-->

Komikler Burada

En Komik ve En Eğlenceli Fıkralar, En komik Videolar, En komik Resimler, En Güzel Hazır Mesajlar.

7 Nisan 2020 Salı

En Güzel 7 Nisan Dünya Sağlık Günü Mesajları

En Güzel 7 Nisan Dünya Sağlık Günü Mesajları

Dünya Sağlık Günü'nde sonsuz emekleri ve büyük fedakarlıkları için tüm sağlık çalışanlarımıza teşekkür ederiz.

Her şeyin başı sağlıktır. Sağlığı olanın umudu, umudu olanın her şeyi vardır.

ÖNCE İNSAN” ilkesi ile gece gündüz özveri ile çalışan tüm hekimlerimizin, sağlık hizmetlerinin her alanında fedakarca çalışan tüm sağlık personelinin kutlarız.

Daima yanımızda olan sağlık görevlilerimize kalpten teşekkürlerimizle... 7 Nisan Dünya Sağlık günü kutlu olsun.

Bu günleri mutlaka atlatacağız ve korkmadan, çekinmeden ailemize sarılacağımız günler mutlaka gelecek. Biz yeter ki moral bozmadan, umudumuzu kaybetmeden, büyük gerekli tüm önlemleri alıp sağlığımıza dikkat edelim. Dünya Sağlık Günü kutlu olsun.

Sağlık hizmetlerinin kesintisiz yürütülmesinde "herkes için sağlık" ilkesiyle, özveriyle görevlerini icra eden tüm sağlık çalışanlarının ’nü kutluyoruz.

Sağlık en temel hakkımız, tüm vatandaşlarımızın kaliteli ve eşit sağlık hizmetne her zaman ulaşabilmesi temennimle, "Dünya Sağlık Gününü" kutlar, herkese sağlıklı bir yaşam dilerim.

Kendi canlarını riske ederek toplum sağlığı için gece gündüz demeden mücadele eden sağlık çalışanlarına minnet borçluyuz. 7 Nisan Dünya Sağlık Günü'nüzü kutlarız.

Hayatın tadını doyasıya çıkarmak için ilk kural: sağlık! Sağlık olmazsa yaşam olmaz, 7 Nisan Dünya Sağlık Günü kutlu olsun!

Dünya genelinde yaşanan bu zorlu süreçte sağlığın kıymetini daha iyi anladık. Bizler için sevdiklerinden ayrı kalan tüm sağlık çalışanlarına minnettarız.

Bireysel sağlığımız toplum sağlığı ile bir bütündür. Kendi sağlığımızı korumak adına aldığımız önlemler, çevremizi ve sevdiklerimizi de sağlıklı yarınlara taşıyacağı bilincinde olalım.

Sağlıktan büyük zenginlik yoktur. Dünya Sağlık Günü kutlu olsun.

Her şey, sağlık olduğu sürece güzel. Dünya Sağlık Günü kutlu olsun.

Sağlıklı yaşayalım, Sağlıklı yaşlanalım… Dünya Sağlık Günü kutlu olsun.

En değerli hazinemiz sağlığımızdır. 7 Nisan Dünya Sağlık Günü’nüz kutlu olsun.

Daha sağlıklı bir gelecek, daha sağlıklı bir toplum! Dünya Sağlık Günü kutlu olsun.

Bizler için büyük özveri ile çalışan tüm sağlık çalışanlarımızın Dünya Sağlık Günü kutlu olsun.

Sağlığınız en değerli varlığınızdır. Daha mutlu bir yaşam için sağlığınıza değer verin. 7 Nisan Dünya Sağlık Günü kutlu olsun.

Tüm insanların sağlıkla yaşayabildikleri bir dünya dileğiyle!Dünya Sağlık Günü kutlu olsun!

Hastalandığımızda, yaralandığımızda yanlarına koştuğumuz sağlık çalışanlarının Dünya Sağlık Günü günleri kutlu olsun.

Nitelikli bir toplumun temel yapı taşını sağlıklı nesiller oluşturur. Tüm sağlık çalışanlarımızın ve toplumumuzun Dünya Sağlık Günü Kutlu Olsun.

Daha mutlu bir yaşam için sağlığınıza değer verin. 7 Nisan Dünya Sağlık Günü kutlu olsun.

Dünya Sağlık Günü’nde sağlıklı yaşamanın, erken teşhisin ve hayata tutunmanın önemini bir kez daha tüm dünyaya duyuralım. 7 Nisan Dünya Sağlık Günü kutlu olsun.

Çocuklarımız için ancak sağlıklı yaşam ortamları sağlayabildiğimiz oranda geleceğimizin şekillendirileceği bilinciyle tüm insanlığın ve halkımızın Dünya Sağlık Gününü kutlarım.

Yaşam boyunca sahip olduğumuz en güzel hediyenin sağlığımız olduğunu hatırlamak için harika bir gün! Başta çocuklarımız olmak üzere herkesin 7 Nisan Dünya Sağlık Gününü kutluyoruz.

Hayalleriniz, hedefleriniz, aşklarınız… Hayatta sizi ayakta tutan her ne varsa hepsinin ana kaynağı, sağlığınız! Başta tüm sağlık çalışanları olmak üzere hepimizin Dünya Sağlık Günü kutlu olsun!

Dünya Sağlık Haftası’nda bütün vatandaşlarımıza, sevdikleriyle birlikte sağlıklı bir yaşam diliyor, vatandaşlarımızın ve tüm çalışanların Sağlık Haftasını kutluyoruz.

Dünya Sağlık Günü ve Sağlık Haftası’nı kutluyor, tüm yurttaşlarımızı kendisinden başlayarak toplum sağlığı için çaba göstermeye çağırıyor, herkese sağlıklı bir yaşam diliyorum.

Sağlığımızın kıymetini bilelim, toplumun sağlığı bireylerin sağlıklı olmasıyla mümkündür. Sağlığımızın daim olmasını temenni ediyor, hastalarımıza ise acil şifalar diliyorum. Dünya Sağlık Günü kutlu olsun.

Herkes İçin Sağlık amacıyla fedakârca çalışan, dünya mazlumlarına yardım elini uzatan sağlık sektörü çalışanlarımızın ve vatandaşlarımızın Sağlık Günü’nü kutluyor, sevdikleriyle birlikte sıhhatli bir ömür diliyorum.

Sağlık konusuna verdiğimiz önem aslında geleceğimize nasıl baktığımızın işaretidir.  Sağlıklı yaşamak bir insan hakkıdır. Tüm insanların sağlıkla yaşayabildikleri bir dünya dileğiyle! Dünya Sağlık Günü kutlu olsun!

Günlük tempo içerisinde sağlıklı yaşam ritüellerini uygulamak ne kadar zor görünse de alışkanlıklarınızı değiştirerek siz de sağlıklı ve kaliteli bir yaşam sürebilirsiniz. Dünya Sağlık Günü kutlu olsun.

Ruhsal sıkıntılarımız, stres, öfke, bastırılan duygular zihinsel ve bedensel hastalıklar olarak olarak karşımıza çıkıyor. Bilinçaltına ne ekersek hayatımızda onu yaşıyoruz. Hem bedensel hem ruhsal olarak arınma sağlamamız gerekli. Sağlık ve huzur dilerim. Dünya Sağlık Günü kutlu olsun.

Sağlığımızı, hayatımızı emanet ettiğimiz, kutsal mesleklerini en iyi şekilde yerine getiren hekimlerimizin, tüm sağlık personellerinin ve sosyal güvenlik çalışanlarının Dünya Sağlık Günü’nü ve Sosyal Güvenlik Haftası’nı kutlar, fedakâr ve özverili gayretlerinden dolayı teşekkür eder, sevgi ve saygılarımı sunarım.

Yaşamanın ve yaşatmanın önemini bir kez daha hatırlatıyor, Dünya Sağlık Gününü kutluyoruz.

Mutlu bireyler ve toplumlar olmamız için gereken ilk şart; sağlıklı olmak. Herkese sağlıklı ve mutlu bir yaşam diliyoruz.

Herkese hastalanmadan önce sağlığın kıymetini bilmesini, hastalığa yakalananlara ise acil şifalar diliyor,  Dünya Sağlık Gününüzü kutluyorum.

Yaşadığımız çevre, soluduğumuz hava, içtiğimiz su ve yediklerimiz sağlığımız üzerinde etkili. Bilinçlenerek daha sağlıklı bir dünya yaratabiliriz.

Sağlıklı bir bünye, sahip olduğumuz en önemli zenginliktir. Sağlığımızı korumanın önemini hatırlatarak tüm sağlık sektörü çalışanlarının Dünya Sağlık Günü’nü kutlarız.

Dünya Sağlık Günü nün de Allah tan hastalara şifalar diliyorum Bizleri sağlıklı bedenler de yaratığı içinde şükredi yorum Dünya Sağlık Günü nüz kutlu olsun saygı ve muhabbetle

İhtiyarlık gelmeden, gençliğin, Hastalık gelmeden, sıhhatin, Fakirlik gelmeden, zenginliğin, Meşguliyet gelmeden, boş vaktin, Ölüm gelmeden, hayatın. Önemi verilmez Dünya Sağlık Günü kutlu olsun.

Kilo vermenin en iyi yolu sağlıklı beslenmek. Az miktarlarda yemek ve daha aktif bir yaşam tarzına geçmek; daha çok enerji harcamanıza neden olacağından size daha sağlıklı bir hayatın kapılarını açacak. Dünya Sağlık Günü kutlu olsun.

Sağlıklı yaşam, her insanın doğumuyla birlikte elde ettiği ve insan olmaktan dolayı kazandığı bir haktır. Herkes sağlıklı bir yaşam hakkına sahiptir. Sağlığımızın kıymetini bilelim, toplumun sağlığı bireylerin sağlıklı olmasıyla mümkündür. Sağlığımızın daim olmasını temenni ediyor, hastalarımıza ise acil şifalar diliyorum. Dünya Sağlık Gününüzü kutluyorum.

“Halk içinde mu’teber bir nesne yok devlet gibi, Olmaya devlet cihânda bir nefes sıhhat gibi." Dünya Sağlık Gününüzü kutluyor, sağlıklı bir yaşam diliyoruz.

“Sağlık, vücutları sağlam olanların başına konmuş bir taçtır, onu yalnız hastaların gözü görür.” Hz.Muhammed SAV. 7 Nisan Dünya Sağlık Günümüz Kutlu Olsun.

1948 yılında Dünya Sağlık Örgütü Anayasası’nın kabul edildiği gün olan 7 Nisan Dünya Sağlık Günü kutlu olsun.

Sağlıklı yaşamak bir insan hakkıdır. Tüm insanların sağlıkla yaşayabildikleri bir dünya dileğiyle. Dünya Sağlık Günü kutlu olsun.

Unutmadan Sağlığımız için her koşulda çalışan Sağlık Camiamıza da ayrıca teşekkür etmeliyiz. Dünya Sağlık Günü kutlu olsun!

Mutlu bir yaşam için, sağlığınıza değer verin. Dünya Sağlık Günü kutlu olsun.

Dünyanın her köşesine sağlık hizmetinin ulaştığı, her bireyin sağlıklı bir çevrede yaşayabilme hakkını kullanabildiği bir gelecek ümidi ile, 7 Nisan Dünya Sağlık Günü Kutlu olsun!

Sağlığınızın daim olması dileğiyle, Dünya Sağlık Günü kutlu olsun.

Sağlık en büyük servetimiz. Yaşamı sevin, sağlığınıza dikkat edin. 7 Nisan Dünya Sağlık Günü kutlu olsun.

İyi bir yaşam, sağlıklı bir hayat ile mümkündür. Dünya sağlık gününüz kutlu olsun.

“Sağlık konusuna verdiğimiz önem aslında geleceğimize nasıl baktığımızın işaretidir.” Sağlıklı yaşamak bir insan hakkıdır. Tüm insanların sağlıkla yaşayabildikleri bir dünya dileğiyle! Dünya Sağlık Günü kutlu olsun!

Sevgi sağlığa yararlı, Nefret ise zararlıdır. Dünya Sağlık Günü kutlu olsun.

Yaşamı sevin, sağlığınıza dikkat edin. 7 Nisan Dünya Sağlık Günü kutlu olsun.

Sağlık olmadan mutluluk yaşanmaz. Herkes için önce sağlıklı sonrasında mutlu bir yaşam diliyorum. Dünya Sağlık Günü kutlu olsun.

Her yaşta herkese sağlıklı uzun bir ömür diliyorum. 7 Nisan Dünya Sağlık Günü kutlu olsun.

Sağlığınız için harekete geçin! Düzenli egzersiz yapmanın hem beden hem de ruh sağlığına çok iyi geldiğini unutmayın…Dünya Sağlık Günü kutlu olsun.

En büyük nimet Sağlığımız daim olsun inşallah

Dünya Sağlık Örgütü (WHO) anayasasının yürürlüğe girdiği 7 Nisan 1948 tarihi tüm dünyada sağlık günü olarak anılır. 7 Nisan Dünya Sağlık Günü kutlu olsun.

Sağlık bilincinin yaygınlaşması için yapılan bütün çalışmaları gönülden destekliyor,bu tür çalışmaların devlet, sivil toplum kuruluşları kamu ve özel kurumlar tarafından sosyal sorumluluk çerçevesinde işbirliği yapılarak düzenlenen kampanyalar ve tanıtımlarla sürdürülmesi temennisi ile “Dünya Sağlık Günü’nü ve Sağlık Haftası”nı kutluyorum.

7 Nisan Dünya Sağlık Günü’nde herkese sağlık dolu bir ”hafta” bir ”ömür” diliyorum. Unutmayın sağlığı yerinde olanın umudu, umudu olanın da her iş için gücü vardır!

Dünya Sağlık Haftası’nda bütün vatandaşlarımıza, sevdikleriyle birlikte sağlıklı bir yaşam diliyor, vatandaşlarımızın ve tüm çalışanların Sağlık Haftasını kutluyoruz.

İhtiyarlık gelmeden, gençliğin, Hastalık gelmeden, sıhhatin, Fakirlik gelmeden, zenginliğin, Meşguliyet gelmeden, boş vaktin, Ölüm gelmeden, hayatın. Önemi verilmez Dünya Sağlık Günü kutlu olsun.

Her yıl Dünya Sağlık Örgütü’nün (WHO) kuruluş günü olan 7 Nisan tüm dünyada “sağlık” günü olarak kutlanıyor. Dünya Sağlık Günü hepimize kutlu olsun.

Daha sağlıklı bir dünya için temiz gıdanın önemine inanıyor ve bunun için çalışıyoruz. Düzenli su tüketimi, sağlıklı beslenme ve spor aktiviteleriyle daha sağlıklı bir hayat için adım atabilirsiniz. Dünya Sağlık Günü’nüz kutlu olsun!

En iyi sağlık doğadan gelir. Doğadan gelen huzuru, sakinliği, yeniden doğuşu hissedin. Doğaya bir adım atın. 7 Nisan Dünya Sağlık Gününüz kutlu olsun.

Sağlık hizmetlerinin yürütülmesinde fedakârca görev yapan bütün sağlık çalışanlarımızın ‘7 Nisan Dünya Sağlık Günü’nü kutlar, sağlıklı ve mutlu günler dilerim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder