-->

Komikler Burada

En Komik ve En Eğlenceli Fıkralar, En komik Videolar, En komik Resimler, En Güzel Hazır Mesajlar.

5 Aralık 2019 Perşembe

En Güzel 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü Mesajları

En Güzel 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü Mesajları - Hazır Mesajlar - Komikler Burada

5 Aralık 1934 tarihinden bu yana Dünya Kadın Hakları günü olarak kutlanan bu anlamlı gün dolayısı ile hayatın bütün yükünü beraber sırtladığımız, sergiledikleri başarılarla bize ilham veren kadınlarımıza seçme ve seçilme hakkı verilişinin yıldönümünü kutluyor, istiklal savaşımızda kahramanca mücadele eden kadın kahramanlarımızı rahmet ve minnetle yâd ediyorum.

 5 Aralık, dünyada kadınların eşitlik, kalkınma ve daha huzurlu yaşam özlemlerini dile getirdikleri gündür. Kadınlarımızın bu anlamlı gününü yürekten kutluyorum.

5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü, saygıdeğer Türk ve Dünya kadınlarına sağlık ve mutluluk getirsin. Kadın Hakları Gününüz Kutlu Olsun.

5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü’nü kutluyor, kadınların hayatın her alanında daha güçlü bir şekilde yer alması dileğiyle saygılarımı sunuyorum.

5 Aralık Dünya Kadın Hakları Gününde, saygıdeğer Türk ve Dünya kadınlarına sağlık ve mutluluk dolu bir gelecek diliyorum. Kadın Hakları Gününüz Kutlu Olsun.

Acıyla yoğrulan, sabırla bilenen kadınlarımızın dünya Kadın Hakları Günü kutlu olsun.

Adam olmadan önce insan olabilmenin en temel unsurudur kadın. Çoğu zaman değil, her zaman her gözün nuru, hayatın can damarıdır. 5 Aralık dünya Kadın Hakları Gününüz kutlu olsun.

Analarımız, bacılarımız, hayatımızın yarısı hatta çok daha fazla değerlerimizi ifade eden kadınlarımızın Kadın Hakları Günü'nü kutluyorum.

Anneciğim, bir günümde değil her günümdesin, annem olman dünyadaki en büyük şansım, iyi ki varsın, seni çok seviyorum Kadın Hakları Günün kutlu olsun.

Arkadaşlar yıldızlar gibidir, onları her zaman göremezsin ama senin için her zaman var olduklarını ve seni düşündüklerini bilirsin. Kadın Hakları Günün kutlu olsun.

Aslında senin küçük bir kopyanım. Umarım senin kadar sevgi dolu olurum. Kadın Hakları Günün kutlu olsun.

Aşkım seni çok seviyorum! Belki sevgimi her zaman gösteremiyor olabilirim ama sen bunu daima biliyorsun. Kadın Hakları Günün kutlu olsun sevgilim.

Ateş karşısında bozulmayan altın, altın karşısında bozulmayan kadın; Kadın Hakları Günün kutlu olsun.

Baş tacı kadınlarımızın Kadın Hakları Gününü kutluyorum.

Benim için her şeye katlanan, her zaman yanımda olan, değeri paha biçilemeyen dünyanın en güzel kadınına; Kadın Hakları Günün kutlu olsun!

Bir bakışın kudreti bin lisanda yoktur. Bir bakış bazen şifa bazen zehirli oktur. Dünya Kadın Hakları Gününüz kutlu olsun.

Bir günümde değil her günümdesin. Her gün, her saniye benimlesin. Her zaman bana destek oldun. Sen benim için çok özelsin. Kadın Hakları Günün kutlu olsun.

Bir kadının sevgilisine söyledikleri, rüzgarların ve hızla akan suların üzerine yazılmalıdır. Dünya kadın hakları günü kutlu olsun.

Bu sabah mavi bulutları avucuna, mutlulukları gönlüne, sevgimi usulca kalbine bırakıyorum. Güneş her zaman senin için doğsun, en güzel günler seninle olsun. Kadın Hakları Günün kutlu olsun.

Bütün dünya kadınlarına sağlık, mutluluk ve esenlik dolu günler diliyor, 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Gününü kutluyorum.

Bütün kadınların 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Gününü kutluyor, eşitlik, özgürlük ve mutluluk dolu bir yaşam sürmelerini diliyorum.

Can dostum biricik arkadaşım 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günün kutlu olsun.

Canım arkadaşım, sağlık, mutluluk ve esenlik dolu günler diliyor, 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Gününü kutluyorum.

Cumhuriyet ile kazanılmış çağdaş haklar ve özgürlüklerle birlikte, yaşamın her alanında başarıyla yer almış kadınlarımızın Kadın Hakları Gününü kutluyorum.

Cumhuriyetimizin odak noktasında yer alan kadınlarımız, modern ve çağdaş günlere gelmemizde önemli görevler başarmışlardır. Kadın Hakları Gününüz kutlu olsun.

Doğumdan ölüme kadar her hayatın her anında varlıklarını hissettiğimiz, bizi biz yapan değerli kadınlarımızın 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü kutlu olsun.

Dostum, arkadaşım, sırdaşım! Bir gün, umarım bana gösterdiğin sevgi ve sabrı sana gösterebilme şansım olur. Seni çok seviyorum! Kadın Hakları Günün kutlu olsun.

Dün sana kızdıklarımı bugün ben yapıyorum. Çünkü aslında senin küçük bir kopyanım. Umarım senin kadar sevgi dolu olurum. Kadın Hakları Günün kutlu olsun.

Dünyada birçok insan vardır. Kimi mutlu, kimi mutsuz, kimi gülüyor, kimi ağlıyor. Ama tüm güzelliklere ve mutluluklara layık biri var; O da şu anda bu mesajı okuyor. Kadın Hakları Günün Kutlu Olsun.

Dünyada her şey kadının eseridir. Dünya kadın hakları günü kutlu olsun.

Dünyada kadınların eşitlik, kalkınma ve daha huzurlu yaşam özlemleri dile getirdikleri gündür. Kadınlarımızın bu anlamlı gününü yürekten kutluyorum.

Dünyanın hiçbir yerinde, hiçbir milletinde Anadolu köylü kadınının üstünde kadın mesaisi zikretmek olanağı yoktur. Dünya kadın hakları günü kutlu olsun.

Dürüst bir kadının güzelliği, ateşe benzer; yaklaşmayana hiçbir zararı dokunmaz. Dünya kadın hakları günü kutlu olsun.

Eğer yanınızda olsaydım size sımsıkı sarılır, yaşam boyu gözlerinizdeki ışıltının devam etmesini, huzurlu bir hayat sürmenizi dilerdim. Kadın Hakları Gününüz kutlu olsun.

Emek veren, acı çeken, özlem duyan, hakkını savunan tüm kadınların 5 Aralık Kadın Hakları Günü Kutlu Olsun.

Ey kahraman Türk kadını! Sen yerde sürünmeye değil, omuzlar üzerinde göklere yükselmeye layıksın. Dünya kadın hakları günü kutlu olsun.

Gökyüzünün yarısını, kadınlar taşır. Dünya kadın hakları günü kutlu olsun.

Güneş yüzlü annem, ellerinden öperim. Kadın Hakları Günün kutlu olsun.

Güzel bir kadın göze, iyi bir kadın da kalbe hoş görünür, birincisi pırlanta, ikincisi hazinedir. Dünya kadın hakları günü kutlu olsun.

Güzel kadın bir mücevherdir, iyi kadın ise bir hazinedir. Dünya kadın hakları günü kutlu olsun.

Hakkı ödenemeyecek olan kadınların 5 Aralık Kadın Hakları Günü kutlu olsun.

Havayı geldiği gibi, rüzgarı estiği gibi, kadını da olduğu gibi kabul edin. Dünya kadın hakları günü kutlu olsun. Dünya kadın hakları günü kutlu olsun.

Hayatı tutabilmek, sevgiyi kaçırmamak, Keşke dememek için umudunu ikiyle çarp bu gün. Ve onları gerçekleştirecek zamanı ayır kendine. Gününüz mutlu, hayalleriniz tatlı olsun. Ellerinize güneş, gönlünüze bahar dolsun, Her şey gönlünüzce olsun. 5 Aralık'iniz kutlu olsun.

Her kadın bir annedir ve her erkeğin annesine gösterdiği saygıyı diğer kadınlara da göstereceği bir dünyada yaşama dileğiyle. Dünya Kadın Hakları Günü Kutlu Olsun.

Her kadın bir çiçektir. Bu özel günlerinde onlara bir çiçek hediye edelim. Kadın Hakları Gününüz kutlu olsun.

Her şeye değer senin sonsuz sevgin. Seni çok arıyorum. Çok özledim. Kadın Hakları Günün kutlu olsun biricik meleğim.

Her zaman ne istediğini bilen, erkeğinin ardında ona destek veren, çocuklarının başında koruyup kollayan kadınlar. Dünya Kadın Hakları Gününüz kutlu olsun.

Kadın, doğası gereği zayıftır; ama acıya en çok o dayanır. Kadının direncini kıran tek şey; hayal ettiği kişinin boş çıkmasıdır. Hiçbir kadının hayali boşa çıkmasın Kadın Hakları Gününüz Kutlu Olsun.

Kadınlar bizi sevdikleri zaman, her suçumuzu bağışlarlar. Dünya kadın hakları günü kutlu olsun.

Kadınlar güçsüz olana kendini bir idol, güçlü olana bir eşya gibi sunar. Dünya kadın hakları günü kutlu olsun.

Kadınlar güller gibidir, bir defa açıldılar mı, yaprakları hemen dökülmeye başlar. Dünya kadın hakları günü kutlu olsun.

Kadınlar istediler mi sahiden hasta olurlar, hatta kibirleri uğruna ölürler bile. Dünya kadın hakları günü kutlu olsun.

Kadınlarımız erkeklerden daha çok aydın, daha çok verimli, daha fazla bilgili olmaya mecburdurlar. Dünya kadın hakları günü kutlu olsun.

Kadınların iki büyük silahı vardır: Makyaj ve gözyaşı. Erkeklerin şansına, ikisini aynı anda kullanamazlar. Dünya kadın hakları günü kutlu olsun.

Kadınlarını okutmayan milletler, yıkılmaya mahkumdur. Dünya kadın hakları günü kutlu olsun.

Kadınlar İnsanlığın devamı için olmazsa olmazdır. En büyük dertlerin dertlisi, en büyük mutlulukların ardındaki kahramandır. Dünya Kadın Hakları Gününüz kutlu olsun.

Kadınlar olmasaydı dünyadaki hiçbir şeyin önemi kalmazdı. En kıymetli varlık olan kadınların dünya Kadın Hakları Günü kutlu olsun.

Kadınlarımızın bu anlamlı gününü yürekten kutluyorum.

Kadınlarımızın elde ettiği hakları sonuna kadar koruyup, geliştireceğimizi ifade ederek tüm Dünya kadınlarının bu anlamlı gününü kutluyor, hanım kardeşlerimize sağlık, başarı, mutluluk ve esenlikler diliyorum.

Kadınların başımızın tacıdır. Anamız eşimiz bacımız bir elmanın diğer yarısıdır. Üzmeyelim onları bir gün değil her gün bizim canlarımız. Kadın Hakları Günün kutlu olsun

Kadınların özgür olabildiği, kadına saygının olduğu bir yıl olması dileğimle. Kadın Hakları Gününüz kutlu olsun.

Kelimelerle anlatılamayan fedakarlık ve karşılıksız sevgiyi, tarif et desen bana herhalde sadece "anne" derdim. Kadın Hakları Günün kutlu olsun.

Kısa bir mesaj olmalı bu. Sana binlerce öpücük ve sevgi yolluyorum buradan. Bil ki unutulmadın. Kadın Hakları Günün kutlu olsun.

Meğer dilimdeki ve beynimdeki en güzel kelime senin adınmış. Sana her seslendiğimde ya acım diniyor ya da sevgim coşuyor. Kadın Hakları Günün kutlu olsun.

Mesafeler uzak olsa da, yureğim hep senin canim. Kadın Hakları Günün kutlu olsun.

Milletin kaynağı, sosyal hayatın esası olan kadın, ancak faziletkar olursa vazifesini ifa edebilir. Herhalde kadın, çok yüksek olmalıdır. Dünya kadın hakları günü kutlu olsun.

Mücevher gibidir, bir kadının gözyaşları. Onlar damladıkça, sizin değeriniz düşer. Tüm kadınların 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Gününü canı gönülden kutlarım.

Müminler için en güzel örnek Sevgili Peygamberimizdir. O, hanımlara karşı daima sevgi, saygı, hoşgörü ve anlayış göstermiştir. Bırakın dövmeyi; hanımlara karşı hiçbir zaman kaba davranmamış; hep güler yüzlü olmuştur. Dolayısıyla Peygamberimizin hanımlara karşı gösterdiği bu tavır, hepimiz için örnek olmalıdır. Bu vesile ile tüm kadınlarımızın gününü kutluyorum.

Onlardan olduğumuz ve yaşamımızın doğumdan ölüme her anında varlıklarıyla onurlandığımız, ihtiyacımız olduğunda desteklerini esirgemeyen, eğiten, yetiştiren, bizi biz yapma yolunda yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren fedakar kadınlarımızın Dünya Kadın Hakları Gününü kutluyorum.

Peygamberimizin (Cennet annelerin ayakları altındadır) sözünün muhatabı olan tüm dünya kadınlarının 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Gününü kutlarım.

Sabırlısın, sıcaksın, şefkatlisin, koruyucumsun, bağışlayansın. Annemsin. 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Gününün Kutlu Olsun. Seni çok seviyorum.

Sen hayatımın kutup yıldızı oldun, nereye gidersem gideyim ışığının altında sevginle uyudum. Doğru yolu buldum, seni seviyorum! Kadın Hakları Gününü en içten dileklerimle kutlarım.

Sen o kadar bir şey söylemeden gidersin ki; üstüne milyonlarca bir şey söylenir. Kadın Hakları Günün kutlu olsun.

Seni çok seviyorum. Anneciğim, bir günümde değil her günümdesin, annem olman dünyadaki en büyük şansım, iyi ki varsın, seni çok seviyorum. Kadın Hakları Günün kutlu olsun.

Senin sevgin dünyamı ısıtan tek güneştir. Hiç ışığın eksilmeyecek biliyorum. Varlığınla mutluyum. Kadın Hakları Günün kutlu olsun sevgili anneciğim.

Sevgilim, bir gün umarım bana gösterdiğin sevgi ve sabrı sana gösterebilme şansım olur. Kadın Hakları Günün Kutlu Olsun.

Sosyal, ekonomik ve siyasal hayatta önemli bir yer tutan emekçi kadınlarımızın, büyük mücadelelerle elde ettikleri Dünya Emekçi Kadın Hakları Günü'nü en içten duygularımla kutlarım.

Şuna inanmak lâzımdır ki, dünya yüzünde gördüğümüz her şey kadının eseridir. Mustafa Kemal Atatürk (1923) Kadın Hakları Günün kutlu olsun.

Tüm dünya, ülkemiz ve üyelerimiz arasında görev yapan kadınlarımızın 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Gününü kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Türk kadınına seçme ve seçilme hakkının verildiği günün yıldönümünü kutlarken bizlerin de Atatürk’ün bizlere verdiği değerlere layık olmamızı, haklarımızı almak için var gücümüzle mücadeleye devam etmemizi diliyor, bu çok önemli ve değerli günümüzü kutluyorum.

Yaşam kaynağı, cennetin habercisi, sosyal, siyasal ve ekonomik hayatın baş taçları Dünya Kadın Hakları Gününüz kutlu olsun!

Yaşamımızın doğumdan ölüme her anında varlıklarıyla onurlandığımız, ihtiyacımız olduğunda desteklerini esirgemeyen, eğiten, yetiştiren, bizi biz yapma yolunda yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren fedakar kadınlarımızın 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Gününü kutluyorum.

Yokluğun yağmura yazı yazmak kadar zor, sensizlik ölüm kadar acı, sen nefes kadar önemli, canım kadar değerlisin, iyi ki varsın birtanem. Kadın Hakları Günün kutlu olsun.

Yüreğindeki sınırsız sevgi ve sabır için çok teşekkürler. Kadın Hakları Günün Kutlu Olsun.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder