-->

Komikler Burada

En Komik ve En Eğlenceli Fıkralar, En komik Videolar, En komik Resimler, En Güzel Hazır Mesajlar.

3 Aralık 2019 Salı

En Güzel 3 Aralık Engelliler Günü Mesajları

En Güzel 3 Aralık Engelliler Günü Mesajları - Hazır Mesajlar - Komikler Burada

3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nün daha güzel yarınlara vesile olmasını niyaz ediyor, bütün engelli kardeşlerime, mutlu, huzurlu bir hayat diliyorum. Her zaman yanlarında olduğumuzu ifade ediyor, en kalbi selam ve muhabbetlerimi sunuyorum.

Engelli vatandaşlarımızla ilgili meselelerdeki duyarlılığın artması ve engellerin kaldırıldığı bir dünya temennisi ile tüm engelli vatandaşlarımızın Dünya Engelliler Günü'nü tebrik eder, selam, saygı ve sevgilerimi sunarım.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nün, ülkemizdeki ve dünyadaki tüm engelli kardeşlerimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü kutluyor, tüm engelli vatandaşlarımıza ve ailelerine sağlıklı, mutlu ve başarılı bir yaşam diliyorum.

Bu özel haftada en büyük temennim engelli vatandaşlarımıza karşı bilinç ve hassasiyetin artmasıdır. Bu duygu ve düşünceler ile tüm engelli vatandaşlarımıza sağlıklı ve mutlu bir yaşam dilerim.

Engeli olan tüm vatandaşlarımızın 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde bir kez daha yanında olduğumuzu bildiriyorum. Sevgi ve saygılarımla.

Engelli olmak bir kusur değildir. Asıl engel zihinlerde ve kalplerdedir. Sevgi, saygı, umut ve azimle tüm engeller aşılabilir. Gerçek “engelli” bu değerleri kaybedendir. Kimsenin insan haklarına engel olmadığımız engelsiz bir hayat ve dünya dileğiyle.

Engelli vatandaşlara acıma duyguları ile yaklaşmak yerine, kurumsal hizmetlerin geliştirilmesi esas alınmalıdır. Bu konuda devlete, yerel yönetimlere, kamu ve özel tüm kurumlara büyük görevler düşmektedir. Tüm engelli insanlarımızın Engelliler Günü’nü kutluyor, mutlu bir yaşam diliyoruz

Engelli yurttaşlarımızın hayatlarını kolaylaştıracak adımları atmak, onlara engelsiz bir dünya yaratmak hepimizin görevi olmalı. Her an bir engelli adayı olduğumuzu unutmayalım ve onları sosyal hayatın bir parçası yapmak için birlikte mücadele edelim.

Çalışma azmi, cesareti ve fedakârlıklarıyla ülkemiz için her türlü özveriden kaçınmayacaklarını her şart ve ortamda daha önce de defalarca ispatlamış olan engelli vatandaşlarımıza ve ailelerine hangi hizmetler sunulursa sunulsun, ne yapılırsa yapılsın onların haklarının ödenemeyeceği de aşikardır. Bu duygu ve düşünceler ile her sağlıklı insanın da bir engelli adayı olduğu bilinciyle,  3 Aralık Dünya Engelliler günü vesilesiyle tüm engelli vatandaşlarımızın aileleri ve sevdikleriyle birlikte mutlu, huzurlu ve sağlıklı  bir ömür geçirmesini diliyoruz.

Engelli vatandaşların hiçbir zorluğun esiri olmaması, bir kenarda beklememeleri ve mücadelelerine devam etmeleri, hepimizin gayretiyle mümkündür. Bu duygu ve düşüncelerle Dünya Engelliler Günü’nde düzenlenen etkinliklerin, engelli vatandaşlarımızın sorunları hususunda toplumdaki duyarlılığı artırmasını diliyor, engelli vatandaşlarımızı saygı ve sevgiyle kucaklıyorum.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü olması sebebi ile tüm engelli vatandaşlarımızın önlerindeki ‘engellerin’ aşılması ve onlara eşit yaşam hakkı sunulması noktasında daha duyarlı olunması için mücadele ederek, engellerin ortadan kalktığı bir yaşam diliyorum.”

BM Engelliler Hakkı Sözleşmesi'nin tüm sorumlulukları yerine getirmesini, engellilere yönelik meslek edindirme programları etkinleştirmesini, engellilerin iş sahibi olmalarının kolaylaştırmasını bekliyoruz. Bu duygu ve düşüncelerimle engelli yurttaşlarımıza ve ailelerine sağlık ve mutluluk dileyerek saygılar sunuyorum.”

3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde tüm engelli kardeşlerimize sevgi ve saygılarımı sunuyor, hepsine birden huzur, başarı ve esenlik dolu yıllar diliyorum. Onları sadece bugün değil, nefes alıp verdiğimiz her an hatırımızdan çıkarmadığımızı, çıkarmayacağımızı özellikle bilmelerini ümit ve temenni ediyorum.

Engelli vatandaşlarımızın da aramızda olacağı engelsiz bir dünya ile bu konudaki bilinç ve hassasiyetin daha da artması ümidiyle tüm engelli vatandaşlarımızın Dünya Engeliler Gününü kutlar, kendilerine sağlık ve mutluluklarla beraber, nice engelsiz yaşamlar dilerim.

Dünya Engelliler Günü’nde düzenlenen etkinliklerin, engelleri dolayısıyla karşılaştıkları güçlüklerden yılmadan azimle çalışan, kararlı duruşları ve çabalarıyla hepimize örnek olan kardeşlerimin sorunları hususunda toplumsal duyarlılığın artmasına vesile olmasını temenni ediyor, engelli vatandaşlarımızı saygı ve muhabbetle selamlıyorum."

engelli vatandaşlarımızın toplumsal hayatın içerisinde maddi ve manevi engellerle karşılaşmadan yer almasını sağlamayı en önde gelen görevlerimiz arasında görmekte ve bu yönde çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Bu duygu ve düşüncelerle, sosyal yaşamın bir parçası olmalarının önündeki engelleri ve insanların zihinlerindeki engelleri aşarak hayatın her alanında başarıyla yer alan engelli vatandaşlarımızın 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nü tebrik ediyor,  sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayat diliyorum.

Toplumsal bilinç ve bilgi düzeyinin artırılması, yardımlaşma ve empati düzeyinin yükselmesiyle engelli kardeşlerimizin yaşam standartlarının yükseleceğine inanıyorum. Bu duygularla, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü kutluyor, engelli vatandaşlarımıza huzur, mutluluk ve esenlikler diliyorum.

En büyük engelin sevgisizlik olduğunu bilerek, engelli vatandaşlarımızın toplumun aynası olduğunun farkında olarak, onların hayatlarını kolaylaştıracak her türlü tedbiri almak, iyileştirmeleri yapma öncelikli hedefimiz olmalıdır. Bu duygularla, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü kutluyor, engelli vatandaşlarımıza huzur, mutluluk ve esenlikler diliyorum.

Bugün 3 Aralık Dünya Engelliler Günü. Engelleri Kaldıralım. Unutmayalım, Unutturmayalım. İşitme engelli çocuklarımızı duymazdan gelmeyiniz.

Zihinsel ve bedensel farklılıkların yaşama dair engel oluşturmadığı bir dünya dileği ile 03 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü kutluyorum.

Ülkemizin ciddi bir yüzdeliğini oluşturan ve ‘engelli’ yerine ‘dezavantajlı grup’ diye tabir etmemiz gerektiğini savunduğumuz kardeşlerimizin engelsiz bir yaşam sürmeleri diliyorum.

Engelleri aşmış bir gelecek ümidiyle bütün engellilerimizin Engelliler Haftasını kutluyorum. 

3 Aralık Dünya Engelliler Günü’ münasebetiyle, engelleri aşma gayreti ve üstün hayat mücadelesinden dolayı tüm engelli vatandaşlarımıza ve bu çabanın en büyük mimarları olan vefakâr ailelerine sevgi ve saygılarımı sunar, esenlikler dilerim.

Engellilerimizin karşılaştıkları sorunların çözülmesi, çağdaş bir toplumda, ayrım yapılmadan eşit oranda yararlanması, kültür, sanat ve sportif alanlarda ve toplumun diğer bireyleriyle eşit pozisyonda yer alabilmeleri yerel yönetimlerin, Sivil toplum örgütlerinin ve toplumun diğer tüm kesimlerin ortak görevi olduğu unutulmamalıdır. Önümüzdeki süreçte, vatanımızın her yöresindeki engelli vatandaşlarımızın sorunlarının aşılmasını, yüzlerinin gülmesini, umutlarının yeşermesini diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle engelli kardeşlerimize sevgi ve saygılarımı sunuyor, hepsinin '3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nü içtenlikle kutluyor, huzurlu ve mutlu bir hayat geçirmelerini yürekten diliyorum."

Engellilerin hayatın her alanında kimseye muhtaç olmadan hayatlarını sürdürebilmeleri ise temel bir insan hakkıdır. İnsanların engelli olmaları çeşitli faktörlere bağlı olarak ortaya çıkan bir sonuç olup, engelli vatandaşlarımızın hayatlarını normal bir şekilde sürdürmeleri, ancak toplumsal duyarlığın oluşturulmasıyla mümkündür. Bu duygu ve düşüncelerle ‘3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü’ kutlar, tüm engelli vatandaşlarımıza sağlıklı bir ömür diler, sevgi ve saygılarımı sunarım

Baktığımız zaman hayatın bir çok  alanlarında önemli başarılara imza atan engelli vatandaşlarımız azim ve kararlılıklarıyla da hepimize örnek olmaktadırlar. Bu duygu ve düşüncelerle bu anlamlı günün toplumsal sorumluluğumuzu artırmasını temenni ediyor, tüm engelli vatandaşlarımıza ve ailelerine sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nü kutlar, tüm engelli vatandaşlarımızın aileleriyle, yakınlarıyla ve sevdikleriyle sağlıklı bir ömür diliyorum.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle, bütün olumsuzluklara rağmen zor şartlar altında hayata sıkı sıkıya sarılan tüm engelli vatandaşlarımızın gününü kutlar, geleceğe daha umutla bakabilecekleri huzurlu ve mutlu bir yaşam dilerim.

Hepimizin birer engelli adayı olduğu gerçeğinin farkında olan bireyler olarak üreten, sosyal hayatın bütün alanlarında aktif biçimde yer alabilen bağımsız bireyler olarak yer alabilmeleri için her alanda gereken duyarlılığın artmasını sağlamamız gerekmektedir. Bu vesileyle değerli kardeşlerimin 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü tebrik ediyor, aileleri ve sevdikleriyle beraber sağlıklı bir yaşam temenni ediyorum.




EN GÜZEL ENGELLİLER GÜNÜ SÖZLERİ

Engel bedende değil,empati kuramayan zihinlerdedir.

Engelli insanlara saygı, insanlığa saygıdır.

Engelli olmak bir kusur değildir.

Bir birini seven insanlar için engeller bir tatlı tebessümden ibarettir.

Yapacaklarım sınırlı, ama ufkum geniş.

Onlar da Bizlerden Biri, Yarının Size Ne Getireceğini Bilebilir misiniz?

Fark yaratmak istiyorsanız onların farkında olmanız ve eksik gibi davranmamanız yeterli olacaktır.

Engelli olmak hayatı yaşamak için engel değildir.

Bana acıyarak bakma bana küçümseyerek bakma bir bakarsın acınacak halde sen olursun.

Tohum toprağa, engelli topluma emanettir.

Engelliler bir toplumun aynasıdır.

Engeller engeliler için aşılmıştır.

Her Engelli kendisine imkan verilirse topluma sağlamlar kadar yararlı olabilir.

Engelli olmak, hayatı yaşamak için engel değildir.

Asıl körlük cehalettir.

Engellilerin sabrına ve azmine hayran olmamak elde değildir.

Asıl Engelliler Onları Görmeyenlerdir.

En büyük engel sevgisizliktir.

Asıl engelliler, karşılarına çıkan engeli geçemeyenlerdir.

Engelli olmak sorun değil, engelliye engel olmak sorundur.

Engellileri anlaması gereken beyinler engelli olunca, yaşamak çok daha zor oluyor maalesef. Görevimiz kolaylaştırmak olmalı zorlaştırmak değil.

Engellilikten kurtulmanın yolu engelleri aşacağına inanmakla başlar.

Ne oldum değil, ne olacağım demeli.

Engeller hayatın ritmini yakalamaya engel olmaz.

Engelli olmak suç değildir.

Engelliler yardıma değil, şefkate muhtaçtır.

Yüreği, vicdanı, merhameti engelli sağlam bedenli insanlar, fiziken engelli insanların merhametine ve insani vasıflarına erişemezler.

Özel eğitim olmadan çağdaş eğitim olmaz.

Onlara engel olan en çok da biziz. Onların ise yürekleri, düşleri her türlü engeli aşacak seviyede.

Engellerimiz ve işlerimiz, sevgiye asla engel olamaz.

Engeller aşılır, engelli de yaşanır.

Engellilere saygı, onlara yaşama sevinci verir.

Engellilere saygı göstermez ve onları küçük görürsen yarın sen de aynı duruma düşünce saygı ve sevgi bekleyemezsin.

Engellinin silahı sabırdır.

Yalnızca bugün değil, her gün hatırlamak gerek! Engel olma destek ol.

Engelli ne demek sen de öğren / Yürümek ne demek engelliden öğren!

Engelliye acıyarak değil; hayranlıkla bakmalıyız. Çünkü bizim onun gibi engellimiz olmamasına karşın daha engelli gibi davranıyoruz.

Sevgi varsa engel yoktur. Yeter ki kalpte engel olmasın .

Hepimiz birer engelli adayıyız, Ne farklılık, Ne engel, Hayat, birlikte güzel..

Engellilere verilen sevgi onlara yaşama sevinci verir.

Akraba evlilikleri felakettir, sakatlığa neden olur. Sakınınız.

Özürlüye değil; özgürlüğe yol verelim.

Engelliler de bizim bir parçamızdır, onlara sahip çıkalım.

Engelliler fark edilmeyi bekler.

Bir tedbir bin sakatlığı önler.

Güzellikleri yalnız engelsizler için değil, engelliler için de isteyin.

Bir gün değil, her gün ilgi görmek istiyoruz.

Adımlarınızın biçiminin ne önemi var mühim olan yürüyüşümüzle sevgi ve dostluk köprüsünü geçmektir.

Kaldırımları Engel Olmaktan Çıkarın! Bize Yeter.

Engelliler için yaptıklarınızı aslında kendiniz için yaptığınızı unutmayın.

Hiçbir engel Allah'a kul olmaya engel değildir.

Engellilerle alaya etmeyin, bir gün siz de onlar gibi olabilirsiniz.

Engelliye avuç açtırmayalım.

Sadece bugünlerde değil her zaman yanınızdayız.

Kendini engelli olarak hayattan atma. Unutma engeller savaşılarak aşılır

Engelli olmak, engel değildir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder