-->

Komikler Burada

En Komik ve En Eğlenceli Fıkralar, En komik Videolar, En komik Resimler, En Güzel Hazır Mesajlar.

25 Mart 2017 Cumartesi

Spagetti

Spagetti - Doktor Hemşire Fıkraları - Komikler Burada

Bir doktor, hemşiresi ile buluşmalara başlar. Bu buluşmalardan kısa bir süre sonra, hemşire gelir ve hamile olduğunu söyler. Fakat doktor, bu olayı karısının duymasını istemediğinden, hemşireye bir miktar para verir; İtalya'ya gitmesini ve çocuk doğana kadar orada kalmasını ister. Hemşire:
- "Bebeğin doğduğunu sana nasıl haber vereceğim?" diye sorar. Doktor da:
- "Bana hemen bir kart gönder ve arkasına "Spagetti" diye yaz. Ben durumu anlarım. Başka bir açıklama yapmana gerek yok" der. Hemşire parayı alır ve uçağa binip İtalya'ya gider. Altı ay kadar sonra, bir gün doktorun karısı evden arar ve doktora:
- "Sevgilim, bugün postadan senin adına İtalya'dan postalanmış ilginç bir kart geldi. Fakat ne anlama geldiğini anlayamadım." der. Doktor:
- "Peki karıcığım, ben akşama eve gelince sana gerekli açıklamayı yapacağım" der ve telefonu kapatır. O akşam doktor eve geldiğinde; kartı alır okur ve kalp krizinden olduğu yere düşer. Acil yardım ve tıbbi müdahale sonunda doktor kendine gelir ve biraz rahatladıktan sonra acildeki doktorlar adamın elinde hala sıkı sıkıya tuttuğu kartı alır ve okurlar:
- "Spagetti, Spagetti, Spagetti, Spagetti. İkisi sosisli, ikisi sade!"

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder