-->

Komikler Burada

En Komik ve En Eğlenceli Fıkralar, En komik Videolar, En komik Resimler, En Güzel Hazır Mesajlar.

14 Şubat 2020 Cuma

En Güzel 14 Şubat Sevgililer Günü Mesajları

En Güzel Sevgililer Günü Mesajları - Hazır Mesajlar - Komikler Burada

Aşk, yalnız sende gerçekmiş. Seninle aşkı yaşamak hiçbir şeye değişilmezmiş. Sevgililer Günün Kutlu Olsun Aşkım.

Bağırmak, haykırmak istiyorum. Çok değil iki kelime, seni seviyorum. Sevgililer günün kutlu olsun.

Bu dünyada ve öbür dünyada, her zaman seninle olmak dileğiyle. Sevgililer Günün Kutlu Olsun.

Bütün mevsimleri bir günde, bütün yılları bir mevsimde yaşamaya razıyım seninle. Daha nice sevgililer gününü beraber geçirmek dileğiyle.

Yüreğimdeki tek arzu, hayalimdeki tek tutku, beni yaşatan tek duygu senmişsin bebeğim. Sevgililer gününü kutluyorum. Daha nice yıllara.

Aşıklar yaşamınızın her anında birlikte olmanız dileğiyle sizi seviyoruz. Sevgililer gününüz kutlu olsun. 

Aşk bir eşkıyanın hayata itirazıdır. Konuşursa çatışma, susarsa savaş, severse devrim olur. Tut ki ben eşkıyayım ve seni seviyorum.

Aşk nedir bilmiyorsan, gecelere sor. Şu sapsarı yüzlere, şu kupkuru dudaklara sor. Sevgililer günün kutlu olsun aşkım.

Aşk, sevda öyle bir ateştir ki, düştü mü gönüllere yanar da yakar da. Hep yanmak dileği ile bugünümüz alev alev yansın. Sevgililer Günün Kutlu Olsun.

Aşk, nereden eseceği belli olmayan bir fırtına gibidir. Sen de benim en büyük fırtınamsın. aşkım iyi ki varsın. Sevgililer günün kutlu olsun.

Aşkım, birtanem. Ben ateş, sen ise mumsun. Benim tek korkum, mumun zamanla eriyip yok olması. Ama doğru ya, mum biterse ateş zaten söner. Sevgililer Gününü kutlar, bir ömür mutluluklar dilerim.

Aşkım, bu sevgililer gününde yanında değilim belki, ama sevgim hep seninle. Seni çok özledim. Mutlu yıllar. 

Aynı türküyü söylüyorsa yüreklerimiz, birlikteyiz demektir. Şu an yüreğimde sevgi türküsü var. Senin de eşlik ettiğini biliyorum aşkım. Seni seviyor ve bu güzel sevgililer gününü kutluyorum.

Ayrılık küçük sevgileri öldürür ama büyük sevgileri güçlendirir. Tıpkı rüzgarın mumu söndürüp, yangını güçlendirdiği gibi. Bizim de sevgimiz hep yaşayacak ve daha da güçlenecek sevgilim. Nice sevgililer gününde birlikte olmak dileğiyle.

Bahçeden gül değil, güneşten atom koparıp getirmek isterdim. Ama kalbim gibi ellerinde yanar diye korkuyorum. Sevgililer günün kutlu olsun. 

Baktığım her adreste sen varsın, çaldığım her kapıda sen varsın, uyuduğum uykuda sen varsın, iyi ki bu güzel ve özel günde de sen varsın. Sevgililer Günümüz Kutlu olsun.

Bana bir günün 24 saat, bir saatin 60 dakika ve bir dakikanın 60 saniye olduğu öğretildi ama sensiz geçen bir saniyenin, sonsuzluk kadar uzun olduğu öğretilmedi. Yaşamımızın her anında birlikte olmamız dileğiyle sevgilim. Sevgililer günümüz kutlu olsun.

Bana, kimse sen gibi baktı mı bilemem, ama ben kimseye sana baktığım gibi bakmadım. Sevgililer günün kutlu olsun canım aşkım.

Bana, seni sevme deseler, karşılık olarak da dünyayı verseler, ya da dar ağacı kurup idam etseler, senden başkasını sevmeyeceğim gibi, senden de asla vazgeçmeyeceğim ömrüm. Sevgililer Günün kutlu olsun.

Bazen sorarlar, "Hayatında biri var mı?" diye. Hayatımda biri yok. Birinde hayatım var. Sevgililer günün kutlu olsun sevdiğim.

Bazı aşklar okyanus gibidir. Görmesen de, sonunun bir yerlerde bittiğini bilirsin. Okyanuslar bile kıskanır, sana olan sevgimi. Görmesem de sonunu, biliyorum ki sana olan sevgim, sonsuza kadar bitmeyecek. Seni seviyorum!

Bazı insanların sesinde mutluluk gizli. İşte sen de, o insanların en mühimisin benim için aşkım. Sevdiğim, sevgililer günün kutlu olsun.

Bazı rüyalar diğerlerinden daha uzun sürer. Bazıları da çok çok güzel. Benim en uzun ve en güzel rüyam, şu an bu mesajı okuyor. Sevgililer günün kutlu olsun! 

Bebeğim, sen dünyaya sürgün bir meleksen, ben seni o kadar çok seveceğim ki, bir daha cennetine geri dönmek istemeyeceksin. Sevgililer günün kutlu olsun.

Belki yanında değilim. Ama dün de, bugün de, yarın da yüreğin kadar yanındayım. Kendini yalnız hissettiğinde elini kalbine koy; ben hep oradayım! Sevgililer Günümüz kutlu olsun.

Ben senin o gözlerine baktığım an, kendimden geçiyorum. Seni unutmaya calışsam bile unutamıyorum. Çünkü ben seni çok seviyorum. Sevgililer günümüz kutlu olsun.

Beni karanlıktan aydınlığa, yalandan gerçeğe, ölümden ölümsüzlüğe götürdüğün için teşekkürler. Seni çok seviyorum. Daha nice günlere hep birlikte canım. 

Benim sana olan sevdam, senin hayal gücünde saklı. Sen ise benim kalbimde! Sevdam hayal gücün kadar geniş, sen ise yaşam kaynağımsın. Seni çok ama çok seviyorum. Sevgililer Günümüz Kutlu Olsun!

Beyaz bir güvercin yolluyorum sana. Kanatlarında mutluluk, yüreğinde sevgi ve sadakat, kar beyaz tüylerinde umut ve gagasında iyi geceler öpücüğü, yanağını uzat hayatım. Sevgililer günümüz kutlu olsun. 

Biliyorsun, her gökkuşağının bittiği yerde bir hazine saklanırmış. Eskiler böyle der. Gökkuşağını takip ettim geçenlerde sende bitti. En değerli hazinemsin benim, canımsın. Sevgililer günümüz kutlu olsun. 

Bir 14 Şubat sabahı yine. Düşünüyorum da sensiz mi geçecek acaba? Sevgilim bugün görebilecek miyim bilmiyorum. Senin ellerine sarılıp belki de, söylemek istiyorum ne kadar sevdiğimi. kollarımda olacak mısın sevgililer gününde? Bir demet gül ile bekleyeceğim seni, sadece ben ve özlemlerim olacak.

Bir damardan ne kadar çok kan geçerse, yaşam ölüme ne kadar değerse, sende benim için o kadar değerli ve özelsin Meleğim. Seni seviyorum bu gün bizim olsun Sevgilim.

Bir damla gözyaşı olup, göz bebeklerinde dolup, yanaklarından süzülüp, dudaklarında ölmek isterdim.

Bir demet gül vermek isterim sana, güllerden güzelsin aslında. Gülü bir gün, seni sonsuza dek seveceğim.

Bir gülüşünün ateşiyle, bir kıvılcımdan, bir yangına dönüşür gibi, büyüyerek ve daha çok yanıyor şu kalbim. Seni canımdan çok seviyorum. Sakın bırakma ellerimi. Sevgililer günün kutlu olsun canım.

Bir güzele, güzelliğini hatırlatmak isterdim aynalardan evvel. Dünyanın en güzeli, sevgililer günün kutlu olsun.

Bir kuş olup gitsem, aşsam su enginleri. Varsam senin yanına, öpsem, doyasıya koklasam seni. En büyük hediye bu olur bana. Sevgililer günümüz kutlu olsun. 

Bir parça aklımda, bir parça içimdesin, tüm yaşamım, vazgeçilmezimsin. Meleğim, Sevgililer Günün Kutlu Olsun.

Bir yudum sevgi, koskoca bir okyanusa bedeldir. Şimdi uzaklarda, senin bir yudum sevgine hasretim sevgilim. Seni hasretimi tüketircesine kucaklıyorum. 

Biraz daha sen istiyorum yokluğunda. Kapatamadığım yaralarım için. Senin için kaybettiğim benliğime tekrar kavuştuğum için, bana biraz sen lazım sadece sen. Sevgililer günümüz kutlu olsun aşkım.

Birbirlerini seven insanların kalpleri arasında, gözle görülmeyen ipler olurmuş. İnsanlar uzaklaştıkça ipler gerilir, insanın canını acıtırmış. Ama asla kopmazmış. Sevgililer günümüz daim olsun bitanem.

Biriciğim, sana doğru bir kelebek uçurdum. Dağları denizleri aştı seni buldu. Yanağına ufacık bir öpücük kondurdu. Hissettin mi? Sevgililer günün kutlu olsun! 

Bu güzel günde, birbirimizden uzakta olsak bile, yüreklerimiz aynı çarpar, aynı gökyüzüne bakar, aynı nefesi solur ve aynı duyguları hissederiz. Sevgililer Günün kutlu olsun Biriciğim.

Bu sevgililer gününde beyaz bir güvercin yolluyorum sana kanatlarında mutluluk, yüreğinde sevgi ve sadakat, kar beyaz tüylerinde umut ve gagasında iyi geceler öpücüğü, yanağını uzat.

Bu şehir güzelse, senin yüzünden. Sen dünyada olmasan diyorum, ben ne yapardım. Seni çok seviyorum aşkım, sevgililer günün kutlu olsun.

Bugün, her zamankinden farklı bir şey yapayım dedim olmadı. Yine sana defalarca aşık olup seni düşündüm. Sevgililer günün kutlu olsun.

Bulutlara yükledim hasretimi, rüzgârlarla yolladım sevgimi, yağmurlar yağdırdım gözyaşlarımla, küçük melekler gönderdim seni öpmeye. Sevgililer günün kutlu olsun. 

Çiçek dalda, sen yanımda koklanınca güzel. Dünyada aşktan başka her şey yalan yaşadıkça. Sevgililer günümüz kutlu olsun aşkım.

Çoğalarak seviyorum seni, giderek daha çok.


Çok güzelsin yüzüne bakamıyorum. Titriyor ellerim, ellerini tutamıyorum. Öylesine bağlanmışım ki, sensiz duramıyorum. Sevgililer günün kutlu olsun. 

Denizi içerken, maviler takıldı boğazıma, karaya vuran balık gibi çırpınıyorum. Deniz mavisi gözlerini özlüyorum. Sevgililer günün kutlu olsun.


Daha çok seviyorum seni, yaramın kanamasını kesen bir ilaç gibi.


Doğan her günün sabahında içimde gözlerini görebilmek aşkı olmasa, inan hiç bir şeye değmezdi yaşamak. Sevgililer günün kutlu olsun. 

Dün gece sen uyurken, kızıla boyadım denizleri, uçurumdan attım sessizliği, haber saldım rüzgarlara fısıldasınlar seni ne çok sevdiğimi ve özlediğimi. Sevgililer günün kulu olsun sevgilim.

Dünyadaki en güzel şeyi sana vermek isterdim, ama seni sana veremem ki?


Eğer gökyüzü bir parça kâğıt, deniz bir şişe mürekkep olsaydı, yine de sana olan duygularımı yazmaya yetmezdi. Seni o kadar çok seviyorum ki.

En imkansız hayalimdi, sabah seninle uyanmak. Ömrümün sonuna kadar seninle yaşamak. Sevgililer günün kutlu olsun sevdiğim.

Eskiler her gökkuşağının bittiği yerde bir hazine saklanırmış derler. Gökkuşağını takip ettim geçenlerde sende bitti... Sen benim en değerli hazinemsin, benim bir tanemsin... Sevgililer günümüz kutlu olsun... 

Ey sevgili! Sen bana Allah'ın bir lütfu, hayatın bir mucizesisin biriciğim. Seni çok seviyorum. Bu güzel günün kutlu olsun.

Gece bir başka giyer siyahını, yıldızlar daha bir sönük olur ve hayat daha bir kahpe oynar oyununu, sen yanımda yoksan eğer. Beyaz bir güvercin yolluyorum sana; kanatlarında mutluluk, yüreğinde sevgi ve sadakat, kar beyaz tüylerinde umut ve gagasında iyi geceler öpücüğü, uzat yanağını. Sevgililer günümüz kutlu olsun. 

Geceler uzun, geceler karanlık. Ama bütün korkulardan uzak, bir sevdadır böylesine yaşamak Birtanem. Sevgililer Günün Kutlu Olsun.

Geceleri kısaltıp gündüz oluyorsun, gündüzleri bitirip yıldız oluyorsun.

Gökyüzü benim için ağlıyor, gözlerim ümitsizce seni arıyor. Dudaklarım senin ismini heceliyor. Kollarım seni sarmak istiyor. Ve sevgilim kalbim yalnız senin için atıyor. Sevgililer Günümüz Kutlu Olsun!

Gökyüzündeki bütün yıldızları toplasan, bir tek sen etmez, fakat bir tek sen hepsine bedelsin.


Gönlüme taht kurdun, gönlümün sultanı oldun, gece gökyüzünde parlayan yıldızım, sabah ise ruhuma doğan güneşim oldun. Sevgililer günün kutlu olsun. 

Gözlerin gözlerimde, ellerin ellerimde, aşkın içimde ve ruhun bedenimde olduğu sürece seni sevmeye devam edeceğim. Sevgililer günün kutlu olsun!

Gözlerin nehir, kirpiklerin köprü olsa, ben üzerinden geçerken ipler kopsa ve düştüğüm yer dudakların olsa. Sevgililer gününde bir öpücük borçlusun bana.

Gülen gözlerinde batıp, doğmayı senden öğrendim. İyi geceler sevgilim. Yüreğinin ışığı hiç sönmesin.

Güller anlatsın sana olan sevgimi, güller anlatsın yalnızlığımı, çaresizliğimi. Yavaş yavaş eriyen yüreğimi güller anlatsın, ben anlatamadım.

Güneşin doğduğu da bir gerçek battığı da. Kalbimin attığı da bir gerçek, günün bittiği de. Ne çıkar tüm gerçekleri saysak tek tek, seni çok seviyorum işte o en büyük gerçek. 

Hadi gel tut ellerimi, benimle yan, benimle meydan oku her çaresizliğe. Benimle uyu, benimle uyan, birlikte varalım nice yıllara. 

Hâlet-i ruhaniyemdir kelâm ettiğim lisân! Ya O'nadır, ya O'nunla olana, ya aşkadır, ya da aşkla yanana! Sevdiğim, sevgililer günün kutlu olsun.

Hani en güzel aşklar imkansız gelir ya insana, imkansız olduğun için aşığım sana. Sevgililer günün kutlu olsun bir tanem, seni çok seviyorum. 

Hani gözler vardır sözleri anlatır, hani sözler vardır gözleri anlatır, bir de aşk vardır seni anlatır. Nice sevgililer günlerine bebeğim. 

Hiçbir şey istemiyorum sadece seni istiyorum, gözlerimi kapattığım da rüyalarımda seni görüp her gözümü açtığımda karşımda seni görmek istiyorum çok değil sadece seni birtanem. Hayatıma renk kattığın için iyi ki varsın. Sevgililer Günün kutlu olsun.

İçimden bir şiir yazmak geldi, yazıyorum. Çünkü seviyorum. Seviyorum, çünkü hissediyorum. Hissediyorum, çünkü yaşıyorum. Yaşıyorum, çünkü seninleyim.

İnsanlar, tanıdım yıldızlar gibiydi, hepsi parlıyordu. Ama ben seni, güneşi seçtim, bir güneş için bin yıldızdan vazgeçtim. Sevgililer günümüz kutlu olsun!

Kalbime sığmayan sevgimle, anlatamadığım duygularım, paylaşamadığım özelimsin. Sevgililer Günün kutlu olsun.

Kalp midir insana sev diyen, yoksa yalnızlık mıdır körükleyen? Sahi nedir sevmek; bir muma ateş olmak mı, yoksa yanan ateşe dokunmak mı? Sevdiğim, sevgililer günün kutlu olsun.

Kendinden vazgeçecek kadar sev beni, sonu hüsranla bitse bile ölene kadar bırakma ellerimi, bırak titresin yüreğin, bırak yerden kesilsin ayakların, bırak aşık olduğun insan için harca her şeyini. Vazgeçilmezim, Sevgililer Günün kutlu ve mutlu olsun, bir ömür boyu sürsün.

Kimsin sen? Yaşamak isteyip de yaşayamadığım umutlarım, farkında olmadan yıllardır beklediğim mi, kimsin sen? Sen benim sevgilimsin, sevdiğimi söyleyebildiğim. Sevgililer günümüz kutlu olsun.

Kur olup yanan yüreğimle, her gece bölünen uykularımla, mısraların, şarkıların dili ile seni çok seviyorum bebeğim. Sevgililer Günün kutlu olsun.

Kuyruklu yıldızlar vardır, dünyaya yetmiş yılda bir gelirler. İnsanlar onu hayatı boyunca belki bir kez görürler. Ben o yıldızı sende gördüm aşkım. Sevgililer günümüz kutlu olsun.

Maviler giyer bulut olurum, yeşiller giyer bahar olurum, bakarsın bir gün beyazlar giyer senin olurum. Sevgililer günün kutlu olsun. 

Mevsimler kışa dönüşse, güller dikene dönse, güneş sönse, yine de seni seveceğim ömrüm boyunca. Sevgililer günün Kutlu olsun.

Modern aşk istemem, üzüntüden başka ne ki? İlkel aşk isterim, aşkın en ilkel halini. Seni isterim her halinle. Sevgililer günün kutlu olsun canım.

Mutlu olmak kimin umurunda, sen yanımda ol yeter.


Mürekkepten denizler, kağıttan gemiler yaptım. Sonra ismini her yere yazdım. İsmini yazınca seni ne kadar çok sevdiğimi anladım. Sevgililer günün kutlu olsun.

Nasıl ki uzaktaki yıldız parlak gelirse insana, uzakta olduğun için tutkunum sana! Hani en güzel aşklar imkansız gelir ya insana, imkansız olduğun için tutkunum sana. Sen çöllerde serap, engin denizlerde yakamoz, ormanın derininde huzur gibisin, ışığım sensin, güneşimsin. Bil ki çok özlendin. Sevgililer günün kutlu olsun!

Ne güzel bir cümledir seni seviyorum demek sevgiline, işte o an hiçbir şey bu kadar mutlu edemez ne kadını ne erkeği. Bu mutluluğun sonsuz olması ümidi ile Sevgililer Günün kutlu olsun bebeğim.

Ne zaman seni anlatmaya çalışsam, tekrar aşık oluyorum.

Ne zaman tutsam ellerini, gözlerimin önünden mevsimler geçer, ne zaman gözlerin gözlerime değse, samanyolundan bir yıldız düşer. Sevgililer günün kutlu olsun aşkım.

Nefes diye çektiğim ciğerlerimde aşkın dolaşır, canıma can katarsın bir tanem. Iyi ki var ve iyi ki benimlesin. Sevgililer Günün kutlu olsun.

Nefes diye seni çekerim içime. Her nefeste kaplarsın benliğimi. Ruhumla severim seni, cennet kokulu meleğim. Sevgililer Günün Kutlu Olsun.

O kadar güzelsin ki yüzüne bakamıyorum. Titriyor ellerim, ellerini tutamıyorum. Dolanıp sarmak geliyor içimden, saramıyorum. Öylesine bağlanmışım ki, sensiz duramıyorum. Sevgililer Günün kutlu olsun.

Uykudan uyanınca insanı uyandığına pişman eden, geri dönmek isteyip de dönemeyince çaresizlikten delirten, hayatta bir defa görülebilen harika bir rüyasın! Seni çok seviyorum. Sevgiler günümüz kutlu olsun sevgilim.

O sessiz akşamda, ay ışığı geceme girdi, karanlıkta kalan kalbimi aydınlattı, ardından yakamozun ışıltıları ressamları kıskandıran resmini yansıttı, deryaların kalbine bebeğim. Sevgililer Günümüz Kutlu Olsun!

Öperim dudaklarından, gül kokulu yanaklarından, her dem gözlerimin hapsindesin, kalbimin tek sahibisin. Sevgililer günün kutlu olsun!

Öyle biri olacak ki, her şeyi unutturacak. Ve diyeceksin ki. Bana içinde sen olmayan her şeyi unutturdun. Sen benim için, işte öylesin aşkım. Sevgililer günün kutlu olsun.

Parlayan her günün sabahında, içimde gözlerini görebilmek aşkı olmasa, inan hiç bir şeye değmezdi yaşamak. Sevgililer günün kutlu olsun.

Paylaştıkça çoğalan tek şeyin sevgimiz olduğunu hiç unutmayalım ve sevgimizi daima çoğaltalım sevgilim. Daha nice mutlu sevgililer gününe.

Rabbim iyi ki seni dünyaya getirtmiş ve iyi ki benimle yollarımızı birleştirmiş. Şükürler olsun Rabbime. canım benim, seni çok seviyorum, bir tanem. Sevgililer Günümüz Kutlu Olsun!

Ruhum yaşadıkça bu bedende seni sever. Seni sevdikçe bu can da senden vazgeçmez bebeğim. Seni seven yüreğimle sevgililer gününü kutluyorum.

Sabahları seninle doğar içimdeki güneşin, gülücüklerinle sıcaklığımı arttırır ve batmazcasına daha çok ısınırım. Kaynağı sevgi olan ne batar ki hayatta? Sevgililer Günümüz Kutlu Olsun!

Sana bahçeden gül değil, güneşten atom koparıp getirmek istiyorum ama, kalbim gibi ellerim de yanar diye korkuyorum. Sevgililer günün kutlu olsun.

Sana canım demeliyim, çünkü bu can senin. Sana sevgilim demeliyim, bu sevgililer günü bizim. Aşkımı sadece bu gün değil, her gün bilmelisin, Sevgililer günün kutlu olsun biriciğim.

Sana dalgalardan kalem yaptım ve kıyıya seni seviyorum yazdım, sen de inandın değil mi? Sen delisin, seni sevmedim, sana bağlandım. Sevgililer günün kutlu olsun!

Sana dijital bir gül yolluyorum, çünkü uzaklarda, elimden ancak bu kadarı geliyor. Ama bil ki gerçeğini, gözlerinin içine bakarak vermek isterdim. Ve seni sevdiğimi fısıldamak. Sevgililer günümüz kutlu olsun! Seni denizdeki kumlar, gökteki yıldızlar kadar çok seviyorum.

Sana doğru bir kelebek uçurdum, dalgaları denizleri aştı seni buldu, yanağına ufacık bir öpücük kondurdu. Hissettin mi? Sevgililer günün kutlu olsun Bitanem.

Sana iki kelimelik, sonunu bilmediğim bir hikaye anlatayım mı? Seni seviyorum!

Sana yıldızlar kadar yakın olmak isterdim, her baktığında beni görebilmen için. Sana bulutlar kadar yakın olmak isterdim, üzüldüğünde gözyaşlarını yağmur olup silebilmek için. Sana sen kadar yakın olmak isterdim, beni seni sevdiğim kadar sevebilmen için. Sevgililer günün kutlu olsun biriciğim. 

Semada yıldızlar tükenmedikçe, taşlar dile gelip unut demedikçe, senin sevdan beni kara toprağa vermedikçe, seni unutamam bebeğim. Sevgililer Günümüz Kutlu Olsun!

Sen, benim görmek için bakmaya gerek bile duymadığım ezberimsin.


Sen benim hayatımda olduğun sürece, ne sen kimseye rakip, ne de kimse sana rakiptir. Daha nice sevgililer gününde beraber olmayı diliyorum.

Sen benim rüyalarımdaki hayalim, hayattaki tek yaşama sebebimsin. İyi geceler meleğim.

Sen benim yıldızımsın, güneşim olduğun gibi. Sen benim bitmeyen günlerimsin, tıpkı bugün olduğu gibi. Günaydın sevgilim, günaydın benim en güzel günüm.

Sen çöllerde serap gibisin, engin denizlerde yakamoz gibisin, ışığım sensin, güneşim sensin. Bil ki seni çok özledim. Sevgililer günün kutlu olsun.

Sen dünyada sürgün bir meleksin ve ben seni o kadar çok seveceğim ki bir daha cennetine geri dönmek istemeyeceksin. Sevgililer günün kutlu olsun... 

Sen en büyük sevgiyi hak edecek kadar mükemmel ama herkesin sevmeyi hak edemeyeceği kadar özelsin sevgilim. Sevgililer Günümüz Kutlu Olsun!

Sen gözümden süzülen yaş, tek düşüncem, hasretimsin.

Sen güneşin doğduğu, karanlığın bittiği yerdesin. Sen hep kalbimde yatan tek sevgilimsin. Sevgililer günün kutlu olsun. 

Sen nehirlerde akan suyum, beni ıslatan sevda yağmurumsun, sen aşkta yol aldığım ilk gemi,  durduğum son limansın. Sen beni üşüten rüzgar, yüreğimi yakan son ateşsin. Sevgililer günümüz kutlu olsun Sevgilim.

Sen Tanrıya dilediğim dilek, göklere uzanan ellerimsin.


Sen yağmur damlası gibi düştün yüreğime, okyanus olup biriktin gönlüme, sen benim ben de senin oldum ebediyen sevgilim. Sevgililer Günümüz Kutlu Olsun.

Sen yaşadığım ömür, en güzel günlerim ve daima benimsin.


Sen yoksan her şey eksik, sen varsan her şey tamam!


Sen yüreğimde saklısın, hayatımda cansın, varlığıma varlık, ruhuma eş, yaşama sevincimsin SEVGİLİM. Sevgililer Günün kutlu olsun.

Sen, benim hayatta başıma gelen en güzel şeysin.


Seni bir yaşam boyu bitirmek değil de, sana hep hep yeniden başlamak isterim. Sevgililer günün kutlu olsun bir tanem.

Seni çoooook seviyorum.

Seni denizdeki kumlar, gökteki yıldızlar, ormandaki ağaçlar, dünyadaki insanlar, okyanustaki sular, sahildeki martılar ve güneşin ışıklarından daha çok seviyorum. Birlikte daha güzel günlere gitmemiz dileğiyle; sevgililer günün kutlu olsun. 

Seni her düşündüğümde kalbime bir yıldız çiziyorum. Benim şimdi kaç yıldızım var biliyor musun? Benim artık bir gökyüzüm var. Sevgililer Günümüz kutlu olsun sevgilim.

Seni kendime, hep kendime sakladım. Bir tek kendime. Kalbimin güzel ve en özel yerine. Sevdiğin seni sever, sen de ver sevgini sevdiğine. Sevgililer Günün kutlu olsun bir tanem.

Seni ne kadar sevdiğimi merak ediyorsan, yağan yağmurun her damlasını tutmaya çalış. Tutamadığın her yağmur damlası kadar seviyorum seni. Sevgililer günümüz kutlu olsun. 

Seni ne kadar seviyorum biliyor musun? Söz verip de tutmadığın günler kadar, beni beklettiğin saniyeler kadar, bana sevgiyle bakmadığın an kadar, uykularımı kaçırdığın geceler kadar, sonunda anladım senin de beni ne kadar sevdiğini zalim.

Seni sevdiğim kadar yaşasaydım, olumsuzluğun adını aşk koyardım. Sevgililer günün kutlu olsun biricik aşkım. 

Seni tahmin edeceğin kadar değil, tahammül edemeyeceğin kadar çok seviyorum. Sana sevgilim diyebildiğim için, kendimi çok şanslı görüyorum.

Seni yıldızlara benzetiyorum. Onlar kadar uzak, onlar kadar erişilmezsin. Ama bir farkın var, onlar bin tane sen bir tanesin. Sevgililer günün kutlu olsun.

Senin gülüşün, bana cennetten atılan ekmek kırıntısı gibiydi. Ben ise bir serçe. Karın tokluğuna sevdim seni. Sevgililer günün kutlu olsun canım aşkım.

Senin için, sen hariç her şeyimi veririm ömrüm. Seni çok seviyorum, sevgililer gününü kutluyorum.

Senin de başında o çılgın rüzgar esiverirse seni sevdiğimi unutma bebeğim. Sevgililer Günün kutlu olsun.

Sensiz hayat anlamsız. Nefes bile alamıyorum, uyuyamıyor, düşünemiyor. Bu düşünce beni bu hale getiriyorsa, gerçekleşmesi beni bitirir be gülüm. Bırakma bu yalnız kalacak ellerimi bir ömür. Sevgililer Günün kutlu olsun.

Sensiz hayat bir işkence, dilimden düşmüyorsun ne gündüz ne gece, şarkılarımda satırlarımdasın hece hece, seni çok seviyorum birtanem ömrümce. Sevgililer Günümüz kutlu olsun bir yaşam boyunca.

Sesini duysam da her an, yüzünü görmek gibi değil. Özlediğimi bil her an. Çünkü hiç bir şey seni sevmek gibi değil. Seni o kadar çok özledim ki, sevgililer gününde yanında olmak istiyorum.

Sevdiğine özlem duyarsın, hasret çeker değer verirsin ve en önemlisi onun yeri başka dersin. Gönlümde hep başka yeri olan sevdam, bu güzel gün bizlere armağan olsun.

Sevgi bir tutku, tutku bir gaye, gaye de bir şeyleri paylaşmaksa, o zaman hep yüreğimdesin tutkum. Seni seviyorum sevgililer günün kutlu olsun.

Sevgi çabadır, sevgi hayattır, sevgi dünyanın anlamı gönlün muradıdır birtanem. Seni seviyorum. Sevgililer gününü kutluyor ve bugünün her yıl böyle sürmesini dilerim.

Sevgi var ya şu sevgi, nasıl desem aşk var ya kanıma düşen cemre. canımdaki can var ya anlatılmaz yaşanır bu sevdam. Sevgililer Günün Kutlu Olsun.

Sevgilerin en yücesi, tadılabilecek hazzın en doyumsuz olanı bu yaşadığım, koklanabilecek en güzel koku, yaşanmış en büyük aşk bizimkisi. Seni seviyorum.

Sevgililer günün kutlu olsun aşkım.

Sevgililer gününde belki yanında değilim ama dün de, bugün de, yarın da yüreğin kadar yanındayım. Kendini yalnız hissettiğinde elini kalbine koy; ben hep oradayım! Sevgililer günümüz kutlu olsun aşkım.

Sevgililer gününde beyaz bir güvercin yolluyorum sana; kanatlarında mutluluk, yüreğinde sevgi ve sadakat, karbeyaz tüylerinde umut ve gagasında iyi geceler öpücüğü. Yanağını uzat. Yüreğin kadar yanındayım. Kendini yalnız hissettiğinde elini kalbine koy; ben hep oradayım!

Sevgililer öpüşürken neden gözlerini kapatır bilir misin? Çünkü gözleriyle değil de kalpleriyle görmek isterler. Yani hissetmek isterler. Ben de seni ruhumun derinliklerinde hissediyorum sevgilim. Çünkü seni çok seviyorum. Sevgililer günümüz kutlu olsun!

Sevgilim deyip ellerinden tutamasam da, inan canım aşığım sana. İnşallah en güzel günlerde birleşen ellerle olmak dileğiyle seni seviyor ve bu özel gününü kutluyorum, hasret kelebeğim.

Sevgilim neredesin. Gecenin bak kaçı olmuş, ben hala aşkımıza nöbetteyim. Gözlerim dolmuş, içim burkulmuş. Ben senden hiç gidemedim ki, hala Sendeyim.

Sevgilim o kadar senle doluyum ki, insanların bana bakarken seni görmelerinden ve bu aşka nazar dolu günler yaşatmalarından korkuyorum. Çünkü ben seni, senden bile çok seviyorum. Sevgililer Günün kutlu olsun.

Sevgin bir yorgan gibi ürperen tenimi sardı. Yanımda değilsin ama, yüreğim baş ucunda. Sensiz ben de bir ölüyüm buralarda. Seni seviyorum. Sevgililer Günün Kutlu olsun Sevgilim.

Seviyorum seni ben. Her gün anacağım. Sevgilim, aşkım diyerek, sana koşacağım. Seni bir gün anıp, sonra atmayacağım. Sevgim büyüktür, bir güne bırakmayacağım.

Sonu olmadığını düşündüğün yollardan giderken, korktuğun tüm karanlıkları bir güneş gibi aydınlatıp, bu yolda her daim yoldaşın olurum bir tanem. Yeter ki sen aydınlığına aydınlık kat. Sevgililer Günün kutlu olsun seni seviyorum.

Soru sorma ey sevgili! Cevabını bilmiyorum. Bildiğim tek şey, sana olan bu aşkın azalmadığı gibi, hep artıyor olması. Sevgililer günün kutlu olsun aşkım.

Unutma ki sevmek, daima beraber olmak değil, sensizken bile seninle olabilmektir. Seni seviyorum!

Uyandığımda aklıma gelen ilk şey, uyurken aklımdaki son şeysin? Sevgililer günün kutlu olsun.

Uyanır uyanmaz gelirsin aklıma. Bir güneşe bakarım bir de duvardaki bana gülen fotoğrafına. Benim için en güzel günler, seninle uyandığım günlerdir sevgilim. Günaydın sana.

Uyurken seni izlemek vardı şimdi. Kokunda sarhoş olmak. Seni uyandırmak için can atmak, ama kıyamamak. Aşkım sevgililer günün kutlu olsun.

Uzaklığında da, yakınlığında da her zamanda ve her mekânda.

Üşüyor musun? O zaman gel yanıma! O kadar yaktın ki canımı, üşümezsin bir daha. Sevgililer günün kutlu olsun bir daha.

Verilebilecek en güzel hediyeydi sevgin, görebileceğim en güzel görüntü, sevdaların en deriniydi. Sesini duyabilmek büyük mutluluk, binlerce teşekkür, binlerce sevgi sana sevgilim. Sevgililer Günümüz kutlu olsun.

Yağmurun toprağa kavuşması gibi, Bir toz kalkar yüreğimden, aşkınla yıkanırım. Sevgililer Günümüz Kutlu Olsun!

Yalnızlık üşümekse yalnızım üşüyorum. Sensizlik uçurumsa tut kolumdan düşüyorum. Soru sorma cevabını bilmiyorum. Bildiğim tek şey, seni çok seviyorum. Sevgililer günün kutlu olsun sevdiğim.

Yar deyince kalem elden düşüyor. Gözlerim görmüyor aklım şaşıyor. Lambada titreyen alev üşüyor. aşka hudut çizilmiyor sevdiğim. Sevgililer günün kutlu olsun.

Yaşamak özlemsiz, özlem sevgisiz, sevgi sensiz olmaz! Unutma ki sevmek daima beraber olmak değil, sensizken bile seninle olabilmektir. Bu sevgililer gününde yanında değilim belki, ama özlemim, sevgim hep seninle. Seni seviyorum!

Yaşamak ne güzeldir sevgili, severek, sevilerek, bu eşsizliği tadarak, bilerek can tanem. SEVGİLİLER GÜNÜN kutlu olsun.

Yaşanacaksa aşk böyle yaşanmalı, gözlerle konuşup anlaşmalı, kendinden bile kıskanmalı, iki yarım biri tamamlamalı bir tanem, yaşanacaksa aşk böyle yaşanmalı. Sevgililer Günümüz Kutlu Olsun!

Yedi ayrı iklimden yedi çeşit arı getirseler, yedi çeşit arı yedi ayrı çiçeği dolaşsa, yedi ayrı çiçekten bal yapsa, senin kadar tatlı olamaz. İyi ki varsın. Sevgililer günümüz kutlu olsun!

Yeri geldi ayrılıklara ağladık, yeri geldi hasretlik özlemleri yaşadık ama kalbimize koyduğumuz sevdayı asla unutmadık, inadına sevdalı yaşadık MELEĞİM. Seni seviyorum. İyi ki hayatım bir parçası ve bu günümün ışığı gibi parlayanımsın.

Yine bir Sevgililer Günü, böylesine güzel bir günde bitip tükenmeyen yollardayım sevgilimin kollarında olmak varken uzaklardayım. Böyle bir günde yine isyanlardayım çaresizce sevdiğimden ayrı.

Yüreğim hafif ıslaktır benim, kuytu köşelerde ağlamaktan ve rengi hafif uçuktur, kurusun diye kaç kez güneşe asmaktan. Sevgililer günün kutlu olsun aşkım.

Yüreklerimiz bir bedende bir can iken, bu sevdayı yaşamamak olur mu bir ömür ey sevgili? Yanımda can, canımda can oldun can tanem. Sevgililer Günümüz Kutlu olsun.

Yüzümde anlamsız bir gülücük, içimde sonsuz sevgi, güne keyifle başlayıp keyifle bitiriyorum. Bir şey var hayatımda anlayamıyorum, düşündüm de bir sen varsın seni arıyormuşum meğer ey Aşk! Sevgililer Günün kutlu olsun.

Zamansız yağan yağmur bulutu gibi gelip oturacağım gözbebeklerine ağlayacaksın, bir burukluk duyacaksın vefasız yüreğinde beni unutmayacaksın, bir kabus gibi uykularını böleceğim gece yarısı, nasıl ben seni unutmadıysam sen de beni unutamayacaksın.

Zannetme ki gözlerim sana baktıkça bıkacak, ölsem de ruhum seninle kalacak. Kapanırsa gözlerim senden önce bu hayatta, inan ki son sözüm SENİ SEVİYORUM olacak. Sevgililer Günümüz Kutlu Olsun!


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder