun, dualarınız kabul, Ramazan Bayramınız mübarek olsun.

Tüm  İslam aleminin mübarek Ramazan Bayramını kutlar, hayırlara vesile olmasını dilerim.

umutlar gerçek olsun, acılar unutulsun, dualarınız kabul ve bayramınız mübarek olsun.

Umutlarımızın hep yaşıyor olması, hoşgörünün bizleri kucaklaması, sağlıklı gülücüklerin bizi adres edinmesi, devletimizin baki kalması, yokluk ve kıtlığın bizden uzak olması, terör belasının bitmesi, gelecek nesillerimize yaşanası bir ülke bırakmamız dilek ve temennileri ile; Ramazan Bayramımız mübarek olsun.

Unutulmayan birbirinden güzel anıların bu bayram yaşanması ve gelecek bayramlara da taşınması dileğiyle; Ramazan Bayramınız mübarek olsun.

Ümmetin birlik ve beraberliğinin daim olmasına, kanın durmasına; sevgi, hoşgörü ve barışın hakim olmasına vesile olması dileğiyle Ramazan Bayramınız Mübarek Olsun.

Varlığı ebedi olan, merhamet sahibi, adaletli Yüce Allah kendisine dua edenleri geri çevirmez. Dualarınızın Rabbin yüce katına iletilmesine vesile olan Ramazan Bayramınız mübarek olsun.

Vesile olalım kardeşliğe ve barışa. Yorulalım hepimiz yarınki uğraşa. Tat alalım, varalım yüce Allah'a. Erişelim birlikte nice bayramlara. Mübarek ramazan bayramınızı en içten dileklerimle kutlarım.

Ya Rabbi sana açılan elleri, sana yönelen gönülleri, sana bükülen boyunları, sana yalvaran dilleri ne olur boş çevirme. Hayırlı Bayramlar.

Yalnızlık ne uçsuz bucaksız okyanuslarda tek başına yol almak ne de bir çöl ortasında tek başına olmaktır. Yalnızlık sevdiklerinden uzak bayramlarda yalnız kalmaktır. Ramazan Bayramınız kutlu olsun.

Yaşam nefes alıp verdiğimiz kadardır, gerçek yaşam ise güzel anılar yaşadıkça anlaşılır. Bu güzel günü de tüm sevdiklerinizle güzel geçirmeniz dileğiyle; Ramazan Bayramınız mübarek olsun.

Yine bir bayram sabahı; kimi aileleriyle, kimi sevdikleriyle beraber. Yine yalnızlığa selam saati. Uzaklaşmış sevgiler, çaresiz hüzünlerle bayramınız mübarek olsun.

Yüce Türk milletinin ve İslam âleminin birlik, barış ve kardeşlik içinde bir bayram geçirmesini dilerim. Bayramların milli ve manevi değerlere sahip çıkılması için önemli günlerdir. 11 ayın sultanı Ramazan’ı büyük bir huşu ve mutluluk içerisinde geride bırakıyoruz. Şimdi ise milli ve manevi değerlerin zirveye ulaşmasına vesile olan Ramazan Bayramını kutlayacağız. Yüce Türk milletinin ve İslam âleminin mübarek ramazan ayını kutlarım sağlık, mutluluk, huzur ve bereket getirmesini yüce Allah’tan dilerim.

Yüreğine damla damla umut, günlerine bin tatlı mutluluk dolsun. Sevdiklerin hep yanında olsun, yüzün ve gülün hiç solmasın. Ramazan Bayramın Mübarek olsun.

Yüreklerde bir esinti ve barış paylaşımına en sıcak merhabadır bayramlar. Ramazan Bayramınız mübarek, her şey gönlünüzce olsun.

Yürekten bir dua, tatlı bir tebessüm, sıcak bir mesaj, kapatır mesafeleri, birleştirir gönülleri. Kalbiniz nur, eviniz huzur dolsun, Ramazan Bayramınız mübarek olsun.

Zamana ve mekana sığmayan bir bereketle bereketlenmek ve bağışlanmış olmanın o şerefli makamına erişmiş olarak bu mübarek güne ulaşmanız temennisiyle, Ramazan Bayramınız mübarek olsun.

Zor gelir uzakta olmak sevdiklerimizden ve sevenlerden, bir yerde mutluluktur hatırlamak ve hatırlanmak bu günde. Unutmadık sizi kalbimizdedir yeriniz, unutmayın bizi biz sizi sevenler deniz. Ramazan Bayramınız mübarek olsun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder