-->

Komikler Burada

En Komik ve En Eğlenceli Fıkralar, En komik Videolar, En komik Resimler, En Güzel Hazır Mesajlar.

8 Kasım 2019 Cuma

En Güzel Mevlit Kandili Mesajları

En Güzel Mevlit Kandili Mesajları - Hazır Mesajlar - Komikler Burada

Bu gece peygamberimiz Hz Muhammed Mustafa SAV'in dünyaya şereflendirdiği gecedir. O peygamber ki insanların sapıklıkta sınır tanımadığı, cehalette en üst seviyelere ulaştığı, küfür ve şirkin kölesi olduğu bir zamanda dünyaya şeref vermiş ve dünyaya ilahi bir nur, rahmani bir şifa olmuştur. Dualarımız bu gece eksik olmasın, kalplerimiz imanla dolsun, Mevlit kandiliniz mübarek olsun.

Bugün günlerin en güzeli. Bugün en sevdiğimizin doğum günü. Hepimizin sevgiliye layık olması dileği ile Mevlit kandiliniz mübarek olsun.

Ruhum sana aşık, sana hayrandır Efendim. Bir ben değil, alem sana kurbandır Efendim. Doğum Günün Mübarek olsun. Hayırlı Kandiller.

Mübarek Mevlit Kandilinizi en içten dileklerimle kutlarım.

Ey yüce peygamber senin hürmetine yaratıldı tüm alemler. Mevlit Kandiliniz Mübarek Olsun, Allah dualarınızı kabul etsin.

Bütün kâinatı Hz. Muhammet için yaratan Allah'ım, bizleri de O'nun yüzü suyu hürmetine affet. Mevlit Kandiliniz Mübarek Olsun.
Allah’ın aşkıyla yan bu gece, Mevlana gibi dön bu gece, secdeye varıp huzura erince, şu fakiri de an bu gece. Mevlit Kandiliniz Mübarek Olsun.

İslam'ın nurlu yüzü kalbine dolsun makamınız cennet, Hz. Muhammed komşunuz olsun. Günlerinize mutluluk, gönlünüze saadet dolsun. Mevlit Kandiliniz mübarek olsun.

Mübarek Mevlit kandilinizi kutlar, size ailenize ve tüm İslam alemine hayırlara vesile olmasını Cenabı Hak'tan niyaz ederim.

En ışıltılı bakışların gözlerinde, en tatlı sözlerin kulaklarında, tüm Mutlulukların avuçlarında ve en sonsuz sevgilerin gönlünce yaşayacağı nice mutlu kandillere.

Cennete ilk çağrılacak olanlar varlıkta da darlıkta da Allah'a en çok hamd edenlerdir. (Hadisi Şerif) Mevlit Kandiliniz mübarek olsun.

Allah'tan sevgi, sağlık ve mutluluk diler bu mübarek gecede dualarınız kabul, kandiliniz kutlu olsun.

Mübarek günler vardır, beraberce kutlamak için. Mevlit Kandiliniz mübarek olsun.

Allah'ım, Resûl'ün (sav) senden neyi istediyse, onu istiyor; neden sana sığındıysa, ondan da sana sığınıyoruz. Mevlit Kandilimiz mübarek olsun.

Allah'ın aşkıyla yan bu gece, Mevlana gibi dön bu gece, secdeye varıp huzura erince, şu fakiri de an bu gece. Mevlit kandiliniz mübarek olsun.

Kulun Rabbine yakın olduğu gecelerin en önemlisi? Kendisine dua edenleri geri çevirmeyen, günahları bağışlayan, her şeyi bilen, gören ve duyan Yüce Allah tüm dualarımızı kabul etsin. Mevlit kandiliniz kutlu olsun.

Sen öyle bir insan ol ki akıllar dursun, sen ona buna değil allah'a kulsun. Ziynetler içinde parlayan bir nursun, senin gibi bir dostun kandili mübarek olsun.

Bugün günlerin en güzeli. Bugün en sevdiğimizin doğum günü. Hepimizin sevgiliye layık olması dileği ile Mevlit kandiliniz mübarek olsun.

Ey güzeller güzelinin geldiği bu gece gecelerin en güzelisin. Bu doğuş hepimizin doğuşu, bu gece her yer apaydın olsun. Mevlit Kandiliniz Mübarek Olsun.

Kandiliniz mübarek olsun. Yüce rabbim bütün dualarınızı kabul etsin.

Bu anlamlı günde ibadetlerin ve dualarınız kabul olsun. Kandiliniz mübarek olsun

Güneşi yüreğinde gözleri ufuklarda muhabbet yolcuları arasında cennet hesabı yapmayan cennetlikler arasında olmanın duasıyla hayırlı kandiller.

Allah'ın aşkıyla yan bu gece, Mevlana gibi dön bu gece, secdeye varıp huzura erince, şu fakiride an bu gece. Hayırlı kandiller!

Şüphesiz, Allah ve Melekleri Peygambere Salat Ediyorlar.' Ey iman edenler! Sizde ona Salat edin, Selam edin.Mevlit Kandiliniz Mübarek Olsun

Allah’ın adıyla başladığınız her işinizde başarılar dilerim. Mevlit Kandiliniz mübarek olsun

Yetimi kendine yakın tut. Başını elinle okşa ve onu sofrana oturt. Böyle yaparsan, kalbin yumuşar ve hacetin görülür. Hayırlı Kandiller

Peygamber Efendimiz'in has ümmetleri arasına katılmanızı, gün gibi gül yüzünü rüyalarda doya doya görmenizi, has bahçesine daha dünyada girmenizi, ahirette de cenneti alada onunla ailece komşu olmanızı Cenabı Hak'tan niyaz eyler Mevlit Kandilinizi Kutlarım.

Bugün ellerini semaya gönlünü Mevlaya aç, bugün günahlardan olabildiğince kaç, bugün en gizli incilerini onun için saç çünkü bugün kandil, kandilin mübarek olsun.

Yağmurun toprağa hayat verdiği gibi dualarında hayat bulacağı bu gecede dua bahçesinde yeşeren fidan olmak dileğiyle kandiliniz mübarek olsun.

Annecim Babacım Mevlit Kandiliniz mübarek dualarınız kabul olsun 

Allah'a kulsun, zülmetler içinde parlayan nursun, senin gibi hakikatlı dostun, kandilin mübarek olsun.

Ümit ederiz ki bu mübarek gece, zor günler geçirdiğimiz; fakat gelecek adına umutla dolu olduğumuz şu dönemlerde yeniden bir uyanışa vesile olur. Mevlit kandiliniz mübarek olsun.


Her tomurcuk yeni bir gülün, her gül yeni bir baharın, her kandil yeni rahmetlerin habercisidir. Rahmet ve mağfiret dolu kandil geçirmenizi dileriz.

Bugün Peygamber efendimizin doğduğu gündür. Peygamber efendimiz yılında rebi"ül evvel ayının 571 gecesi doğmuştur. Her yıl bu günde müslümanlar peygamberimizin dünyaya gelişini dualarla anarlar. Bu gece eller semaya kalkar, yürekler yaratana onun için açılır. Mevlit Kandiliniz Mübarek Olsun.

Bu gece kulun yalvarış ve yakarışlarını Yüce Mevla'ya sunacağı ve O'nun sonsuz affından, merhametinden, iyiliğinden bol bol yararlanacağı umut, huzur ve müjde gecesidir. Kandiliniz hayırlı olsun!

Allahumme salli ala seyyidina Muhammed in ve ala ali seyyidina Muhammed. Mevlit Kandiliniz mübarek olsun.

Semanın kapılarının sonuna kadar açılıp rahmetin sağanak sağanak yağdığı böyle bir gecede düşen damlaların seni sırılsıklam etmesi dileğiyle kandilin mübarek olsun.

Size karanfilin sadakatini, sümbülün bağlılığını, menekşenin tevazusunu, lalenin gururunu, leyleğın saadetini versek, bize de dua eder misiniz? Mevlit kandiliniz mübarek olsun.

Ya Rabbi! Bizleri hatalardan, günahlardan ve emirlerine karşı isyan kokan tavır ve davranışlardan arındır. Amin. Mevlit kandiliniz Mübarek Olsun.

Ellerin duaya uzandığı, sinelerin dostlara açıldığı, gözlerin masumiyet aradığı bu mubarek günde tum dualarınız kabul olması dileğiyle iyi kandiller.

Allah’ım! Rahman sıfatının hakkı için onu hak yoldan ayırma, ayağını kaydırma, kalbini bulandırma, can acısı duyurma, sevdiklerinden ayırma. Eve hep mutlu, huzurlu ve bereketli olsun. Duaları kabul, ibadetleri makbul olsun. Peygamber Efendimiz şefaatçisi olsun. Her şey gönlünce olsun. Mevlit kandiliniz mübarek olsun.

Nuruyla alemimizi Şereflendiren Efendimizin (s.a.s) Şefaatine nail olmanızı dileriz. Mevlit Kandiliniz Mübarek Olsun.

Nuruyla alemimizi Şereflendiren Peygamber Efendimizin (s.a.s) Şefaatine nail olmanız dileğiyle. Mevlit Kandiliniz Mübarek Olsun.

Konsun yine pervazlara güvercinler, hu hulara karışsın aminler,mübarek akşamdır, gelin ey Fatihalar, Yasinler. Mevlit Kandiliniz Mübarek Olsun. 

Dua ve ibadetlerinizin kabul olması dileğiyle. Mevlit Kandiliniz Mübarek Olsun.

Yağmur yüklü bulutlar gibi gelen, eteğindeki hayır cevherlerini başımıza boşaltan ve bizlere mutluluk veren kandilin, büyüsüne kapılmanız dileğiyle. Nice kandiller.

Rabbimden çiçek istedik kırları verdi, ağaç istedik ormanları verdi, su istedik denizleri verdi, dost istedik bu numarayı verdi. Kandiliniz mübarek olsun.

Bir damla umut serpilsin yüreğine, bin tatli umut dolsun günlerine, hayallerin gerçekleri bulsun, bütün duaların kabul, kandilin mubarek olsun.

Fani Dünyanın padişahı değilim. Gönül hırkalarını yamar giyerim. Dostlarla ağlar, dostlarla gülerim. Siz sevdiklerime, iyi kandiller dilerim.

Her kulun imtihanı farklıdır. Kiminin imtihanı hüsrandır kiminin ki ise kurtuluştur. Bu mübarek günün hürmetine rabbim kurtuluşa erenlerden olmayı nasip etsin.

Sen bizi kazanç yolu sanılan haybet vadilerinde ömür tüketmekten muhafaza buyur ya Rabbi. Amin. Mevlit kandiliniz Mübarek Olsun.

Alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber efendimizin (SAV) dünyaya teşrifi olan Mevlit kandilinizi tebrik ederim. Bu kutlu gecenin dünyada barış huzur ve kardeşliğe vesile olmasını temenni eder, selam ve saygılar sunarım.

İlahi esintilerin kalpleri okşadığı, bir anın bir asra bedel olduğu bu gece dualarda birleşmek dileğiyle, Mevlit Kandilin Mübarek Olsun.

Mevlit Kandili Peygamber efendimizin Hz. Muhammed (s.a.v) doğduğu gündür. Rabbim bizleri gönüllerin sultanına komşu eylesin. Hayırlı Kandiller.

Mevlit Kandiliniz Mübarek olsun. ALLAH sana sevdiklerinle beraber mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşamayı nasip etsin.

Şüphesiz, Allah ve Melekleri Peygambere Salat Ediyorlar.' Ey iman edenler! Sizde ona Salat ve Selam edin. Mevlit Kandiliniz Mübarek Olsun.

Allah”ın adıyla başladığınız her işinizde başarılar dilerim. Mevlit Kandiliniz mübarek olsun.

Yaptığınız ibadetler dilediğiniz dualar kıldığınız namazlar kabul olsun. Mevlit Kandiliniz mübarek olsun.

Tüm tövbelerin kabul edildiği bu beraat kandilinizi kutlar, dualarınızın kabulunu temenni ederim!

Allah hepimize Efendimiz'in (sas) şefkatiyle dünyaya bakabilmeyi nasip etsin.Taşlanırken dahi merhamet etmişti. Mevlit Kandiliniz Mübarek Olsun.

Günler bize dostların güzelliği ile geceler onların duaları ile mübarek oluyor. Umudumuz dostların hediyesi, duamız sizlerin sevgisi. Mevlit Kandiliniz mübarek olsun.

ALLAH'ın nimet, rahmet ve mağfiretinin müminlere bol bol ihsan edildiği gece manasına gelen Mevlit Kandili"nde, bir yıllık yaşantımızı, ibadetlerimizi ve iyiliklerimizi iyi düşünecek ve ona göre hayatımıza çeki düzen vererek samimi bir teslimiyetle nefis muhasebesine gireceğiz. Bu gece hayırlı bir gece, yüreklerimiz ibadetle çarpsın, gönüllerimiz bir olsun. Mevlit kandiliniz mübarek olsun!

Bin damla serpilsin yüreğine, bin tatlı mutluluk dolsun günlerine, bin bir hayalin gerçekleri bulsun, her türlü duaların kabul olsun, kandilin mübarek olsun.

Mübarek Mevlit kandilinizi kutlar, her şeyin gönlünüzden geçtiği gibi olmasını temenni ederim. Kandiliniz mübarek olsun.

Bir kucak sevgi, bir avuç dua, içten bir selam kapatır mesafeleri, birleştirir gönülleri. Eviniz huzur kalbiniz nur dolsun, mübarek kandiliniz kutlu olsun.

Dualarınızın Rabbin yüce katına iletilmisine vesile olan Mevlüt kandiliniz mübarek olsun.

Bu gece nur inmiş kalplere bir gül verilmiş tüm sevenlere işte bu sevenlerin duası semalarda buluşmüş bu gece dualarda buluşalım. Hayırlı Kandiller.

Güneşin güzel yüzü, yüreğine dokunsun, kâbuslar senden uzakta, melekler başucunda dursun. Güneş öyle bir geceye doğsun ki, duaların kabul, kandilin mübarek olsun.

Geçmişin bugünle, ışığın gölgeyle umudun gerçekle, ışığın gölgeyle, üzüntünün neşeyle, öfkenin sevgiyle barıştığı nice kandillere. Mevlit Kandilin Mübarek Olsun.

Tüm müslümanların Mevlit kandilini kutlar, hayırlara vesile olmasını yüce Allah'tan dilerim.

Peygamber efendimiz(s.a.v)'in doğum günü, Mevlit kandiliniz mübarek olsun. Allah kimseyi sevdiklerinden,en önemlisi ailesinden ayırmasın.

Allahım dualarınızı kabul, ibadetlerimizi makbul eylesin. Kandiliniz Mübarek olsun.

Allah'ın rahmeti, bereketi sizinle olsun, gönül güneşiniz hiç solmasın, yüzünüz aydın olsun, kalbiniz nur dolsun, makamınız Firdevs, dualarınız kabul olsun. Mevlit Kandiliniz kutlu olsun.

Gecenin güzel yüzü yüreğine dokunsun, kâbuslar senden uzakta, melekler başucunda olsun, güneş öyle bir gecede doğsun ki Duaların kabul, Mevlit Kandilin Mübarek Olsun.

Barış ve sevginin birleştiği, dostlukların daha çok büyüdüğü, hüzünlerin azaldığı, belki durgun belki yorgun, yinede mutlu ve umutlu nice hayırlı kandillere.

Bugün kalbinize huzur, sofranıza bereket, üzerinize sıhhat serpilsin. Kandiliniz mübarek olsun.

Mevlit kandiliniz mübarek olsun! Kalpleriniz imanla dolsun! Hayırlı Kandiller.

Bu mübarek gecede dualarınızın kabul ve makbul olması dileklerimle kandilinizi kutlar size ve sevdiklerinize hayırlara vesile olmasını dilerim.

Yakınlık ne mekânda ne zamandadır sadece eller yukarı kalktığında aklına gelenler yakın olduklarındır kandiliniz mübarek olsun.

Niyaz etmeliyiz Allah’a kalpten, sorgulamalıyız kendimizi içten. Hayırlı Kandiller.

Bu günlerin feyzi üzerinize, rahmeti geçmişinize, bereketi evinize, nuru ahiretimize, sıcaklığı yuvamıza dolsun. Mevlit Kandiliniz mübarek olsun. 

Ey Bizleri varlığa erdiren, var olmadaki sonsuz zevki gönüllerimize duyuran, Güzeller Güzeli Rabbimiz, günahlarımızı affet, bizleri cennetinden mahrum etme. Amin. Hayırlı Kandiller.

Senin ve ailenin Mevlit kandilini kutlar, hayırlara vesile olmasını yüce allah'tan niyaz ederim. Kandiliniz kutlu olsun.

Mevlit Kandiliniz mübarek olsun. Yüce rabbim bütün dualarınızı kabul etsin.

Duadır insanı ısıtan, inançtır yarına uyanmamızı sağlayan, hayırlısıdır temenniğimiz her kararın başında. Hayırlı kandiller.

Ya Rabbi lisanlarımızı gıybetten, senin sevmediğin, hoşnut olmadığın bütün kirli sözlerden temizle. Amin! Hayırlı Kandiller.

Allah'ım! Rahman sıfatının hakkı için onu hak yoldan ayırma, ayağını kaydırma, kalbini bulandırma, can acısı duyurma, sevdiklerinden ayırma. Eve hep mutlu, huzurlu ve bereketli olsun. Duaları kabul, ibadetleri makbul olsun. Peygamber efendimiz şefaatçisi olsun. Her şey gönlünce olsun. Mevlit kandiliniz mübarek olsun.

Namaz, zikir, tevhid girsin gönüle, bülbül aşık olmuş gonca bir güle, Mevlayı unutma dönersin küle. Hayırlı Kandiller, dualarda buluşmak dileğiyle.

Allah'a en sevgili ev, içinde ikram gören yetim bulunan evdir. Mevlit Kandiliniz Mübarek Olsun Hayırlı Kandiller

Gül sevginin tacıdır, her bahar bir gül taçlanır. O gül ki Muhammet'i hatırlatır. Onu hatırlayana gül koklatır. Gül kokulu sevgi dolu nice kandiller.

Yıpranmış ve katılaşmış gönülleri rahmet meltemiyle yeşerten eşsiz Peygamberin doğum günü olan mevlit kandilinizi en içten dileklerimle tebrik ederim.

Sana uymayan ölçü hayat olsa teperim! İyi ki doğdun ya Resulullah. Mevlit Kandiliniz Mübarek Olsun

Benim sünnetimi yaşatan beni sevmiş olur. Beni seven, Cennet'te benimle beraber olur. (Hadis Tirmizi) Mevlit Kandiliniz Mübarek Olsun.

Bazen yenik düştük zamana, esiri olduk anlamsız koşturmaların ve fakat adını yüreğimize yazdığımız dostlarımızı hiç unutmadık. Kandiliniz mübarek olsun.

Biz Seni ancak âlemlere Rahmet olarak Gönderdik (Enbiya' 107) Mevlit Kandiliniz Mübarek Olsun.

Ne zaman ki iyiki'lerimiz keşke'lerimizden önde gider; O zaman hayatı yaşarız. Oysa çoğumuzu hayat yaşıyor. İyiki'lerle dolu bir yaşam dileğiyle iyi kandiller.

Mevlit kandiliniz mübarek olsun. ALLAH sana sevdiklerinle beraber mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşamayı nasip etsin.

Bugün ellerinizi her zamankinden daha çok açın. avucunuza melekler gül koysun, yüreğiniz coşsun. Mevlit kandiliniz hayırlara vesile olsun.

Allah'ın adıyla başladığınız her işinizde başarılar dilerim. Kandiliniz mübarek olsun.

Mevlit Kandiliniz Mübarek Olsun, bu kandilde İslam birliği için dua etmeyi, dünyadaki zulmün bitmesini Allah'tan istemeyi unutmayalım.

Bizler için en özel yere sahip olan Mevlit Kandilimiz mübarek olsun.

Gönlünüz ferah, aklınız sıhhatli olsun. Mevlit Kandiliniz Mübarek Olsun.

Yüce allah'ın rahmeti ve bereketi her zaman sizinle olsun, gönül güneşiniz hiçbir zaman solmasın, yüzünüz hep aydın olsun, kabriniz nurlarla dolsun, makamınız Firdevs dualarınız kabul olsun inşallah. Mevlit Kandiliniz kutlu olsun!

Peygamber efendimiz o büyük mahkemede ümmetim diye secde ederken. Rabbimize vereceği listede bulunmak dileğiyle. Hayırlı Kandiller.

Bugün ellerini herzamankinden daha çok aç. Avucuna melekler gül koysun yüreğin coşsun kandilın mübarek, duaların kabul olsun.

Hu diyelim dilde zikir yurekte şükür olsun. Hayy diyelim iman da aşk ihsan da vuslat olsun. Mevlit Kandiliniz Mübarek Olsun.

Herkese hayırlı kandiller diliyorum. Tüm dualarımızın kabul olması dileğiyle.

Bu gece hayırlı bir gece, yüreklerimiz ibadetle çarpsın, gönüllerimiz bir olsun. Mevlit Kandiliniz mübarek olsun!

Biçarelere, dul ve aceze hatunlara bakmak için çalışıp, çabalayan kimsenin; gece sabaha kadar namaz kılan, her gün oruç tutan, meydanI gazada cihad eden gibi Allah yanında rütbesi vardır.

Alemlere rahmet olan Peygamber efendimizin doğumunun sembolü Mevlit kandiliniz mübarek olsun.

Bu mübarek günlerimizde mümin kullara, özel ve vazgeçilmez dostlara ailecek dualarımızı ve sevgilerimizi gönderiyoruz. Kandiliniz kutlu olsun.

Herkese hayırlı kandiller diliyorum. Cenabi Mevla o kutlu doğumun manasını idrake bizi muvaffak kılsin.

Mekke ufuklarında Allah'ın nuruyla ümmetini selamlayan gül yüzlü nur peygamberin selam ve şefaati üzerimize olması dileğiyle Mevlit Kandiliniz Mübarek olsun.

Bütün kainatı nurla dolduran peygamberimiz Hz.Muhammed'in (s.a.s) ahlakının örnek olması temennisiyle. Mevlit Kandiliniz Mübarek Olsun

Asırlardan beri bizi kıvrım kıvrım kıvrandıran dertlerimize derman. icabet buyur ey Rahîm ü Rahman! Amin. Hayırlı Kandiller.

Dertlerimiz kum tanesi kadar küçük, sevinçlerimiz Nisan yağmuru kadar bol olsun. Bu mübarek geceniz sevapla dolsun. Mevlit Kandiliniz mübarek olsun.

Avuçların açıldığı, gözlerin yaşardığı, ilahi esintilerin kalpleri okşadığı anın bir asra bedel olduğu bu gece dualarda birleşmek dileğiyle kandilinizi kutlarım.

Ruhu Aşk ve muhabbet mührüyle damgalı, kalbi kutsi dava ile sevdalı, sinesi heyecan, coşku tufanı ve şükür notaları ile örülmüş güzel insan, Mevlit kandilin mübarek olsun.

Mevla çekirdeğe orman gizlemiş, yılanın zehrine derman gizlemiş, tahıl tanesine harman gizlemiş, mübarek gecelere cennet gizlemiş, hayırlı kandiller.

Allah’tan sevgi, sağlık ve mutluluk diler bu mübarek gecede dualarınız kabul, kandiliniz kutlu olsun.

Kandil gecesinin kıymetini bil, zikir tevbe ile günahları sil, Kur’an okuyarak Rabbi zikretmeli dil. Rabbim bu mübarek günün hürmetine günahlarımızı affetsin.

Bu gece Cenabı Hak’ın, kendisine yönelip af dileyen müminleri bağışlayarak kurtuluş beratı verdiği bir gecedir Hepimiz için hayırlı olsun!

Duanız kabul, ameliniz makbul hizmetiniz daim olsun. Saadetiniz kaim olsun. Kandiliniz kutlu olsun. İlahi esintilerin kalpleri okşadığı, bir anın bir asra bedel olduğu bu gece dualarda birleşmek dileğiyle, Mevlit Kandiliniz kutlu olsun.

Allah’ın rahmeti, bereketi sizinle olsun, gönül güneşiniz hiç solmasın, yüzünüz aydın olsun, kabriniz nur dolsun, makamınız Firdevs, dualarınız kabul olsun. Mevlit Kandiliniz mübarek olsun.

Gün vardır, bin yıldan uzun gelir bize, bir yıl vardır bir günden kısa gelir bize. Bire bin yazılan bu gecede dua edelim. Mevlit Kandiliniz Mübarek olsun.

Zade duygular yükselsin göklere, yükseklerde hafakan, gözlerde yaşlar, ona susamış dudaklar kadar, açılan eller var. Bu mübarek gecede Dualarınız kabul olsun. Kandiliniz mübarek olsun.

Kardeşliğin daimi olduğu, sevgilerin birleştiği, dostlukların bitmediği, umutlu ve sevgi dolu kandiller olması dileğiyle Hayırlı Kandiller .

Affımıza vesile olması dileklerimle Mevlit kandilinizi tebrik ederim.

Bu gece mevlit gecesi hep birlikte Rabbe el açıp dua edelim, yürekler bir atsın bu gece, günahlarımız affolsun iyi kandiller Müslüman alemine.

Tarihte bugün: Güneş'in Mekke'den doğduğu saptandı. Mevlit Kandiliniz Mübarek Olsun.

Kalpler vardır, sevgiyi yaşatmak için,insanlar vardır, dostluğu paylaşmak için, Mübarek günler vardır, Beraberce kutlamak için.Ümit ederiz ki bu mübarek gece, zor günler geçirdiğimiz; fakat gelecek adına umutla dolu olduğumuz su dönemlerde yeniden bir uyanışa vesile olur. Mevlüt kandiliniz mübarek olsun.

Uzun olur gecelerim hep ismini hecelerim, Tütmez oldu bacalarım, gönül sızım ah Efendim. Mevlit Kandiliniz Mübarek Olsun.

Hangi görüşten olursak olalım; gelin bu gece Peygamber Efendimizin şefaat sancağı altında olabilmek için dua edelim. Hayırlı kandiller.

Güneşin pembeliğiyle doğan, saflığıyla süzülen, herkese nasip olmayan mutluluk denen o en güzel duygu hep seninle olsun. Mevlit kandiliniz kutlu olsun.

Dualarımız bu gece eksik olmasın, kalplerimiz imanla dolsun, kandiliniz mübarek olsun.

Rüzgarın kemanını çaldığı ve yağmur damlalarının pencerene vurduğu bir gecede yatağına uzanıp, keşke dediğin tüm güzellikler sizin olsun. Mevlit Kandiliniz Mübarek Olsun.

Bakiler sevgiler adına nice dilekler vardır. Ölümü bile ayırır saymayan gönüller vardır. Mesafeler araya set çekmişse ne çıkar, dualarda birleşen gönüller vardır. Mevlit Kandiliniz Mübarek Olsun

Talihiniz gözleriniz kadar berrak, kaderiniz bakışınız kadar güzel, umudunuz yarın kadar yakın, yarınınız aşkınız kadar mutlu, aşkınız Mevlit kadar mukaddes, dualarınız istediğiniz gibi makbul olsun.

Rabbim günahlarınızı affetsin (Amin) Tüm Müslüman aleminin Mevlit Kandili mübarek olsun.

Ellerin semaya, dillerin duaya, gönüllerin mevlaya yöneldiği bu mübarek Mevlit kandilini kutlar, hayırlara vesile olmasını dilerim. 

Kim canı gönülden iman eder, kalbini her türlü günah, nifak ve bozgunculuktan temiz tutar, dili ile doğru ve tatlı konuşur, endişeye düşmeden haline razı olur, doğru ve güzel huylu olursa gerçekten mutluluğa erer. Mevlit kandiliniz mübarek olsun.

Sofranız afiyetli, paranız bereketli, kararlarınız isabetli, yuvanız muhabbetli, kalbiniz merhametli, bedeniniz sıhhatli, yüzünüz mutlu, dualarınız kabul olsun, Mevlit kandiliniz kutlu olsun.

Hayırlı Kandiller "Ey kupkuru çölleri cennetlere çeviren gül Gel, o bayıltan renklerinle gönlüme dökül"

Gel ey Muhammed bahardır, dualar ardında saklı, aminlerimiz vardır. Hacdan döner gibi, Miractan iner gibi gel gel. Bekliyoruz yıllardır. Mevlit kandiliniz mübarek olsun.

Umutlarımız gerçek mutluluklarımız daim kandiliniz mübarek olsun.

Bu gece mevlit gecesi dua edelim. Yürekler bir atsın bu gece, günahlarımız af olsun. Mevlit Kandilin Mübarek Olsun.

Gül bahçesine girenler gül olmasalar da gül kokarlar. Kâinatın en güzel gülünün kokusunun üzerinizde olması temennisiyle. Mevlit Kandiliniz Mübarek Olsun.

Varlığı ebedi olan, merhamet sahibi, adaletli Yüce Allah kendisine dua edenleri geri çevirmez. Dualarınızın Rabbin yüce katına iletilmisine vesile olan Mevlit kandiliniz mübarek olsun. 

Bir kandil gülü savur sevdiklerine, size onlardan gülücükler getirsin öyle içten öyle samimi ol ki göz yaşlarını bile tebessüme çevirsin. Mevlit Kandiliniz mübarek olsun.

Borçlarımızdan, ceza ve günahlarımızdan kurtulmak için bu gece dua edelim allah affeden ve bağışlayandır, unutmayalım Eller semaya kalkıp, yürekler bir atınca bu gece, gözler sevinç yaşlarıyla dolacak Kandiliniz mübarek, dualarınız kabul olsun.

Kandil gecesinin kıymeti çoktur. Kur’an dan değerli bir kitap yoktur. İslami şiirler düşmana ok’tur. Kandil kıymetlidir gafletten uyan.

Mübarek Mevlit kandilinde yaptığınız tüm duaları Allah kabul etsin. Hayırlı kandiller.

Yüce Rabbe dua ve istiğfar edin, Allah için infak yardımlar edin. Bu günü ibadetle geçirin Kandil kıymetlidir gafletten uyan.

Bugün alnımız secdeye gidiyorsa, senin sayende ya Râsulallah . Senin doğuşunu kutlamaz mı bu dünya. Mevlit Kandiliniz Mübarek Olsun.

Şeytan senden çok uzakta, melekler başucunda olsun, duaların kabul, kederlerin son bulsun. Kandilin mübarek olsun.

Bu gece Mevlit Kandili günahtan kurtuluş gecesi. Haydi, dua edelim temizlensin günah defterleri hayırlı kandiller.

Bugün Mevlit kandili; Peygamber efendimiz Hz. Muhammed(S.A.V)'in dünyayı şereflendirdiği gün. Bütün müslümanlar için bayramdır bugün! Bu gecenin kıymetini bilmeli ve manevi yönden dolu dolu geçirmeliyiz. Mevlam yaptığımız ibadetlerimizi kabul etsin inşallah. Mevlit kandiliniz kutlu olsun!

Tövbe güvercini kalbe konsun af dalgalar saadetkervana gelip kapında dursun. Bütün melekler sizinle, dualarınız kabul Mevlit Kandilin Mübarek Olsun.

Allah'tan sevgi, sağlık ve mutluluk diler bu mübarek gecede dualarınız kabul, kandiliniz kutlu olsun.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder