-->

Komikler Burada

En Komik ve En Eğlenceli Fıkralar, En komik Videolar, En komik Resimler, En Güzel Hazır Mesajlar.

9 Kasım 2019 Cumartesi

En Güzel 10 Kasım Mesajları

En Güzel 10 Kasım Mesajları - Hazır Mesajlar - Komikler Burada

Büyük devlet adamı, ulu önder Atatürk'ümüzü kaybedişimizin yıl dönümü bugün. Işığın hala bizi aydınlatıyor Atam. Rahat uyu.

Her 10 Kasım da saatler 09:05'i gösterdiğinde kalbimiz buruk, başımız dik, seni anıyor, bize emanet ettiğin bu vatan için minnet duyuyoruz Atam.

Dünya, savaşın ve barışın kahramanı olan büyük Atatürk'ün ölümü ile yoksul düşmüştür.

Seni anlıyoruz büyük Atatürk, seni seviyoruz tüm kalbimizle, seni özlüyoruz büyük Atatürk, seni anıyoruz 10 Kasım gelince.

10 Kasım'da bir kez daha saygı ve minnetle anıyoruz seni Atam. Milletimizin başı sağ olsun.

Adıyla şanıyla dünyaya nam salmış şanlı Atam, seni hep yüreğimizde taşıyacağız.

Atam her yerde siren sesleri vardı. Ben de nefesim yettiğince düdüğümü çaldım. Seni saygıyla anıyoruz.

Türk Milletinin her bir ferdi Atatürk'ün getirdiği ilke ve devrimlerin gönüllü ve azimli birer koruyucusu olmaktan büyük bir onur duymaktadır.

10 Kasım sabahı saat 09.05 bütün sirenler çaldığında, seni bir kez daha ne kadar çok özlediğimi anladım.

Her 10 Kasım'da olduğu gibi bu 10 Kasım'da da Atatürk'e olan bağlılığımızı ve sevgimizi ortak düşünce ve duygularla bir kez daha dile getiriyor, büyük önderimizi özlemle anıyoruz.

Süpermen, Batman, bunların tümü yalan, gerçek kahraman benim Atam.

Bu insanlığa denenmiş bir felsefe örneği olarak sunulabilir. Atatürk yüz yıllara sığabilecek işleri on yılda tamamladı.

Her eserin bir imzası vardır. Bu ülkenin imzası da Atatürk'tür. Ruhun şad olsun.

Çağımızda hiçbir isim, Atatürk'ün adı kadar büyük saygı görmemiştir.

Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır.

Mustafa Kemal bir dehadır, bir temeldir, bir yöndür. Onu ancak emanetlerini devam ettirerek, sürdürerek sevebiliriz. Kendisine yeni şeyler, yeni değerler ekleyerek sevebiliriz. Yalnız yüreğimizle değil, aklımızla da sevelim. Mustafa Kemal en büyük zaferini o zaman kazanmış olacak.

Atam sen rahat uyu. Yolcusuyuz biz Hürriyetin, Atam sen rahat uyu, bekçisiyiz biz Cumhuriyetin.

10 Kasım sabahı 09.05 bütün sirenler çaldı, bütün gözyaşları aktı, bütün herkes hazırda, sen hiç unutulmazsın, çünkü sen Atatürk'sün.

Büyük Atatürk! Seni seven ve anlayan bir gençlik her zaman var olacaktır.

Atatürk sayesinde, Anadolu topraklarından yükselen bağımsızlık ve özgürlük meşalesi, dünyada pek çok topluma örnek olmuştur. Gerek ülkemizde ve gerekse tüm dünyada adının ilk günkü gibi heyecanla anılması biraz da bu yüzdendir.

10 Kasımı bilmeyen ne bilsin. Sevdiğin insan çıka gelir, ona sarılır, hasret giderirsin, özlem duyarsın. Bize bu vatanı, yaşadığımız yerleri miras bırakan atam. Biz seni asla unutmayız, seni kalplerimize kazıdık. Rahat uyu Atam.

Rüzgâr ağırdan eser, her 10 Kasım sabahı. Her bir yere savurur, sararmış yaprakları. Hüzünlenir milletim, her 10 Kasım sabahı, çiçeklerle donanır, Anıtkabir yolları.

Cumhuriyetimizin kurucusu, büyük önder Mustafa Kemal Atatürk'ü, vefatının yıldönümünde rahmet ve minnetle anıyoruz.

Bir ülkenin onur ve haysiyetini koruyarak, çağdaş ve örnek bir cumhuriyet haline getirilebileceğini bütün dünyaya gösteren ve bunu tarihe altın harflerle yazdıran büyük Atatürk! Sen milletinin gönlünde ebedi yaşayacaksın.

Atatürk öyle bir insandır ki, hayali değildir. İstediğini bilir, bildiğini yapar, yapamayacağı bir şeyi de istemez.

Gidiyor Ata'm, gidiyor eller üstünde, yürüyor kalbimizin en derinine, ağlıyorken bizler yediden yetmişe, söz veriyoruz Ata'm izinden gitmeye. Şimdi sensizliğe üzülmenin zamanı, şimdi fikirlerini daha iyi anlamalı, kurduğun cumhuriyetin değerini bilip, her zaman en yükseğe, ileriye taşımalı.

10 Kasım Ata'nın öldüğü gün değil, yeniden kalbimizde doğduğu gündür.

Türk milletinin eşsiz evladı Atatürk! Sen ebedi istirahatgâhında rahat uyu. En büyük eserim dediğin Türkiye Cumhuriyeti bizlere emanettir. Türk Milleti.

Ey Atam, ulusumuzun güvenine layık olacak bir şekilde millet adına çalışmalarımıza bütün gücümüzle devam edeceğimize manevi huzurunda söz veriyoruz.

Atatürk'ün başardığı işler mucize gibidir. Birkaç yıl içinde memleketinde yaptığı inkılâplar, birkaç yüzyılda gerçekleştirilmeyecek işlerdir.

Her geçen yıl, her geçen gün, her geçen saat, seni daha fazla özlüyoruz. Yine 10 Kasım günü seni anıyoruz. Ruhun şad olsun Atam.

Özgürlüğümüzün, çağdaşlığımızın esas mimarı Mustafa Kemal Atatürk Nur içinde yat.

10 Kasım 1938'den beri, aradan geçen bunca zaman, sadece özlemimizi biraz daha arttırdı. Çok özledik Atatürk'ü.

Sen yalnızca Türk milletinin değil, dünya üzerindeki ezilmiş milletlerin de önderi oldun. Çünkü onlar, seni örnek alarak bağımsızlıklarını kazandılar.

Ufuklarda bir ışık söndü On Kasım sabahında. Güneş doğmuyor, dünya karanlık, ıssız, cumhuriyetimiz ağlıyor.

10 Kasımda ben üzgünüm neden? Çünkü bizden ayrıldı Atatürk'üm, kalbimiz kırık gönlümüz buruk çünkü bizden ayrıldı en güzel varlık.

10 Kasım 1938'den bugüne seni her zamankinden daha çok özlüyor ve daha iyi anlıyoruz. Ruhun şad olsun.

O, benzeri olmayan bir devlet adamı idi. Diktatörlerin tahammül edemediği serbest bir nizamla, demokrasilerin başaramadığı ve başaramayacağı işler yaptı. Çünkü o Atatürk'tü.

Atam sen yalnızca Türk milletinin değil dünya üzerindeki ezilmiş milletlerinde önderi oldun. Çünkü onlar, seni örnek alarak bağımsızlıklarını kazandılar.

Atatürk, Türk Milletinin ruhunda, Türk bayrağı gibi dalgalanan bir baştı.

Atatürk'ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti; demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti olma özelliğini hiçbir zaman yitirmeyecektir.

Ey Ulu Önder, bu millet emanetlerine hep sahip çıktı. Gelecek nesillere de bunu öğretiyoruz. Bir 10 Kasımı daha seni yâd ederek anıyoruz. Seni çok seviyor ve çok özlüyoruz.

Bu gün 10 Kasım. Yüreklerdeki özlem her geçen gün biraz daha artıyor. Gözler yaşlı, kalpler üzgün, düşünceler dalgın. Özledik Atam, özledik. Sen merak etme izindeyiz! Sen ölmedin yüreğimizde yaşıyorsun! Saygıyla ve rahmetle anıyoruz. 1881-193∞

Mustafa Kemaller ölmez. Tıpkı bir güneş gibi yeniden doğar. Rahat uyu paşam. Ruhun şad olsun.

İşte bu gün Atamız vefat etti, canımızdan can çıktı.

10 Kasım'ı sadece yas günü, üzüntü günü değil, Atatürk'ün fikir ve düşüncelerinin daha iyi anlaşıldığı gün olarak ta bilmemiz gerekir.

Atatürk anlatılmaz, Atatürk yaşanır.

İnanıyorum ki milletimiz, onun eserlerine, Cumhuriyetimizin bütün değer ve kurumlarına geçmişte ve bugün olduğu gibi gelecekte de sahip çıkacaktır.

Atatürk, sadece kahraman milletinin büyük bir şefi olmakla kalmamıştır. O, aynı zamanda insanlığın da en büyük evlatlarından biri olmuştur.

Büyük Önder Atatürk'ün bizlere miras bıraktığı Cumhuriyetimizin yılmaz bekçileri olarak, onun ilkelerine olan bağlılığımızı en derin bir şekilde bugünde tüm dünyaya ilan ediyor, onun hedeflediği modern ve çağdaş bir ülke olma yolunda hızla ilerlediğimizi bir kez daha hatırlatıyoruz.

Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk, her zaman yüreğimiz de yaşayacaksın.

Bu vatan senin gibi bir kahramanı üzgünüz ki bir daha görmeyecek. Yerinde rahat uyu.

Bu Türk milleti yastadır. Çünkü yeni Türkiye'nin kurucusu olan eşsiz komutanını kaybetmiştir.

Her 10 Kasım günü, saat dokuzu beş geçe. Sirenler çalar, içimiz yanar, gözlerimiz dolar. Sadece seni sevdiğimiz, seni özlediğimiz için değil, emanetini tam anlamıyla koruyamadığımız için kendimize kızar, ağlarız. Ruhun şad olsun Atam.

Yine bir 10 Kasım ve sen yoksun. Seni çok özledik be Atam. Bu güne kadar, boşluğun hiç dolmadı. Mekânın cennet olsun.

Ey Büyük Atatürk! Seni seven ve anlayan bir gençlik her zaman var olacaktır. Atatürk ölmedi kalbimizde yaşıyor.

Adını Türk tarihine altın harflerle yazdıran Atam, sen ölmedin. Türk milletinin kalbinde ebedi yaşayacaksın.

10 Kasım'da bir kez daha vatanımızın başı sağ olsun.

Mustafa Kemal Atatürk, bir siyasi görüş değil, ülkenin kurucusu ve kurtarıcısıdır.

Atatürk, tarihte teşkilatçı bir dahi, bir milletin gerçek yöneticisi ve memleketinin kurtarıcısı olarak kalacaktır.

Atatürk, şahsiyet ve yeteneğin dev gibi bir simgesi idi. O, yirminci yüzyılın en görkemli olayını gerçekleştiren adamdı.

Avrupa, savaştan sonra belirmiş, az sayıdaki yapıcı devlet adamlarından birini kaybetti.

Yalnızca yurtta değil, dünyada da barış diyen Büyük Önder Atatürk, tüm dünyanın takdir ettiği büyük bir devlet adamıdır.

Büyük Atatürk! Tarih seni bağımsızlığın baş mimarı olarak yazmakta, bütün uluslar senin manevi şahsiyetin önünde saygıyla eğilmektedir.

Aşk sendin, yüreklere sığmayan Atam.

Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ü saygıyla ve özlemle anıyorum.

Bana her şeyi ulu önder Mustafa Kemal Atatürk öğretti. Sen ölmedin kalbimizde yaşıyorsun.

Kurmuş olduğun demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti'ni ebediyete kadar yaşatacağımızı, ilke ve devrimlerinin yılmaz koruyucuları olacağımızı bir kez ifade eder, ülkemizi hak ettiği çağdaş seviyeye getireceğimize manevi huzurunda söz veririz.

Büyük adamlar, kuşaklarının başındadır. Türk Milleti'nin başındaki büyük ve dahi Atatürk, politika ve savaş alanlarında yılmayan büyük ve yurtsever bir insandı.

Sen sadece Türk milletinin değil bir çok milletin örnek aldığı bir komutansın. Sen kalplerde asla ölmeyeceksin Atam.

Sen rahat uyu Atam. Biz yolunun yolcusuyuz.

Bir milleti, uçurumun kenarından sarsılmaz azmiyle kurtaran, yükseklere çıkaran, kuvvetlendiren, yükselten yöneticiler arasında Atatürk, en birincisidir.

Atatürk, tarihte, memleketinin en büyük adamlarından biri olarak kalacaktır.

10 Kasım 1938'den beri gözümüz yaşlı. Atam sen yerinde rahat uyu. Evlatların nasihatlerini unutmadı. Türk milleti, başın bir kere daha sağ olsun.

Bu yüce millet bir 10 Kasım'da daha Anıtkabir'e akın akın gidiyor. Unutulmadın, unutulmayacaksın. Rahat uyu paşam, emanetlerin bizimle güvendedir.

Sen ölümsüz oldun kalplerimizde. Mekanın cennet olsun.

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu ve yeniliklerin sahibi olan Atatürk, fikirleri ile her zaman yaşayacak ve yaşatılacaktır.

Dalından düşmüş her yaprak gibi, bizde gideceğiz, ama Atamızın izinden.

Atatürk Türk milletinin üzerinde bir bayrak gibi dalgalanan bir kahramandır,Türk milleti için her zaman ulu önder olarak görülecektir.

Dünyanın ender yetiştirdiği eşsiz bir komutan ve dahi bir yönetici olan büyük Atatürk'ün, dünya milletlerine bıraktığı bağımsızlık ve eşitlik düşüncesi, sonsuza değin takdirle tatbik edilecektir.

Atatürk, dünyanın çok nadir yetiştirdiği dâhilerdendir. O, bütün bir tarihin seyrini değiştirmiştir.

Türkün nabzı attıkça, son damla kanımız akmadıkça, unutulmazsın Mustafa Kemal ATATÜRK.

10 Kasım yüreğimizden bir parçanın kopuşudur, bizim yalnızlığımızdır. Hüzün olsa da umutsuz değiliz atamızın izindeyiz.

Sensiz, akıp geçen günlerimiz, hayatımız, manasız oldu sevgili atam. Emanetine sahip çıkamadık bile.

Bilir misiniz çocuklar? Her 10 Kasım gelince, siyah bir bulut gelir, Anıtkabir üstüne. Bilir misiniz çocuklar? Her 10 Kasım gelince, siyah çiçekler açar, Çankaya tepelerinde. Bilir misiniz çocuklar? Her 10 Kasım gelince, siyah güvercinler uçar, Ankara'nın üzerinde. Bilir misiniz çocuklar? Her 10 Kasım gelince, gökyüzü siyah olur, ülkenin her yerinde.

Ey yüzü gibi kalbi de güzel insan, emanetlerine sahip çıkacağımıza söz verirken, bir On Kasımı daha seni yâd ederek anıyoruz. Seni çok seviyor ve çok özlüyoruz.

10 Kasım sabahının verdiği hüznü, Atatürk'ü daha iyi anlayarak ve onun gözünden ileriye bakarak yeniyorum.

Mustafa Kemal Atatürk; bir millet, bütün vasıtalarından mahrum edilse dahi, kendini kurtarabileceğini ispat eden adamdır.

Türk milleti, Atatürk'ün düşüncelerinden, ilke ve devrimlerinden güç alarak ilerlemesini devam ettirecek, ülkesini muasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkarma başarısını gösterecektir. Bu tarihten gelen bir sorumluluğumuz, gelecek nesillere karşı en büyük ödevimizdir.

09:05 ATAM yüce hatıranın önünde her zaman saygılıyla eğileceğim. Seni hiç unutmayacağız.

Bizim ATATÜRK sevgimiz anayasanın ilk üç maddesi gibidir. Değişmez, Değiştirilemez, Değiştirilmesi teklif dahi edilemez.

Seni hiç kimse unutturamaz, unutulsak da bizler. Her şey de sen, her yerde sen. Bilmiyorum ki nasıl söylesem, mekanın cennet olsun. Emanetin emanetimizdir.

O, yüce bir dağa benzer. Eteğinde yaşayanlar bu yüceliği fark edemezler. Bu dağın azametini kavrayabilmek için, O'na çok uzaklardan bakmak gerekir.

O büyük insan, yalnız Türkiye için değil, bütün doğu milletleri için de en büyük önderdi.

Ey Türk Gençliği diye bizlere Nutuk'unda seslenmiştin ya atam. Türk gençliği emanetlerine gözü gibi bakacak sen yerinde rahat uyu.

Atatürk, gelmiş geçmiş büyük kahramanlardan biri olarak, her daim kalacaktır.

Görmeden, onunla konuşamadan, kokusunu bile içine çekemeden özleyeceğiniz kişiler vardır, Atatürk gibi.

Türk milletinin büyük kahramanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü vefatının yıldönümünde saygı ve rahmetle anıyorum.

Öldüğüm zaman beni Atama en yakın yere gömsünler.

Kasımda aşk başkadır. Çünkü bize ölümsüz bir aşkı hatırlatır. 10 Kasım 193∞

Bize emanet ettiğin bu vatan ebediyen var olacaktır. Vatana ihanet etmek isteyenlerin yanına hiçbir şey kar kalmayacaktır. Sen Rahat uyu paşam.

Milletine bu kadar az zamanda bu ölçüde hizmet edebilen tek devlet adamı Atatürk'tür.

Atatürk'ün büyük eseri, demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti, sonsuza kadar bağımsız ve özgür yaşayacaktır.

Bedenler ölür, ruhlar ölmez. Atam sen hep yanımızdaydın. Sen hiç gitmedin ki.

Seni rahmetle anıyoruz atam.

Bugün Onu kaybetmenin hüznünü yaşarken, O'na olan inancımızı bir kez daha tazeliyoruz. Demokratik, laik ve çağdaş değerlerle oluşturulmuş 'en büyük eser' olan Türkiye Cumhuriyetinin emanet edildiği genç nesiller olarak; Mustafa Kemal Atatürk'ün göstermiş olduğu yolda doğruluktan, eşitlikten, adaletten ve demokrasiden vazgeçmeden, bu emaneti koruyacağımıza bir kez daha söz veriyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle Mustafa Kemal Atatürk'ü özlem, saygı, sevgi ve rahmetle anıyoruz.

Boğazımızda kocaman bir düğüm olur her 10 Kasım'da. Geçen her yıl seni daha da çok arıyoruz Atam.

Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, vatanı ve milleti adına yaptığı büyük işler için şükranla anıyor, manevi huzurunda saygıyla eğiliyorum. Ruhu şad olsun.

Atatürk gibi insanlar, bir nesil için doğmadıkları gibi, belli bir devre için de doğmazlar. Onlar önderlikleriyle yüzyıllarca milletlerin tarihinde hüküm sürecek insanlardır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder