-->

Komikler Burada

En Komik ve En Eğlenceli Fıkralar, En komik Videolar, En komik Resimler, En Güzel Hazır Mesajlar.

9 Nisan 2020 Perşembe

En Güzel 10 Nisan Polis Haftası Mesajları

En Güzel 10 Nisan Polis Haftası Mesajları - Hazır Mesajlar - Komikler Burada
Gece gündüz demeden 24 saat toplumumuzun huzur ve güveni için çalışan polislerimizin 10 Nisan kuruluş günü ve Polis Haftası kutlu olsun.

Kutsal vatan topraklarımızın dört bir tarafında büyük bir özveri ile çalışan, milletimizin huzuru ve güvenliği için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan Türk Polis Teşkilatımızın Polis Haftasını kutluyorum.

Halkımızın huzur ve güvenliğini, kanunlar çerçevesinde, insan hak ve özgürlüklerine de azami derecede riayet ederek korumakla yükümlü olan polis teşkilatımızın değerli mensuplarının polis haftasını kutlar başarılarının devamını temenni ederim.

Polisler canımızı ve namusumu koruyabileceği en değerli emniyet güçleridir. Tüm güvenlik güçlerimizin Polis Haftası kutlu olsun.

Polis Teşkilatı mensuplarının bu anlamlı gününü kutlar, aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, şehit yakınlarımıza baş sağlığı dilerim. Hâlihazırda görevi başında bulunan teşkilat mensuplarına da sağlık, başarı ve mutluluklar dilerim. Polis haftası kutlu olsun.

Gecesini gündüzüne katarak 24 saat toplumumuzun huzur ve güveni için çalışan polislerimizin Polis Haftası kutlu olsun.

Geçirdiğimiz zor günlerde fedakârca mücadele eden ve vatanımızın, milletimizin güvenliği için mesai mefhumu gözetmeksizin daha da çok çalışan Polislerimizin Polis Haftası kutlu olsun.

10 Nisan 1845’te kurulan Türk Polis Teşkilatımızın 173. yıldönümünü kutlarken; teşkilata bugüne kadar emek vermiş ve vermekte olan tüm polislerimize saygılarımı sunuyor, şehit polislerimizi ise rahmetle anıyorum.

Halka hizmet için çalışan ve bu uğurda şehit olmuş emniyet mensuplarını saygı ile anıyor ve Allah’tan rahmet diliyorum.

Herkesin polisi kendi vicdanıdır, fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır. M.Kemal Atatürk

Kamu düzenini, vatandaşlarının canını ve malını korumak için özverili bir şekilde çalışan emniyet mensuplarının kutladığı Polis Haftası için vatandaşlar en güzel mesajları ve sözleri araştırmaya başladı. Teşkilatın 173. Yıl dönümünü kutlamak isteyen vatandaşlar, görevlerini sürdüren polis yakınlarının bu özel gününü güzel dileklerle kutlayacak. 10 Nisan Pazartesi itibariyle başlayan bu özel haftada kullanabileceğiniz en güzel Polis Haftası mesajları ve sözlerinin bir derlemesi...

Kurulduğu 10 Nisan 1845 tarihinden bugüne kadar ülkemizde huzur ve düzenin bozulmaması ve bizlerin güvenli bir şekilde yaşamını sürdürebilmesi için gece gündüz fedakârca görev yapan, Türk Polis Teşkilatının 173. yılı kutlu olsun.

Polis Haftası ve Polis Günü nedeniyle bu zor, zorluğu ölçüsünde de onurlu görevlerini büyük bir özveriyle ve insan sevgisiyle yerine getirmekte olan tüm emniyet mensuplarını takdir ve sevgiyle selamlar Polis Haftalarını kutlarım

Polis kanun adamıdır. Ona her zaman saygı göstermeIi ve itaat etmeIidir. -M.KemaI Atatürk-

Tüm emniyet mensuplarımızı takdirle ve sevgiyle selamlıyor, vatanı ve milleti uğruna canlarını veren tüm Emniyet mensuplarına Allah’tan rahmet, onların yakınlarına da sabırlar diliyorum. Halen görev başında bulunan polislerimize de Polis haftası ve Polis günü vesilesiyle; minnet ve saygılarımı sunuyorum.

Türk Milleti de Emniyet Teşkilatımıza her zaman güvenmiş, her türlü desteği vererek yanında yer almış ve almaya devam etmektedir. Bu vesileyle her kademede görev yapan Emniyet Teşkilatı mensuplarını tebrik ediyor; 173. kuruluş yıldönümünü kutluyor, kahraman şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyor, emekliye ayrılan ve vazifeleri başında olan Emniyet Teşkilatı mensuplarına ve ailelerine sağlık mutluluk ve başarılar diliyorum.

Türk Polis Teşkilatı; ülkemizin bölünmez bütünlüğünü koruma ve kollama, halkımızın can ve mal emniyetini koruma, huzur ve güven ortamını tesis ve temin etme, suç işlenmesini önleme ve işleyenleri adalete teslim etme hususunda çok büyük bir özveriyle gece gündüz demeden başarılı bir şekilde.Yıldır çalışmaktadır. Allah Türk Polisini korusun!

Türk Polis Teşkilatının 173. kuruluş yıldönümünde, şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle yaad ediyor, halkımızın huzuru ve güvenliği için gece gündüz demeden çalışan ve yurdumuzun her köşesinde görev yapan tüm polislere ve değerli ailelerine şükranlarımı sunuyorum.

Türk Polis teşkilatının kuruluşunun 173. yılı sebebi ile tüm emniyet teşkilatımızı kutlar, görevlerinde kolaylıklar, dilerim.

Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun yıl dönümünü kutluyor, şehitlik mertebesine ulaşan polislerimizi rahmet ve şükranla anıyorum. Büyük fedakarlık, sabır ve cesaretle hizmetlerini sürdüren Türk Polis Teşkilatının bütün mensuplarına başarılar diliyor, sevgi ve selamlarımı iletiyorum.

Türkiye Cumhuriyeti devletimizin, ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğünü halkımızın can ve mal güvenliğini sağlamak, huzur ve asayişi temin etmek, suç işlemesini önlemek suçluları adalete teslim etmek gibi önemli görevleri başarıyla yerine getiren Polislerimizin Polis Haftası kutlu olsun.

Ülkemizin bu zor günlerinde görevlerini büyük bir özveriyle ve insan sevgisiyle yerine getirmekte olan tüm emniyet mensuplarının polis haftasını kutlarım.

Ülkemizin dört bir köşesinde fedakarca çalışarak milletimizin huzur ve güvenliğini sağlayan Türk Polis Teşkilatı’nın 173. kuruluş yıldönümü kutlu olsun.

Ülkemizin dört bir tarafında büyük bir özveri ile çalışan ve bu uğurda hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan, Milletimizin huzur ve güvenliğini sağlayan Türk Polis Teşkilatı’nın 173. kuruluş yıldönümü kutlu olsun.

Vatandaşın can ve mal emniyeti ile kamu huzurunu korumak amacıyla 24 saat görev başında kalarak fedakarlık gösteren tüm polislerimizin 10 Nisan Polis Haftası'nı kutluyorum.

Vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde yaşayabilmesi için gecesini gündüzüne katan, nice fedakarlıklara göğüs gererek zor şartlarda çalışan Polis Teşkilatımızın 173. Kuruluş yıldönümünü yürekten kutluyor, tüm polislerimize görevlerinde üstün başarılar temenni ediyorum. Bu uğurda can veren kahraman şehitlerimizi de rahmetle anıyor, teşkilatımıza, ailelerine ve geride kalanlarına sabırlar diliyorum.

Vatandaşların can güvenliği uğruna kendi canlarını vermekten sakınmayan tüm emniyet mensuplarının Polis Haftası kutlu olsun.

Vatandaşların can ve mal güvenliği için görev yapan fedakar polislerimizin 10 Nisan Polis Haftası’nı kutluyorum.

Vatanı ve milleti uğruna canlarını dahi vermekten sakınmayan tüm emniyet mensuplarının Polis Haftası kutlu olsun.

Vatanımızda toplumsal düzeninin sağlanması, can ve mal güvenliğinin korunması, suçların önlenmesi için canla başla çalışan Emniyet Teşkilatı mensuplarımızın 173. Kuruluş Yıl dönümünü ve 10 Nisan polis gününü kutlarım.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder